Рецепт Пунш Літаючий острів

Рецепт Пунш Літаючий острів
Кількість порцій: 20 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування безалкогольного освіжаючого пуншу, яким можна пригостити навіть дитини.

опис приготування:

Якщо ви любитель красивих і ефектних страв, які при цьому мають чудовим смаком, то «Літаючий острів» це якраз те, що вам потрібно. Лише чверть години, і вишукане частування готове.

  • води— 2 склянки
  • білого цукру— 2 склянки
  • замороженого концентрату лимонаду— 350 грам
  • замороженого концентрату апельсинового соку— 350 грам
  • апельсинового шербету— 450 грам
  • imbirnogo пиво— 1 літр
  • газованої води— 1 літр
  • солодких консервованих вишень— 120 грам
  • апельсин— 1 штука
  • колотого льоду— 4 склянки
Пунш Літаючий острів - фото крок 1 1. Очищену воду закип'ятити, додати в неї цукор, довести сироп до кипіння, вимкнути його і дати охолонути.

Пунш Літаючий острів - фото крок 2 2. Апельсин порізати тонкими скибочками, але так, щоб кола залишилися цілими.

Пунш Літаючий острів - фото крок 3 3. У великій прозорій чаші для пуншу з'єднати лимонад, апельсиновий сік, імбирне пиво і газовану воду.

Пунш Літаючий острів - фото крок 4 4. Додати в чашу шербет і колотий лід (потрібні дрібні шматочки).

Пунш Літаючий острів - фото крок 5 5. Безпосередньо перед подачею пуншу додати вишні разом з їх соком, розмішати все ще раз і на поверхню пуншу викласти скибочки апельсина так, щоб вони плавали по поверхні. Можна надати гостям самостійно наливати собі пунш по келихах.

Подібні рецепти

Плавучий острів (З Flottante)

Омлет з шинкою і сиром

Класичний холодний десерт. Плавучий острів це свого роду дуже легке безе, приготоване з яєчних білків і цукру, в крем соусі. опис приготування: 1. Закип'ятити молоко на середньому вогні. Потім зменшити температуру до дуже низького. 2. Розігріти духовку до 250 З. Збити яєчні білки в піну, за до...

Пунш з ягід і м'яти

Пунш з ягід і м'яти

Простий рецепт приготування святкового безалкогольного напою з малини, чорниці і м'яти. опис приготування: Об'єднати в глечику для пуншу малиновий або полуничний сік з соком лайма, чорницею, малиною, листям м'яти і тонкими скибочками лимона. Додати в напій подрібнений лід. гарненько перемішати...

Пунш з варення

Пунш з варення

Пунш з варення — це алкогольний напій, який готується з 5 основних інгредієнтів: чорного чаю, меду, грейпфрута + лимон, варення і темного рому. Дуже смачно і п'яно опис приготування: Пунш з варення — дуже смачний гарячий алкогольний напій. Назва напою походить від від індійського слова «pantsc...

Пунш класичний рецепт

Пунш класичний рецепт

Пунш може бути гарячим і холодним, алкогольним і безалкогольним. Даний рецепт пуншу з фруктами і шампанським — чудово підходить для відпочинку з друзями. опис приготування: Сьогодні пуншем називають практично будь-який коктейль. У напої можуть мати місце різні компоненти: чай, сік, лимон, мед ...

Пунш класичний

Пунш класичний

такий напій, як пунш до нас прийшов з Америки. Пам'ятайте напій у великій піалі з ополоником на будь-якій американській вечірці? У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати пунш класичний. опис приготування: Такий напій знайде своє місце на будь-якому святі, а також зігріє Вас в холодну пор...