Рецепт Пряне грушеве пюре

Рецепт Пряне грушеве пюре
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Рецепт приготування грушевого пюре з кардамоном, імбиром, мускатним горіхом, корицею і гвоздикою.

опис приготування:

Грушеве пюре добре подавати на сніданок з йогуртом і мюслі.

  • груш— 2,7 кілограма
  • лимон, сік— 1 штука
  • цукру— 1 Склянка
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • меленого кардамону— 1 Чайна ложка
  • меленого імбиру— 1 Чайна ложка
  • тертого мускатного ореха— 1 1/2 чайних ложки
  • меленої кориці— 1/2 чайних ложки
  • меленої гвоздики— 1/8 чайних ложки
Пряне грушеве пюре - фото крок 1 1. Груші очистити від шкірки, серцевини і нарізати кубиками розміром 1 см.

Пряне грушеве пюре - фото крок 2 2. Помістити груші, сік лимона, цукор, сіль, кардамон, імбир, мускатний горіх, корицю і гвоздику в велику важку каструлю. Довести до кипіння на середньому вогні, помішуючи.

Пряне грушеве пюре - фото крок 3 3. Зменшити вогонь і продовжувати розмішувати. Груші почнуть розварюються приблизно через 10 хвилин. Ви можете допомогти цьому процесу за допомогою картопляного преса.

Пряне грушеве пюре - фото крок 4 4. Приблизно через годину зняти каструлю з вогню і перемішати груші з допомогою погружного блендера прямо в каструлі до досягнення потрібної консистенції.

Пряне грушеве пюре - фото крок 5 5. Повернути каструлю на плиту і тушкувати на середньому вогні протягом 20 хвилин.

Пряне грушеве пюре - фото крок 6 6. Перелити грушеве пюре в стерилізовані банки, залишивши 8 мм простору зверху. Перевірити відсутність бульбашок повітря, протерти верх банок і закрити. Тримати банки в киплячій воді протягом 10 хвилин.

Подібні рецепти

Пряне імбирне печиво

Пряне інжирне варення

Рецепт приготування печива з коричневим цукром, імбиром, корицею, чорної патокою і глазур'ю. опис приготування: це пряна, злегка солодке печиво з ароматом Нового року стане відмінною прикрасою вашого святкового столу. соди— 1 Чайна ложка розпушувача— 1/2 чайних ложки меленого імбиру— 4 чайни...

Пряне печиво « Карамельное »

Пряне печиво « Карамельное »

Если вам по душе ароматная домашняя выпечка, обязательно обратите внимание на этот простой, але дуже цікавий рецепт. Сочетание насыщенного вкуса и букета пряностей никого не оставит равнодушным. опис приготування: Чтобы карамель получилась более насыщенного цвета, обычный сахар при желании мож...

Пряне печиво з апельсиновим кремом

Пряне печиво з апельсиновим кремом

Рецепт приготування печива з кардамоном, запашним перцем, гвоздикою і кремом з вершкового масла і апельсинового концентрату. опис приготування: Це пряна ароматне печиво ідеально для новорічних свят. соди— 1 Чайна ложка солі— 1 Ст. ложка меленого кардамону— 1 Ст. ложка перцю— 1 Чайна ложка гв...

Пряне шоколадне печиво з мигдалем

Пряне шоколадне печиво з мигдалем

Рецепт приготування печива з какао, шоколадом, мигдальними горіхами, запашним перцем і гвоздикою. опис приготування: Ви можете зробити печиво більш ароматним, подвоївши кількість спецій. какао— 3 Ст. ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки меленого запашного перцю і гвоздики— 1/8 чайних ложки со...

Пряне гарбузове суфле з висівками

Пряне гарбузове суфле з висівками

легке, з приємною цитрусової і пряними нотками суфле прекрасно підійде для дієтичного столу. Для десерту вибирайте солодку і яскраву гарбуз десертних сортів (таких, як "; Арабатська" або "; Мускатна ";). опис приготування: Не буду обтяжувати вашу увагу користю і шкодою висівок для нашого орган...