Рецепт Рагу з кабачків з куркою

Рецепт Рагу з кабачків з куркою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Немає ідей для обіду або вечері? Тоді пропоную спробувати рагу з кабачків з куркою в домашніх умовах. Це відмінний варіант ситного і дуже смачної страви, яке варто покуштувати.

опис приготування:

Якщо ви любите овочеве рагу, тоді часто стикалися з тим, що це блюдо не завжди має презентабельний вигляд, адже овочі в процесі гасіння перетворюються в пюре. Цей рецепт приготування рагу з кабачків з куркою якісно відрізняється від інших, так що його варто взяти на замітку.

  • курячі стегна— 6 штук
  • сіль— 1 щіпка
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • копчені сосиски— 2 штуки(по бажанню)
  • цибулина— 1 штука
  • Солодкий перець— 1 штука
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • Кабачок— 1-2 штук
  • Томатний соус— 3-4 Ст. ложок
  • чебрець— 1 щіпка
Рагу з кабачків з куркою - фото крок 1 1. Курячі стегна насамперед необхідно вимити і обтерти паперовою серветкою, щоб прибрати залишки рідини. Підсолити трохи і при бажанні додати дрібку перцю.

Рагу з кабачків з куркою - фото крок 2 2. На сковороді розігріти олію і викласти туди курку. На сильно вогні потрібно обсмажити її з двох сторін.

Рагу з кабачків з куркою - фото крок 3 3. Коли курка придбала рум'яної скоринки, зняти її зі сковороди і перекласти в сотейник.

Рагу з кабачків з куркою - фото крок 4 4. В даний рецепт приготування рагу з кабачків з куркою доданий ще один цікавий інгредієнт — сосиски. Він зовсім необов'язковий і при бажанні можна обійтися і без нього. Копчені сосиски надають страві особливого аромату, особливо якщо попередньо їх обсмажити.

Рагу з кабачків з куркою - фото крок 5 5. Потім їх також зняти зі сковороди і відправити в сотейник.

Рагу з кабачків з куркою - фото крок 6 6. На цю ж сковороду відправити очищений і подрібнену цибулю, а також перець.

Рагу з кабачків з куркою - фото крок 7 7. через 3-4 хвилини, коли овочі стануть м'якими, всипати на сковороду борошно. Це дозволити надати рагу з кабачків з куркою в домашніх умовах потрібної консистенції.

Рагу з кабачків з куркою - фото крок 8 8. Влити на сковороду бульйон або воду так, щоб покрило овочі. Додати томатний соус або свіжі помідори. Посолити за смаком, всипати дрібку кмину або інші трави.

Рагу з кабачків з куркою - фото крок 9 9. Перекласти все в сотейник і відправити на вогонь. гасити близько 30 хвилин, а тільки потім додати нарізаний великими шматочками кабачок. Це дозволить йому зберегти свою форму і не розчинитися в рагу.

Рагу з кабачків з куркою - фото крок 10 10. Ось і весь секрет, як зробити рагу з кабачків з куркою. Накрити сотейник кришкою і тушкувати хвилин 15. Потім зняти з вогню і залишити ще на 25-30 хвилин, щоб блюдо стало ще більш ароматним і ніжним.

Подібні рецепти

Рагу з баклажанів і кабачків

Кавказький суп з баранини

Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...

Рагу з кабачків з грибами

Рагу з кабачків з грибами

Рагу з кабачків з грибами — просте і смачне вегетаріанське блюдо. Підходить для тих, хто стежить за фігурою, для любителів овочевих страв / гарнірів. блюдо соковите, ситне і легко засвоюється організмом. опис приготування: Рагу з кабачків з грибами — це дуже просте, але смачна страва, яке можн...

Рагу з кабачків з рисом

Рагу з кабачків з рисом

Рагу з кабачків з рисом — відмінна пісна закуска або гарнір до м'ясної страви. Добре таке рагу робити, коли за столом є вегетаріанці. Кожен залишиться задоволений. опис приготування: Рагу з кабачків з рисом можна подавати в гарячому, холодному і теплому вигляді. Від набору спецій буде залежат...

Рагу з гарбуза і кабачків

Рагу з гарбуза і кабачків

Мені здається, що один з найбільш універсальних гарнірів майже до будь-якого гарячого - це рагу. Також воно може бути і основною стравою. Потрібно тільки підібрати відповідні продукти і трохи їх підготувати. опис приготування: Цього разу пропоную вам вегетаріанський рецепт, до якого можна пода...

Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками

Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками

Родзинкою будь-якого столу може стати рагу приготоване з виноградним листям. Начинку для листя можна вибрати будь-яку. Я пропоную спробувати з куркою і опеньками. Як то кажуть просто, но со вкусом кількість порцій: 6 грудка куряча— 1 штука гриби— 300 грам(опеньки) морква— 2 штуки виноградне лис...