Рецепт Рагу з курки з буряком

Рецепт Рагу з курки з буряком
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рагу з курки з буряком — імпровізаційний блюдо з вельми простих буденних продуктів. Блюдо настільки смачне, що його сміливо можна ставити навіть на святковий стіл.

опис приготування:

Якщо любите овочеві рагу — вам обов'язково сподобається. Чесно кажучи, як-то ніколи не доводилося додавати в рагу буряк. вирішила спробувати — вийшло дуже смачно. Як можна зрозуміти з цього рецепта з фото, рагу з курки з буряком готується дуже просто і досить швидко, а наявність якихось складних інгредієнтів не потрібно. З цієї причини дане блюдо — прекрасний варіант для звичайного буденного вечері.

Приготовим?


  • курка— 1 штука
  • Буряк— 500 грам
  • печериці— 200 грам
  • Luk-salotų— 4 штуки
  • часник— 6 зубчиків
  • помідори— 2 штуки
  • вершки жирні— 100 мілілітрів
  • Каррі червоний— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 1/2 склянки
Рагу з курки з буряком - фото крок 1 Куриную тушку разделываем на порционные небольшие кусочки.

Рагу з курки з буряком - фото крок 2 В кастрюльке разогреваем оливковое масло с карри. буквально 1-2 хвилини.

Рагу з курки з буряком - фото крок 3 Мелкими кубиками нарезаем помидоры, свеклу и лук-шалот.

Рагу з курки з буряком - фото крок 4 В оливковом масле с карри обжариваем кусочки курицы до образования корочки — близько 5-7 хвилин на сильному вогні. Затем добавляем к курице нарезанные шампиньоны и лук. обсмажуємо 3 хвилини.

Рагу з курки з буряком - фото крок 5 Затем добавляем в рагу свеклу, тушкуємо на середньому вогні 7 хвилин.

Рагу з курки з буряком - фото крок 6 далі — добавляем в рагу помидоры и чеснок. тушкуємо ще 5 хвилин.

Рагу з курки з буряком - фото крок 7 Сбавляем огонь почти до минимума, вливаем полстакана кипяченой воды, тушкуємо пару хвилин, после чего вливаем сливки, додаємо сіль, перемішуємо і тушкуємо ще 3-4 хвилини. Готово! подавати негайно.

Подібні рецепти

Рагу з курки і овочів

Тепла Сангрия

Дуже смачний і простий рецепт. Замість курки можна використовувати будь-яке м'ясо. кількість порцій: 4 куряче філе— 1 штука картопля— 5 штук морква— 1 штука цибуля— 1 штука зелений горошок— 0,5 склянки томатна паста— 200 грам курячий бульйон— 1 Склянка мука— 1 Чайна ложка вершкове масло— 20 гра...

Рагу з курки і гарбуза

Рагу з курки і гарбуза

Ніжне куряче м'ясо відмінно поєднується з бархатистою гарбузом. Трохи солодкуватий присмак гарбуза гармонує з таким же смаком селери. У підсумку виходить відмінно рагу. Смачне і ароматне! опис приготування: Замість томатної пасти використовуйте пасат або протерті помідори, тоді смак рагу буде ...

Різотто з буряком

Різотто з буряком

Різотто з буряком — дуже незвичайний і оригінальний варіант приготування традиційного італійського блюда. Буряк надає різотто і незвичайний смак, і барвистий колір. Варто спробувати. опис приготування: Як ви бачите на фото, різотто з буряком виходить дуже цікавим чисто візуально — буряк і черв...

Салат грузинський з буряком

Салат грузинський з буряком

Надихаюся рецептами Грузії і готую салати, прохолодні напої, основні страви та багато іншого. Цього разу ділюся одним з найулюбленіших і простих рецептів, як приготувати салат грузинський з буряком. опис приготування: У Грузії дуже люблять велику кількість спецій, зелені і різні сміливі рішенн...

Салат з куркою і буряком

Салат з куркою і буряком

Дуже цікаве поєднання буряка, курки і червоної квасолі. Пікантність надає копчена курка і смажену цибулю. Часто цей салат не роблю, але він вартий того. Спробуйте і ви салат з куркою і буряком! опис приготування: У салат також можна трошки додати і часнику, замість цибулі, це також додасть йом...