Рецепт Рататуй з м'ясом в духовці

Рецепт Рататуй з м'ясом в духовці
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Багато овочів - це не тільки смачно, але і дуже корисно. До того ж, в духовці все страви зберігають максимум смаку та аромату. А м'ясо робить рататуй ще смачніше і ситніше.

опис приготування:

Приготуйте фарш для рататуя з м'ясом. Для цього змішайте з курячим фаршем подрібнені цибулю і часник, а також сіль і перець за смаком. Нанесіть фарш на гуртки злегка обсмажених баклажан і викладіть їх з помідорами в форму для запікання. Додайте шматочки масла, тертий сир і запечіть в духовці протягом 35 хвилин при 180 градусах. Подайте на стіл з вашим улюбленим гарніром. Смачного!

  • курячий фарш— 500 грам
  • сир— 100 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • баклажан— 2 штуки
  • помідор— 3 штуки
  • сіль, спеції— За смаком
Рататуй з м'ясом в духовці - фото крок 1 Цибулю і часник подрібніть, змішайте з фаршем, додайте сіль і перець. Баклажани порізати кружальцями, трохи обсмажте на сковороді без масла, а потім нанесіть на них фарш.

Рататуй з м'ясом в духовці - фото крок 2 Помідори поріжте гуртками і викладіть з баклажанами в форму для запікання. Зверху викладіть шматочки вершкового масла.

Рататуй з м'ясом в духовці - фото крок 3 І рясно засипте тертим сиром.

Рататуй з м'ясом в духовці - фото крок 4 Запечіть рататуй в духовці протягом 35 хвилин при 180 градусах. Потім подайте на стіл з вашим улюбленим гарніром.

Подібні рецепти

Рататуй класичний в духовці

Цільнозерновий хліб

Я хочу показати як приготувати рататуй класичний в духовці — красиве і ситне овочеве блюдо. Це вегетаріанське гаряче блюдо французької кухні для звичайної вечері або святкового столу. опис приготування: За смаком в соус з оливковою олією і часником можна додати суміш будь-яких трав. Час пригот...

Рататуй на сковороді

Рататуй на сковороді

Рататуй на сковороді — досить просте в приготуванні прованську блюдо, яке оптимально підходить для легкого обіду або вечері. Подавати можна і гарячим, і холодним — як вам більше подобається. опис приготування: Рататуй на сковороді — одне з моїх найулюбленіших овочевих страв. Молодці все-таки ф...

Рататуй на зиму

Рататуй на зиму

Рататуй — овочеве блюдо, просте і дуже смачне. Сьогодні приготуємо рататуй на зиму. однойменний салат, який передбачає закочування в банки. опис приготування: Улюблені овочі — баклажани, кабачок і перці — об'єднаємо разом, щоб створити неповторний пікантний смак. Заготівля готується дуже легко...

Рататуй з сиром

Рататуй з сиром

Перед вами рецепт традиційної страви французької кухні, а точніше її прованської частини. Готується рататуй в основному з овочів. Виходить дуже ситно. опис приготування: Рататуй відмінно підійде для вечері, особливо — в сезон овочів. Хоча і в холодну пору року овочі можна купити в магазині і в...

Рататуй з яйцем

Рататуй з яйцем

Рататуй з яйцем — просте в приготуванні овочеве блюдо французької кухні, яке добре підходить для людей, дотримуються специфічної дієти (для вегетаріанців, діабетиків). опис приготування: Рататуй в перекладі з французької означає ні що інше, як "; мішанина ";. Якщо ви подивіться на гранично про...