Рецепт Підлива з овочів

Рецепт Підлива з овочів
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв.
Таку підливу можна подати до пюре, макаронів. Готувати її можна з будь-яких овочів, особливо хороша вона в сезон.

опис приготування:

Спочатку в сковороді обсмажуємо цибулю, а потім вводимо інші овочі. Сюди можна додати шматочки цукіні, баклажана, морква, гарбуз. В кінці — часник і зелень. Тушкуємо до м'якості овочів і подаємо.

  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • консервовані томати— 800 грам
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Листя свіжого базиліка— 8 штук
  • Масло оливкове— 5 Ст. ложок
  • сіль, перець— За смаком
  • морква— 2 штуки
Підлива з овочів - фото крок 1 Для початку потрібно дрібно порізати всі овочі, цибуля, морквину, помідори.

Підлива з овочів - фото крок 2 Не забуваємо і про зелень, для запаху я спеціально вибрала свіжий базилік. Гілочки базиліка також потрібно порізати дрібно.

Підлива з овочів - фото крок 3 Лук викладаємо на сковорідку і обсмажуємо в оливковій олії. Викладаємо до цибулі моркву, смажимо ще пару хвилин, потім помідори з соком, зелень, тушкуємо хвилин 10-15. додаємо сіль, перець.

Підлива з овочів - фото крок 4 В кінці додаємо часник. Підлива з овочів готова.

Подібні рецепти

Пісний суп з овочів

Підлива до гарнірів (простий рецепт)

Ідеальний суп не тільки для тих, хто дотримується посту, але і для тих, хто береже фігуру. Готується просто і швидко, а смак дуже навіть цікавий. Спробуйте і побачите, що пісне — не означає несмачно. опис приготування: Пісний суп з овочів — це знахідка для тих, хто дотримується посту і відмінн...

Приправа з овочів на зиму

Приправа з овочів на зиму

апетитно, яскраві і соковиті — готуємо приправу з овочів на зиму. Такий варіант приправи підійде до різних видів м'яса і птиці, також її можна додати в рагу або різні супи і соуси. опис приготування: Приправа з овочів на зиму виходить дуже смачною. Пропоную овочі доповнити яблуком, саме воно д...

Рагу з курки і овочів

Рагу з курки і овочів

Дуже смачний і простий рецепт. Замість курки можна використовувати будь-яке м'ясо. кількість порцій: 4 куряче філе— 1 штука картопля— 5 штук морква— 1 штука цибуля— 1 штука зелений горошок— 0,5 склянки томатна паста— 200 грам курячий бульйон— 1 Склянка мука— 1 Чайна ложка вершкове масло— 20 гра...

Рибний суп з голови желтохвост і овочів

Рибний суп з голови желтохвост і овочів

Želtohvost або (lakedra) відмінно підходить для приготування перших страв. Смак і запах у цієї риби ніжний. Овочі, спеції і прянощі доповнять готову страву і додадуть гармонійності смаку. опис приготування: Для приготування рибного супу можна використовувати не тільки Лакедра, але і іншу морсь...

Салат з морепродуктів і овочів

Салат з морепродуктів і овочів

Якщо у вашій кулінарній скарбничці бракує легких, корисних і швидких в процесі салатиків, тоді запрошую вас на кухню, щоб відтворити цей рецепт. апетитно, смачно і зовсім нескладно! опис приготування: Перед вами цікава ідея, як приготувати салат з морепродуктів і овочів. Відразу хочу сказати, ...