Рецепт Рагу з гарбуза і кабачків
Мені здається, що один з найбільш універсальних гарнірів майже до будь-якого гарячого - це рагу. Також воно може бути і основною стравою. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і трохи їх підготувати.
опис приготування:
Цього разу пропоную вам вегетаріанський рецепт, до якого можна подати, наприклад, шматок смаженої або ж запеченого м'яса. І воно добре буде "; виглядати" з кашею. Але для початку вивчіть рецепт, як приготувати рагу з гарбуза і кабачків. Ніжне за текстурою блюдо виглядає дуже красиво і має не менш яскравий смак.
- гарбуз— 1 штука(невеликого розміру)
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- Кабачок— 1 штука
- Оливкова олія "; extra-virgin" — 2 Ст. ложки
- помідор— 3-4 штук
- часник— 2 зубчики
- кмин— 1 Чайна ложка
- обкладинка— 1 Чайна ложка
- Червоний мелений перець— 0,25 чайних ложки
- гарбуз консервована— 1 штука(банку)
- Коричневий цукор— 50 грам
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Гарбузове насіння— 50-100 грам
- капуста калі— 0,25 штуки
Запікайте гарбуз при 200 градусах в духовці протягом 45 хвилин.
Потім підсушіть в духовці насіння з гарбуза протягом 45 хвилин при 150 градусах.
Обсмажте подрібнену цибулю в олії до золотистого кольору протягом 7 хвилин.
Потім в сковороду додайте дрібно нарізаний кабачок і помідори. Також всипте подрібнений часник. Готуйте до м'якості кабачків.
Готовий гарбуз наріжте невеликими шматочками.
Додайте гарбуз в сковороду разом з консервованою, також влийте бульйон. Додати гайка, кмин, сіль, перець, корицю і цукор.
Кип'ятіть рагу хвилин 10, а потім додайте капусту. перемішайте.
Гасіть рагу до готовності. Прикрасьте його насінням. Смачного!
Подібні рецепти
Рагу з гарбуза
Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...
Рагу з кабачків з грибами
Рагу з кабачків з грибами — просте і смачне вегетаріанське блюдо. Підходить для тих, хто стежить за фігурою, для любителів овочевих страв / гарнірів. блюдо соковите, ситне і легко засвоюється організмом. опис приготування: Рагу з кабачків з грибами — це дуже просте, але смачна страва, яке можн...
Рагу з кабачків з куркою
Немає ідей для обіду або вечері? Тоді пропоную спробувати рагу з кабачків з куркою в домашніх умовах. Це відмінний варіант ситного і дуже смачної страви, яке варто покуштувати. опис приготування: Якщо ви любите овочеве рагу, тоді часто стикалися з тим, що це блюдо не завжди має презентабельний...
Рагу з кабачків з рисом
Рагу з кабачків з рисом — відмінна пісна закуска або гарнір до м'ясної страви. Добре таке рагу робити, коли за столом є вегетаріанці. Кожен залишиться задоволений. опис приготування: Рагу з кабачків з рисом можна подавати в гарячому, холодному і теплому вигляді. Від набору спецій буде залежат...
Рагу з гарбуза і квасолі
Рецепт приготування рагу з гарбуза, солодкого перцю, баранячого гороху, помідорів і квасолі. опис приготування: У каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. смажити, помішуючи, до м'якості, від 5 до 7 хвилин. Додати гарбуз, солодкий перець, порошок чилі, сіль і перець....