Рецепт Пюре з нуту з гарбузом і грибами
Рецепт для приготування в осінньо-зимовий сезон. Ця страва безсумнівно сподобається вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту. бархатисте, ароматне, корисне, з насиченим смаком - відмінне блюдо до обіду!
опис приготування:
ароматне, оксамитове, дуже смачне і дуже корисне блюдо, яке можна подати до обіду. Готується пюре дуже просто, а якщо використовувати вже готовий нут, то і дуже швидко. Для тих, хто дотримується посту, це пюре приємно урізноманітнить і доповнить меню.
- Нут сушений— 1/2 склянки(або консервований 100-150 грам)
- гарбуз— 100-150 грам(свіжа або заморожена)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука(невелика)
- часник— 2 зубчики
- печериці— 2-3 штук
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- сіль— 1/3 чайних ложки(за смаком)
- Перець чорний мелений— 1 щіпка
- базилік сушений— 1/3 чайних ложки
2. З ранку нут збільшиться в розмірі і звариться набагато швидше. Промиваємо його під проточною водою.
3. Заливаємо промитий нут водою, щоб вона трохи покрила зерна, і варимо до готовності, трохи посоливши.
4. Очищений гарбуз нарізаємо невеликими кубиками і додаємо в каструлю до нуту. варимо хвилин 10.
5. Очистимо невелику цибулину, дрібно нарізаємо і обсмажити до легкого золотистого кольору з невеликою кількістю рослинного масла.
6. Відправляємо цибулю в каструлю з нутом і гарбузом, додамо базилік, сіль і перець за смаком. варимо хвилини 3-4.
7. Обсмажити гриби до улюбленої вами ступеня і практично в кінці обсмажування додамо нарізаний на пластинки часник. Обсмажуємо хвилини півтори-дві.
8. Якщо у вас при варінні нуту з гарбузом утворилося багато рідини, отлейте її в стакан, але не виливайте! Додамо обсмажений часник до нуту з гарбузом.
9. За допомогою блендера подрібнюємо в пюре. Домогтися потрібної густоти пюре можна, додаючи Зціджене раніше відвар.
10. І ось наше ароматне і смачне блюдо готове. Викладаємо пюре в тарілку, зверху додаємо обсмажені гриби.
Подібні рецепти
Пюре з риби, нуту і спаржі
Якщо не знаєте, що приготувати з нуту, спробуйте пряний суп-пюре з нуту. Суп виходить дуже густий і пряний, в східному стилі. Дуже оригінальний смак — спробуйте! опис приготування: Пряний суп-пюре з нуту — дуже незвичайний і оригінальний супчик, смакова гамма якого має деякий східний відтінок....
Салат з нуту і цибулі
Іноді для смачного і незвичайного страви досить використовувати мінімум продуктів, при цьому все буде просто. Таке можливо, коли мова йде про подібні рецептах. опис приготування: подивіться, як приготувати салат з нуту і цибулі. Це свіже і легке блюдо підійде для вегетаріанського і пісного хар...
Салат з нуту і перцю
Східний салат з нуту і перцю я запозичила в кафе, дуже мені сподобався його незвичайний смак. Салат відмінно поєднується з птицею, але може бути і самостійною закускою. головне, він корисний! опис приготування: Салат з нуту і перцю — прекрасний приклад того, як добре в коморі мати запас консер...
Салат з авокадо і нуту
Коли на моїй кухні став часто з'являтися нут, я задумалась, що, крім хумус і подачі його на гарнір, можна придумати? Природно згадала про салатах. Але ж їх справді багато, спробуємо один. опис приготування: сьогодні, наприклад, ви дізнаєтеся про те, як приготувати салат з авокадо і нуту. Він п...
Піца з гарбузом, грушею і горгонзола
Піца з гарбузом, грушею і горгонзола — дуже вдалий експеримент на тему класичної італійської кухні. Досконале поєднання інгредієнтів робить цю піцу такою, що заслуговує уваги. опис приготування: Настійно рекомендую не побоятися експерименту і приготувати піцу з гарбузом, грушею і горгонзола за...