Рецепт Рагу з курки і овочів

Рецепт Рагу з курки і овочів
Час приготування: 40 хв.
Дуже смачний і простий рецепт. Замість курки можна використовувати будь-яке м'ясо.

кількість порцій: 4
  • куряче філе— 1 штука
  • картопля— 5 штук
  • морква— 1 штука
  • цибуля— 1 штука
  • зелений горошок— 0,5 склянки
  • томатна паста— 200 грам
  • курячий бульйон— 1 Склянка
  • мука— 1 Чайна ложка
  • вершкове масло— 20 грам
  • сіль— За смаком
  • приправа— За смаком
  • зелень— За смаком
  • рослинна олія— 0,5 склянки(для смаження)
Рагу з курки і овочів - фото крок 1 Порізати куряче філе на невеликі шматочки і обсмажити на рослинному маслі. Викласти в каструлю. Порізати картоплю кубиками і злегка обсмажити.

Рагу з курки і овочів - фото крок 2 Викласти картоплю в каструлю з м'ясом. Обсмажити моркву і цибулю до золотистого кольору і теж все викласти в каструлю з картоплею і м'ясом.

Рагу з курки і овочів - фото крок 3 приготувати соус:
розтопити вершкове масло, додати борошно, томатну пасту, курячий бульйон, сіль і приправу. Довести до кипіння і варити 3 хвилини.

Рагу з курки і овочів - фото крок 4 Додати соус в каструлю з овочами і м'ясом, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні.

Рагу з курки і овочів - фото крок 5 Через кілька хвилин додати горошок, перемішати і ще згасити.

Рагу з курки і овочів - фото крок 6 Посипати зеленню і подавати до столу!

Подібні рецепти

Рагу з курки і гарбуза

Сирники з зеленню

Ніжне куряче м'ясо відмінно поєднується з бархатистою гарбузом. Трохи солодкуватий присмак гарбуза гармонує з таким же смаком селери. У підсумку виходить відмінно рагу. Смачне і ароматне! опис приготування: Замість томатної пасти використовуйте пасат або протерті помідори, тоді смак рагу буде ...

Рагу з курки з буряком

Рагу з курки з буряком

Рагу з курки з буряком — імпровізаційний блюдо з вельми простих буденних продуктів. Блюдо настільки смачне, що його сміливо можна ставити навіть на святковий стіл. опис приготування: Якщо любите овочеві рагу — вам обов'язково сподобається. Чесно кажучи, як-то ніколи не доводилося додавати в ра...

Підлива з овочів

Підлива з овочів

Таку підливу можна подати до пюре, макаронів. Готувати її можна з будь-яких овочів, особливо хороша вона в сезон. опис приготування: Спочатку в сковороді обсмажуємо цибулю, а потім вводимо інші овочі. Сюди можна додати шматочки цукіні, баклажана, морква, гарбуз. В кінці — часник і зелень. Тушк...

Рибний суп з голови желтохвост і овочів

Рибний суп з голови желтохвост і овочів

Želtohvost або (lakedra) відмінно підходить для приготування перших страв. Смак і запах у цієї риби ніжний. Овочі, спеції і прянощі доповнять готову страву і додадуть гармонійності смаку. опис приготування: Для приготування рибного супу можна використовувати не тільки Лакедра, але і іншу морсь...

Салат з морепродуктів і овочів

Салат з морепродуктів і овочів

Якщо у вашій кулінарній скарбничці бракує легких, корисних і швидких в процесі салатиків, тоді запрошую вас на кухню, щоб відтворити цей рецепт. апетитно, смачно і зовсім нескладно! опис приготування: Перед вами цікава ідея, як приготувати салат з морепродуктів і овочів. Відразу хочу сказати, ...