Рецепт «Рататуй» від «minişefa» Remy

Рецепт «Рататуй» від «minişefa» Remy
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рататуй (фр. рататуй) - овочеве рагу родом з Провансу.

Я хочу запропонувати Вам рататуй від "; міні шефа" Ремі з мультфільму "; Рататуй ";.

Спочатку овочі нарізалися і гасилися. І тільки, коли страва потрапила на ресторанну кухню, з'явилася нарізка тонкими кружальцями, овочі стали викладатися шарами, а гасити все стали на подушці з овочевого соусу. Саме такий варіант показаний в мультфільмі.

Звичайно повторити точнісінько по мультфільму блюдо, природно. неможливо, але спробуємо приготувати близько до оригіналу.

кількість порцій: 4
  • цукіні— 1 штука
  • баклажани— 1 штука
  • помідори— 7 штук
  • перець болгарський— 2 штуки
  • цибуля ріпчаста— 1 штука(можна використовувати лук шалот — 3 шт)
  • селера— 100 грам(використовувати 2 держака)
  • часник— 3 зубчики
  • томатна паста— 2-3 Ст. ложок
  • масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • суміш прованських трав— 2 чайних ложки
  • біле сухе вино— 100 мілілітрів(можна замінити просто водою.)
  • бальзамічний оцет— 1,2 чайних ложки
перець помити, розрізати навпіл видаливши насіння і приготувати на грилі. Я готувала в мікрохвильовці в режимі гриль 15 хвилин. Потім перець перекласти в пакет і залишити хвилин на 10. Після закінчення часу очистити перець від шкірки, потім нарізати невеликими кубиками.

Селера овощечисткой очищаємо від шкірки і дрібно нарізаємо.

Потім додати вино,сіль і пряні трави, трохи загасити. За пару хвилин до напівготовності овочів додати томатну пасту.

Потім пюре виливаємо в форму для запікання і розрівнюємо ложкою.

Викладаємо нарізані овочі поверх овочевого пюре по колу чергуючи все овочі.

приготуємо заливку: в 3 ст.л. оливкового масла додати 1/2 ç.l. прованських трав.

З пергаменту вирізати коло і накрити їм овочі. Відправляємо в духовку при 180 * С на годину.


Подібні рецепти

Рататуй на сковороді

Сироп для млинців

Рататуй на сковороді — досить просте в приготуванні прованську блюдо, яке оптимально підходить для легкого обіду або вечері. Подавати можна і гарячим, і холодним — як вам більше подобається. опис приготування: Рататуй на сковороді — одне з моїх найулюбленіших овочевих страв. Молодці все-таки ф...

Рататуй на зиму

Рататуй на зиму

Рататуй — овочеве блюдо, просте і дуже смачне. Сьогодні приготуємо рататуй на зиму. однойменний салат, який передбачає закочування в банки. опис приготування: Улюблені овочі — баклажани, кабачок і перці — об'єднаємо разом, щоб створити неповторний пікантний смак. Заготівля готується дуже легко...

Рататуй з сиром

Рататуй з сиром

Перед вами рецепт традиційної страви французької кухні, а точніше її прованської частини. Готується рататуй в основному з овочів. Виходить дуже ситно. опис приготування: Рататуй відмінно підійде для вечері, особливо — в сезон овочів. Хоча і в холодну пору року овочі можна купити в магазині і в...

Рататуй з яйцем

Рататуй з яйцем

Рататуй з яйцем — просте в приготуванні овочеве блюдо французької кухні, яке добре підходить для людей, дотримуються специфічної дієти (для вегетаріанців, діабетиків). опис приготування: Рататуй в перекладі з французької означає ні що інше, як "; мішанина ";. Якщо ви подивіться на гранично про...

Рататуй

Рататуй

Перед вами — простий рецепт рататуй, овочевого рагу з баклажанів, цукіні і перців. це — блюдо прованської кухні. Рататуй — це гра фарб і смаків. виглядає чудово, пахне приголомшливо! Спробуйте! опис приготування: Рататуй - традиційне блюдо французької кухні родом з Провансу. Батьківщиною страв...