Рецепт Рагу з гарбуза і кабачків

Рецепт Рагу з гарбуза і кабачків
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Мені здається, що один з найбільш універсальних гарнірів майже до будь-якого гарячого - це рагу. Також воно може бути і основною стравою. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і трохи їх підготувати.

опис приготування:

Цього разу пропоную вам вегетаріанський рецепт, до якого можна подати, наприклад, шматок смаженої або ж запеченого м'яса. І воно добре буде "; виглядати" з кашею. Але для початку вивчіть рецепт, як приготувати рагу з гарбуза і кабачків. Ніжне за текстурою блюдо виглядає дуже красиво і має не менш яскравий смак.

  • гарбуз— 1 штука(невеликого розміру)
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Кабачок— 1 штука
  • Оливкова олія "; extra-virgin"  — 2 Ст. ложки
  • помідор— 3-4 штук
  • часник— 2 зубчики
  • кмин— 1 Чайна ложка
  • обкладинка— 1 Чайна ложка
  • Червоний мелений перець— 0,25 чайних ложки
  • гарбуз консервована— 1 штука(банку)
  • Коричневий цукор— 50 грам
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Гарбузове насіння— 50-100 грам
  • капуста калі— 0,25 штуки
Рагу з гарбуза і кабачків - фото крок 1 Гарбуз очистите від насіння, але їх не викидайте, збережіть. Також вичистіть зайві нутрощі. Розріжте гарбуз на кілька великих шматків.

Рагу з гарбуза і кабачків - фото крок 2 Запікайте гарбуз при 200 градусах в духовці протягом 45 хвилин.

Рагу з гарбуза і кабачків - фото крок 3 Потім підсушіть в духовці насіння з гарбуза протягом 45 хвилин при 150 градусах.

Рагу з гарбуза і кабачків - фото крок 4 Обсмажте подрібнену цибулю в олії до золотистого кольору протягом 7 хвилин.

Рагу з гарбуза і кабачків - фото крок 5 Потім в сковороду додайте дрібно нарізаний кабачок і помідори. Також всипте подрібнений часник. Готуйте до м'якості кабачків.

Рагу з гарбуза і кабачків - фото крок 6 Готовий гарбуз наріжте невеликими шматочками.

Рагу з гарбуза і кабачків - фото крок 7 Додайте гарбуз в сковороду разом з консервованою, також влийте бульйон. Додати гайка, кмин, сіль, перець, корицю і цукор.

Рагу з гарбуза і кабачків - фото крок 8 Кип'ятіть рагу хвилин 10, а потім додайте капусту. перемішайте.

Рагу з гарбуза і кабачків - фото крок 9 Гасіть рагу до готовності. Прикрасьте його насінням. Смачного!

Подібні рецепти

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з гарбуза

Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...

Рагу з кабачків з грибами

Рагу з кабачків з грибами

Рагу з кабачків з грибами — просте і смачне вегетаріанське блюдо. Підходить для тих, хто стежить за фігурою, для любителів овочевих страв / гарнірів. блюдо соковите, ситне і легко засвоюється організмом. опис приготування: Рагу з кабачків з грибами — це дуже просте, але смачна страва, яке можн...

Рагу з кабачків з куркою

Рагу з кабачків з куркою

Немає ідей для обіду або вечері? Тоді пропоную спробувати рагу з кабачків з куркою в домашніх умовах. Це відмінний варіант ситного і дуже смачної страви, яке варто покуштувати. опис приготування: Якщо ви любите овочеве рагу, тоді часто стикалися з тим, що це блюдо не завжди має презентабельний...

Рагу з кабачків з рисом

Рагу з кабачків з рисом

Рагу з кабачків з рисом — відмінна пісна закуска або гарнір до м'ясної страви. Добре таке рагу робити, коли за столом є вегетаріанці. Кожен залишиться задоволений. опис приготування: Рагу з кабачків з рисом можна подавати в гарячому, холодному і теплому вигляді. Від набору спецій буде залежат...

Рагу з гарбуза і квасолі

Рагу з гарбуза і квасолі

Рецепт приготування рагу з гарбуза, солодкого перцю, баранячого гороху, помідорів і квасолі. опис приготування: У каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. смажити, помішуючи, до м'якості, від 5 до 7 хвилин. Додати гарбуз, солодкий перець, порошок чилі, сіль і перець....