Пунш класичний рецепт
Пунш може бути гарячим і холодним, алкогольним і безалкогольним. Даний рецепт пуншу з фруктами і шампанським — чудово підходить для відпочинку з друзями.
опис приготування:
Сьогодні пуншем називають практично будь-який коктейль. У напої можуть мати місце різні компоненти: чай, сік, лимон, мед і т.д. Даний рецепт пуншу на основі алкоголю і фруктів. Якщо пунш готується гарячий — головне не перегріти його. Максимальна температура гарячого пуншу — 70 градусів.
- Сухе вино— 750 мілілітрів
- шампанське— 500 мілілітрів
- ананас— 1 штука
- апельсин— 1 штука
- лимон— 1 штука
- цукор— 2,5 Ст. ложки
2. нарізаємо апельсини (з скоринкою), ананаси (чищенные) і лимон часточками. Ананаси краще нарізати дрібно.
3. Заливаємо фрукти вином і шампанським і відправляємо в холодильник на півгодини.
4. Через зазначений час дістаємо пунш з холодильника і розливаємо по келихах. Для фуршету або частування друзям — це ідеальне рішення.
Подібні рецепти
Ананасовий пунш
такий напій, як пунш до нас прийшов з Америки. Пам'ятайте напій у великій піалі з ополоником на будь-якій американській вечірці? У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати пунш класичний. опис приготування: Такий напій знайде своє місце на будь-якому святі, а також зігріє Вас в холодну пор...
Пунш з ягід і м'яти
Простий рецепт приготування святкового безалкогольного напою з малини, чорниці і м'яти. опис приготування: Об'єднати в глечику для пуншу малиновий або полуничний сік з соком лайма, чорницею, малиною, листям м'яти і тонкими скибочками лимона. Додати в напій подрібнений лід. гарненько перемішати...
Пунш з варення
Пунш з варення — це алкогольний напій, який готується з 5 основних інгредієнтів: чорного чаю, меду, грейпфрута + лимон, варення і темного рому. Дуже смачно і п'яно опис приготування: Пунш з варення — дуже смачний гарячий алкогольний напій. Назва напою походить від від індійського слова «pantsc...
Пунш Літаючий острів
Рецепт приготування безалкогольного освіжаючого пуншу, яким можна пригостити навіть дитини. опис приготування: Якщо ви любитель красивих і ефектних страв, які при цьому мають чудовим смаком, то «Літаючий острів» це якраз те, що вам потрібно. Лише чверть години, і вишукане частування готове. ...
Пунш з рожевим вином
Рецепт приготування фруктового пуншу з рожевим вином. опис приготування: нарізати диню, персик і нектарин на дрібні шматочки. Налити вино в великий глек і додати цукор. Так само додати нарізані фрукти і малину. Поставити в холодильник, накривши кришкою, з 2 годину. Для отримання більш насичено...