Рецепт Салат від шефа

Рецепт Салат від шефа
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 20 хв.
оригінальний салат, який швидко готується і прекрасно підходить для легкого перекусу. А гості на вашому святі вельми зацікавляться їм. Такий салат зникне з вашого столу одним з перших.

опис приготування:

Цей красивий і ошатний салат з'їдається в числі перших. Хрусткі листя салату, м'ясна нарізка і сир..а ще смачна і ніжна заправка ... ну, Хто стане перед такою смакотою? Особливу пікантність салату додає обсмажений до хрускоту бекон, його намагаються розхапати в першу чергу. Приготувати такий салат нескладно, на святковому столі він виглядає дуже навіть багато. А ще такий салат прекрасно підходить для перекусу. Як приготувати салат від шефа — дивіться фото, читайте рецепт, секретів немає ніяких!

  • салатні листя— 500 грам(звичайний салат, або & Quot; айсбергів & Quot;)
  • бекон— 100 грам
  • Куряча грудка— 250 грам(відварна або копчена)
  • сир— 150 грам
  • шинка— 150 грам
  • крем— 3 Ст. ложки(або натуральний йогурт)
  • майонез— 2 Ст. ложки
  • лимон— 1 штука
  • сіль— 2-3 Щепоток
  • Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
  • Зелена цибуля— 3-4 штук(3-4 пера зеленого лука)
Салат від шефа - фото крок 1 Обсмажуємо тонкі смужки бекону на сухій сковороді до стану сухариків.

Салат від шефа - фото крок 2 Викладаємо обсмажений бекон на паперову серветку, нехай вона вбере зайвий жир.

Салат від шефа - фото крок 3 Копчену або відварну курячу грудку нарізаємо соломкою.

Салат від шефа - фото крок 4 Такий же соломкою нарізаємо шинку.

Салат від шефа - фото крок 5 Точно так само нарізаємо сир.

Салат від шефа - фото крок 6 Тепер приготуємо заправку для салату. Її будемо подавати окремо (тобто салат керувати не будемо). Змішуємо сметану або йогурт з майонезом, сіллю і перцем. Додаємо дрібно нарубані пір'я зеленої цибулі і сік цілого лимона. добре перемішуємо.

Салат від шефа - фото крок 7 Тепер приступимо до складання салату. На дно салатник викладаємо листя салату: їх не ріжемо, а рвемо руками. Потім розподіляємо шинку, сир, курку і по верху викладаємо хрусткі скибочки бекону.

Подібні рецепти

Салат «Цезар» від Джеймі Олівера

Рецепт біскотті від Селезньова

Якось в одному зі своїх тв-шоу знаменитий Джеймі Олівер представив власну оригінальну версію не менш знаменитого салату. розповідаю, як приготувати салат "; Цезар" по Джеймі Олівера! опис приготування: У цьому рецепті Джеймі, як завжди, ламає стереотипи. Його версія "; Цезаря" далека від легко...

Тістечко «картопля» від Baton

Тістечко «картопля» від Baton

Як тільки не готують знамените тістечко "; Картошка ";. Я ось недавно дізнався про рецепт приготування з крихт батона. До речі, відмінний варіант і правильне застосування для тих, у кого батон засихає. опис приготування: Швидше за все ви ніколи не задавалися питанням, як зробити тістечко "; Ка...

«Рататуй» від «minişefa» Remy

«Рататуй» від «minişefa» Remy

Рататуй (фр. рататуй) - овочеве рагу родом з Провансу. Я хочу запропонувати Вам рататуй від "; міні шефа" Ремі з мультфільму "; Рататуй ";. Спочатку овочі нарізалися і гасилися. І тільки, коли страва потрапила на ресторанну кухню, з'явилася нарізка тонкими кружальцями, овочі стали викладатися шар...

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької

Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької

Жовтень — саме час гарбуза, тому починайте готувати страви з гарбуза, вони виходять красивими, радісними, здатними скрасити осінню нудьгу. Приготуємо різотто з гарбузом за рецептом Юлії Висоцької. опис приготування: Якщо ви любитель гарбуза, то блюдо "; різотто від Юлії Висоцької" точно для ва...

Пиріг зі щавлем від Юлії Висоцької

Пиріг зі щавлем від Юлії Висоцької

Є маса простих рецептів пирогів, які можна робити буквально кожен день. Просто змінюючи начинку, ви помітите, що смак звичного вже мучного вироби заграє зовсім по-іншому. опис приготування: Спробуйте самостійно повторити цей рецепт. Він про те, як приготувати пиріг зі щавлем від Юлії Висоцької...