Пунш класичний рецепт

Пунш класичний рецепт
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пунш може бути гарячим і холодним, алкогольним і безалкогольним. Даний рецепт пуншу з фруктами і шампанським — чудово підходить для відпочинку з друзями.

опис приготування:

Сьогодні пуншем називають практично будь-який коктейль. У напої можуть мати місце різні компоненти: чай, сік, лимон, мед і т.д. Даний рецепт пуншу на основі алкоголю і фруктів. Якщо пунш готується гарячий — головне не перегріти його. Максимальна температура гарячого пуншу — 70 градусів.

  • Сухе вино— 750 мілілітрів
  • шампанське— 500 мілілітрів
  • ананас— 1 штука
  • апельсин— 1 штука
  • лимон— 1 штука
  • цукор— 2,5 Ст. ложки
Пунш класичний рецепт - фото крок 1 1. Пунші прийшли до нас з давньоіндійської мови, коли напій прибув з Європи до Індії. Сьогодні рецептів приготування пуншу незліченну кількість.

Пунш класичний рецепт - фото крок 2 2. нарізаємо апельсини (з скоринкою), ананаси (чищенные) і лимон часточками. Ананаси краще нарізати дрібно.

Пунш класичний рецепт - фото крок 3 3. Заливаємо фрукти вином і шампанським і відправляємо в холодильник на півгодини.

Пунш класичний рецепт - фото крок 4 4. Через зазначений час дістаємо пунш з холодильника і розливаємо по келихах. Для фуршету або частування друзям — це ідеальне рішення.

Подібні рецепти

Пунш класичний

Ананасовий пунш

такий напій, як пунш до нас прийшов з Америки. Пам'ятайте напій у великій піалі з ополоником на будь-якій американській вечірці? У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати пунш класичний. опис приготування: Такий напій знайде своє місце на будь-якому святі, а також зігріє Вас в холодну пор...

Пунш з ягід і м'яти

Пунш з ягід і м'яти

Простий рецепт приготування святкового безалкогольного напою з малини, чорниці і м'яти. опис приготування: Об'єднати в глечику для пуншу малиновий або полуничний сік з соком лайма, чорницею, малиною, листям м'яти і тонкими скибочками лимона. Додати в напій подрібнений лід. гарненько перемішати...

Пунш з варення

Пунш з варення

Пунш з варення — це алкогольний напій, який готується з 5 основних інгредієнтів: чорного чаю, меду, грейпфрута + лимон, варення і темного рому. Дуже смачно і п'яно опис приготування: Пунш з варення — дуже смачний гарячий алкогольний напій. Назва напою походить від від індійського слова «pantsc...

Пунш Літаючий острів

Пунш Літаючий острів

Рецепт приготування безалкогольного освіжаючого пуншу, яким можна пригостити навіть дитини. опис приготування: Якщо ви любитель красивих і ефектних страв, які при цьому мають чудовим смаком, то «Літаючий острів» це якраз те, що вам потрібно. Лише чверть години, і вишукане частування готове. ...

Пунш з рожевим вином

Пунш з рожевим вином

Рецепт приготування фруктового пуншу з рожевим вином. опис приготування: нарізати диню, персик і нектарин на дрібні шматочки. Налити вино в великий глек і додати цукор. Так само додати нарізані фрукти і малину. Поставити в холодильник, накривши кришкою, з 2 годину. Для отримання більш насичено...