Рецепт Рагу з курки з буряком
Рагу з курки з буряком — імпровізаційний блюдо з вельми простих буденних продуктів. Блюдо настільки смачне, що його сміливо можна ставити навіть на святковий стіл.
опис приготування:
Якщо любите овочеві рагу — вам обов'язково сподобається. Чесно кажучи, як-то ніколи не доводилося додавати в рагу буряк. вирішила спробувати — вийшло дуже смачно. Як можна зрозуміти з цього рецепта з фото, рагу з курки з буряком готується дуже просто і досить швидко, а наявність якихось складних інгредієнтів не потрібно. З цієї причини дане блюдо — прекрасний варіант для звичайного буденного вечері.
Приготовим?
- курка— 1 штука
- Буряк— 500 грам
- печериці— 200 грам
- Luk-salotų— 4 штуки
- часник— 6 зубчиків
- помідори— 2 штуки
- вершки жирні— 100 мілілітрів
- Каррі червоний— 1 Ст. ложка
- Оливкова олія— 1/2 склянки
В кастрюльке разогреваем оливковое масло с карри. буквально 1-2 хвилини.
Мелкими кубиками нарезаем помидоры, свеклу и лук-шалот.
В оливковом масле с карри обжариваем кусочки курицы до образования корочки — близько 5-7 хвилин на сильному вогні. Затем добавляем к курице нарезанные шампиньоны и лук. обсмажуємо 3 хвилини.
Затем добавляем в рагу свеклу, тушкуємо на середньому вогні 7 хвилин.
далі — добавляем в рагу помидоры и чеснок. тушкуємо ще 5 хвилин.
Сбавляем огонь почти до минимума, вливаем полстакана кипяченой воды, тушкуємо пару хвилин, после чего вливаем сливки, додаємо сіль, перемішуємо і тушкуємо ще 3-4 хвилини. Готово! подавати негайно.
Подібні рецепти
Тепла Сангрия
Дуже смачний і простий рецепт. Замість курки можна використовувати будь-яке м'ясо. кількість порцій: 4 куряче філе— 1 штука картопля— 5 штук морква— 1 штука цибуля— 1 штука зелений горошок— 0,5 склянки томатна паста— 200 грам курячий бульйон— 1 Склянка мука— 1 Чайна ложка вершкове масло— 20 гра...
Рагу з курки і гарбуза
Ніжне куряче м'ясо відмінно поєднується з бархатистою гарбузом. Трохи солодкуватий присмак гарбуза гармонує з таким же смаком селери. У підсумку виходить відмінно рагу. Смачне і ароматне! опис приготування: Замість томатної пасти використовуйте пасат або протерті помідори, тоді смак рагу буде ...
Різотто з буряком
Різотто з буряком — дуже незвичайний і оригінальний варіант приготування традиційного італійського блюда. Буряк надає різотто і незвичайний смак, і барвистий колір. Варто спробувати. опис приготування: Як ви бачите на фото, різотто з буряком виходить дуже цікавим чисто візуально — буряк і черв...
Салат грузинський з буряком
Надихаюся рецептами Грузії і готую салати, прохолодні напої, основні страви та багато іншого. Цього разу ділюся одним з найулюбленіших і простих рецептів, як приготувати салат грузинський з буряком. опис приготування: У Грузії дуже люблять велику кількість спецій, зелені і різні сміливі рішенн...
Салат з куркою і буряком
Дуже цікаве поєднання буряка, курки і червоної квасолі. Пікантність надає копчена курка і смажену цибулю. Часто цей салат не роблю, але він вартий того. Спробуйте і ви салат з куркою і буряком! опис приготування: У салат також можна трошки додати і часнику, замість цибулі, це також додасть йом...