Рецепт Рагу з курки і гарбуза

Рецепт Рагу з курки і гарбуза
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв.
Ніжне куряче м'ясо відмінно поєднується з бархатистою гарбузом. Трохи солодкуватий присмак гарбуза гармонує з таким же смаком селери. У підсумку виходить відмінно рагу. Смачне і ароматне!

опис приготування:

Замість томатної пасти використовуйте пасат або протерті помідори, тоді смак рагу буде м'якше і ніжніше.

  • курячі стегна— 1 кілограм
  • гарбуз— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Корінь селери— 300 грам
  • Картопля— 3 штуки(середнього розміру)
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • Чорний перець— 1/2 чайних ложки
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка(або 2 ст. ложки томатної пасати)
Рагу з курки і гарбуза - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Рагу з курки і гарбуза - фото крок 2 Курячі стегна розрубати навпіл і обсмажте на олії до рум'яної скоринки.

Рагу з курки і гарбуза - фото крок 3 Додайте до курки крупно нарізаний квадратиками лук і крупно рубаний часник. злегка Позолотіть. Додайте нарізаний кубиками корінь селери і готуйте 3 хвилини, помішуючи.

Рагу з курки і гарбуза - фото крок 4 додайте картоплю, нарізаний крупно, четвертинками. Обсмажте до легкої скоринки.

Рагу з курки і гарбуза - фото крок 5 Викладіть кубики гарбуза. злегка обсмажте. Додайте томатну пасат і тушкуйте пару хвилин. Влийте півсклянки окропу, додайте лавровий лист і тушкуйте до готовності картоплі. Посоліть і поперчіть за смаком.

Рагу з курки і гарбуза - фото крок 6 Дайте рагу постояти під кришкою 10-15 хвилин і подавайте зі свіжими овочами, зеленню і м'яким хлібом.

Подібні рецепти

Рагу з курки і овочів

Заварний крем з горіхами

Дуже смачний і простий рецепт. Замість курки можна використовувати будь-яке м'ясо. кількість порцій: 4 куряче філе— 1 штука картопля— 5 штук морква— 1 штука цибуля— 1 штука зелений горошок— 0,5 склянки томатна паста— 200 грам курячий бульйон— 1 Склянка мука— 1 Чайна ложка вершкове масло— 20 гра...

Рагу з курки з буряком

Рагу з курки з буряком

Рагу з курки з буряком — імпровізаційний блюдо з вельми простих буденних продуктів. Блюдо настільки смачне, що його сміливо можна ставити навіть на святковий стіл. опис приготування: Якщо любите овочеві рагу — вам обов'язково сподобається. Чесно кажучи, як-то ніколи не доводилося додавати в ра...

Рагу з гарбуза і кабачків

Рагу з гарбуза і кабачків

Мені здається, що один з найбільш універсальних гарнірів майже до будь-якого гарячого - це рагу. Також воно може бути і основною стравою. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і трохи їх підготувати. опис приготування: Цього разу пропоную вам вегетаріанський рецепт, до якого можна пода...

Рагу з гарбуза і квасолі

Рагу з гарбуза і квасолі

Рецепт приготування рагу з гарбуза, солодкого перцю, баранячого гороху, помідорів і квасолі. опис приготування: У каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. смажити, помішуючи, до м'якості, від 5 до 7 хвилин. Додати гарбуз, солодкий перець, порошок чилі, сіль і перець....

Рагу швидко-смачно-красиво

Рагу швидко-смачно-красиво

Ця страва готую в мікрохвильовці. Дуже підходить до нежданому приходу гостей або при нестачі часу. час готування 30-40 хв. Мені подобається експериментувати з різними овочами, приправами. опис приготування: приготування: 1. У форму для мікрохвильовки налити масло, скласти всі овочі шарами. 2....