Рецепт Рагу з баклажанів і кабачків
Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування!
опис приготування:
В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися досить гармонійно. Цей овоч досить твердий, тому морква необхідно закидати в посуд в першу чергу — разом з капустою.
Що стосується соусу. Якщо ви віддаєте перевагу соуси пікантного смаку, то раджу в пасту видавити пару зубчиків часнику. Це додасть страві особливого гострий смак.
хай щастить!
- Кабачок— 1 штука
- баклажан— 2 штуки
- Болгарський перець— 1 штука
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- капуста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Томатна паста— — За смаком
- Приправа— — За смаком(сіль, перець, орегано, базилік)
- Оливкова олія— — За смаком
Первое что делаем опускаем баклажаны в подсоленную воду минут на 20.
В чугунную посуду или в посуду с толстым дном наливаем оливкового масла, добавляем нарезанной капусты и доливаем воды. Тушкуємо на середньому вогні близько 15 хвилин, если что добавим воды.
Следом добавляем лук и баклажаны. Тушкуємо ще близько 10 хвилин.
Далее закидываем кабачки. тушкуємо ще 10 хвилин, все перемешивая.
В чашечке делаем соус — водичка, спеції, сіль, немного масла и томатная паста, смешиваем и добавляем в рагу, перемешиваем и продолжаем тушить под закрытой крышкой.
Последним в рагу добавляется болгарский перец (червоний і зелений). Их нужно меньше всего тушить, поэтому закидываем их обычно за 2-3 минуты до конца приготовления.
Подібні рецепти
Рагу з баклажанів з куркою
Рагу з кабачків з грибами — просте і смачне вегетаріанське блюдо. Підходить для тих, хто стежить за фігурою, для любителів овочевих страв / гарнірів. блюдо соковите, ситне і легко засвоюється організмом. опис приготування: Рагу з кабачків з грибами — це дуже просте, але смачна страва, яке можн...
Рагу з кабачків з куркою
Немає ідей для обіду або вечері? Тоді пропоную спробувати рагу з кабачків з куркою в домашніх умовах. Це відмінний варіант ситного і дуже смачної страви, яке варто покуштувати. опис приготування: Якщо ви любите овочеве рагу, тоді часто стикалися з тим, що це блюдо не завжди має презентабельний...
Рагу з кабачків з рисом
Рагу з кабачків з рисом — відмінна пісна закуска або гарнір до м'ясної страви. Добре таке рагу робити, коли за столом є вегетаріанці. Кожен залишиться задоволений. опис приготування: Рагу з кабачків з рисом можна подавати в гарячому, холодному і теплому вигляді. Від набору спецій буде залежат...
Рагу з гарбуза і кабачків
Мені здається, що один з найбільш універсальних гарнірів майже до будь-якого гарячого - це рагу. Також воно може бути і основною стравою. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і трохи їх підготувати. опис приготування: Цього разу пропоную вам вегетаріанський рецепт, до якого можна пода...
Рагу з баклажанів і помідорів
Овочеве рагу завжди користується популярністю. Корисне страви для всієї родини! Пропоную рецепт з баклажанами і помідорами. опис приготування: Моркву і цибулю обсмажте. До них додайте баклажани і протушкувати все до м'якого стану блюда.В кінці додайте помідори без шкурок і спеції. Ще трохи пот...