Рецепт Рагу з баклажанів і кабачків

Рецепт Рагу з баклажанів і кабачків
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв.
Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування!

опис приготування:

В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися досить гармонійно. Цей овоч досить твердий, тому морква необхідно закидати в посуд в першу чергу — разом з капустою.

Що стосується соусу. Якщо ви віддаєте перевагу соуси пікантного смаку, то раджу в пасту видавити пару зубчиків часнику. Це додасть страві особливого гострий смак.

хай щастить!


  • Кабачок— 1 штука
  • баклажан— 2 штуки
  • Болгарський перець— 1 штука
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • капуста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Томатна паста— — За смаком
  • Приправа— — За смаком(сіль, перець, орегано, базилік)
  • Оливкова олія— — За смаком
Рагу з баклажанів і кабачків - фото крок 1 Приготовим все овощи. Хорошенько их промоем и нарежем кубиками.

Рагу з баклажанів і кабачків - фото крок 2 Первое что делаем опускаем баклажаны в подсоленную воду минут на 20.

Рагу з баклажанів і кабачків - фото крок 3 В чугунную посуду или в посуду с толстым дном наливаем оливкового масла, добавляем нарезанной капусты и доливаем воды. Тушкуємо на середньому вогні близько 15 хвилин, если что добавим воды.

Рагу з баклажанів і кабачків - фото крок 4 Следом добавляем лук и баклажаны. Тушкуємо ще близько 10 хвилин.

Рагу з баклажанів і кабачків - фото крок 5 Далее закидываем кабачки. тушкуємо ще 10 хвилин, все перемешивая.

Рагу з баклажанів і кабачків - фото крок 6 В чашечке делаем соусводичка, спеції, сіль, немного масла и томатная паста, смешиваем и добавляем в рагу, перемешиваем и продолжаем тушить под закрытой крышкой.

Рагу з баклажанів і кабачків - фото крок 7 Последним в рагу добавляется болгарский перец (червоний і зелений). Их нужно меньше всего тушить, поэтому закидываем их обычно за 2-3 минуты до конца приготовления.

Подібні рецепти

Рагу з кабачків з грибами

Рагу з баклажанів з куркою

Рагу з кабачків з грибами — просте і смачне вегетаріанське блюдо. Підходить для тих, хто стежить за фігурою, для любителів овочевих страв / гарнірів. блюдо соковите, ситне і легко засвоюється організмом. опис приготування: Рагу з кабачків з грибами — це дуже просте, але смачна страва, яке можн...

Рагу з кабачків з куркою

Рагу з кабачків з куркою

Немає ідей для обіду або вечері? Тоді пропоную спробувати рагу з кабачків з куркою в домашніх умовах. Це відмінний варіант ситного і дуже смачної страви, яке варто покуштувати. опис приготування: Якщо ви любите овочеве рагу, тоді часто стикалися з тим, що це блюдо не завжди має презентабельний...

Рагу з кабачків з рисом

Рагу з кабачків з рисом

Рагу з кабачків з рисом — відмінна пісна закуска або гарнір до м'ясної страви. Добре таке рагу робити, коли за столом є вегетаріанці. Кожен залишиться задоволений. опис приготування: Рагу з кабачків з рисом можна подавати в гарячому, холодному і теплому вигляді. Від набору спецій буде залежат...

Рагу з гарбуза і кабачків

Рагу з гарбуза і кабачків

Мені здається, що один з найбільш універсальних гарнірів майже до будь-якого гарячого - це рагу. Також воно може бути і основною стравою. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і трохи їх підготувати. опис приготування: Цього разу пропоную вам вегетаріанський рецепт, до якого можна пода...

Рагу з баклажанів і помідорів

Рагу з баклажанів і помідорів

Овочеве рагу завжди користується популярністю. Корисне страви для всієї родини! Пропоную рецепт з баклажанами і помідорами. опис приготування: Моркву і цибулю обсмажте. До них додайте баклажани і протушкувати все до м'якого стану блюда.В кінці додайте помідори без шкурок і спеції. Ще трохи пот...