Рецепт Рагу з кабачків з куркою
Немає ідей для обіду або вечері? Тоді пропоную спробувати рагу з кабачків з куркою в домашніх умовах. Це відмінний варіант ситного і дуже смачної страви, яке варто покуштувати.
опис приготування:
Якщо ви любите овочеве рагу, тоді часто стикалися з тим, що це блюдо не завжди має презентабельний вигляд, адже овочі в процесі гасіння перетворюються в пюре. Цей рецепт приготування рагу з кабачків з куркою якісно відрізняється від інших, так що його варто взяти на замітку.
- курячі стегна— 6 штук
- сіль— 1 щіпка
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- копчені сосиски— 2 штуки(по бажанню)
- цибулина— 1 штука
- Солодкий перець— 1 штука
- борошно— 3 Ст. ложки
- Кабачок— 1-2 штук
- Томатний соус— 3-4 Ст. ложок
- чебрець— 1 щіпка
2. На сковороді розігріти олію і викласти туди курку. На сильно вогні потрібно обсмажити її з двох сторін.
3. Коли курка придбала рум'яної скоринки, зняти її зі сковороди і перекласти в сотейник.
4. В даний рецепт приготування рагу з кабачків з куркою доданий ще один цікавий інгредієнт — сосиски. Він зовсім необов'язковий і при бажанні можна обійтися і без нього. Копчені сосиски надають страві особливого аромату, особливо якщо попередньо їх обсмажити.
5. Потім їх також зняти зі сковороди і відправити в сотейник.
6. На цю ж сковороду відправити очищений і подрібнену цибулю, а також перець.
7. через 3-4 хвилини, коли овочі стануть м'якими, всипати на сковороду борошно. Це дозволити надати рагу з кабачків з куркою в домашніх умовах потрібної консистенції.
8. Влити на сковороду бульйон або воду так, щоб покрило овочі. Додати томатний соус або свіжі помідори. Посолити за смаком, всипати дрібку кмину або інші трави.
9. Перекласти все в сотейник і відправити на вогонь. гасити близько 30 хвилин, а тільки потім додати нарізаний великими шматочками кабачок. Це дозволить йому зберегти свою форму і не розчинитися в рагу.
10. Ось і весь секрет, як зробити рагу з кабачків з куркою. Накрити сотейник кришкою і тушкувати хвилин 15. Потім зняти з вогню і залишити ще на 25-30 хвилин, щоб блюдо стало ще більш ароматним і ніжним.
Подібні рецепти
Кавказький суп з баранини
Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...
Рагу з кабачків з грибами
Рагу з кабачків з грибами — просте і смачне вегетаріанське блюдо. Підходить для тих, хто стежить за фігурою, для любителів овочевих страв / гарнірів. блюдо соковите, ситне і легко засвоюється організмом. опис приготування: Рагу з кабачків з грибами — це дуже просте, але смачна страва, яке можн...
Рагу з кабачків з рисом
Рагу з кабачків з рисом — відмінна пісна закуска або гарнір до м'ясної страви. Добре таке рагу робити, коли за столом є вегетаріанці. Кожен залишиться задоволений. опис приготування: Рагу з кабачків з рисом можна подавати в гарячому, холодному і теплому вигляді. Від набору спецій буде залежат...
Рагу з гарбуза і кабачків
Мені здається, що один з найбільш універсальних гарнірів майже до будь-якого гарячого - це рагу. Також воно може бути і основною стравою. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і трохи їх підготувати. опис приготування: Цього разу пропоную вам вегетаріанський рецепт, до якого можна пода...
Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками
Родзинкою будь-якого столу може стати рагу приготоване з виноградним листям. Начинку для листя можна вибрати будь-яку. Я пропоную спробувати з куркою і опеньками. Як то кажуть просто, но со вкусом кількість порцій: 6 грудка куряча— 1 штука гриби— 300 грам(опеньки) морква— 2 штуки виноградне лис...