Рецепт Салат від шефа
оригінальний салат, який швидко готується і прекрасно підходить для легкого перекусу. А гості на вашому святі вельми зацікавляться їм. Такий салат зникне з вашого столу одним з перших.
опис приготування:
Цей красивий і ошатний салат з'їдається в числі перших. Хрусткі листя салату, м'ясна нарізка і сир..а ще смачна і ніжна заправка ... ну, Хто стане перед такою смакотою? Особливу пікантність салату додає обсмажений до хрускоту бекон, його намагаються розхапати в першу чергу. Приготувати такий салат нескладно, на святковому столі він виглядає дуже навіть багато. А ще такий салат прекрасно підходить для перекусу. Як приготувати салат від шефа — дивіться фото, читайте рецепт, секретів немає ніяких!
- салатні листя— 500 грам(звичайний салат, або & Quot; айсбергів & Quot;)
- бекон— 100 грам
- Куряча грудка— 250 грам(відварна або копчена)
- сир— 150 грам
- шинка— 150 грам
- крем— 3 Ст. ложки(або натуральний йогурт)
- майонез— 2 Ст. ложки
- лимон— 1 штука
- сіль— 2-3 Щепоток
- Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
- Зелена цибуля— 3-4 штук(3-4 пера зеленого лука)
Викладаємо обсмажений бекон на паперову серветку, нехай вона вбере зайвий жир.
Копчену або відварну курячу грудку нарізаємо соломкою.
Такий же соломкою нарізаємо шинку.
Точно так само нарізаємо сир.
Тепер приготуємо заправку для салату. Її будемо подавати окремо (тобто салат керувати не будемо). Змішуємо сметану або йогурт з майонезом, сіллю і перцем. Додаємо дрібно нарубані пір'я зеленої цибулі і сік цілого лимона. добре перемішуємо.
Тепер приступимо до складання салату. На дно салатник викладаємо листя салату: їх не ріжемо, а рвемо руками. Потім розподіляємо шинку, сир, курку і по верху викладаємо хрусткі скибочки бекону.
Подібні рецепти
Рецепт біскотті від Селезньова
Якось в одному зі своїх тв-шоу знаменитий Джеймі Олівер представив власну оригінальну версію не менш знаменитого салату. розповідаю, як приготувати салат "; Цезар" по Джеймі Олівера! опис приготування: У цьому рецепті Джеймі, як завжди, ламає стереотипи. Його версія "; Цезаря" далека від легко...
Тістечко «картопля» від Baton
Як тільки не готують знамените тістечко "; Картошка ";. Я ось недавно дізнався про рецепт приготування з крихт батона. До речі, відмінний варіант і правильне застосування для тих, у кого батон засихає. опис приготування: Швидше за все ви ніколи не задавалися питанням, як зробити тістечко "; Ка...
«Рататуй» від «minişefa» Remy
Рататуй (фр. рататуй) - овочеве рагу родом з Провансу. Я хочу запропонувати Вам рататуй від "; міні шефа" Ремі з мультфільму "; Рататуй ";. Спочатку овочі нарізалися і гасилися. І тільки, коли страва потрапила на ресторанну кухню, з'явилася нарізка тонкими кружальцями, овочі стали викладатися шар...
Різотто з гарбузом від Юлії Висоцької
Жовтень — саме час гарбуза, тому починайте готувати страви з гарбуза, вони виходять красивими, радісними, здатними скрасити осінню нудьгу. Приготуємо різотто з гарбузом за рецептом Юлії Висоцької. опис приготування: Якщо ви любитель гарбуза, то блюдо "; різотто від Юлії Висоцької" точно для ва...
Пиріг зі щавлем від Юлії Висоцької
Є маса простих рецептів пирогів, які можна робити буквально кожен день. Просто змінюючи начинку, ви помітите, що смак звичного вже мучного вироби заграє зовсім по-іншому. опис приготування: Спробуйте самостійно повторити цей рецепт. Він про те, як приготувати пиріг зі щавлем від Юлії Висоцької...