Рецепт Пряне печиво з апельсиновим кремом
Рецепт приготування печива з кардамоном, запашним перцем, гвоздикою і кремом з вершкового масла і апельсинового концентрату.
опис приготування:
Це пряна ароматне печиво ідеально для новорічних свят.
- соди— 1 Чайна ложка
- солі— 1 Ст. ложка
- меленого кардамону— 1 Ст. ложка
- перцю— 1 Чайна ложка
- гвоздики— 1/4 чайних ложки
- вершкового масла— 240 грам(несоленого)
- темно-коричневого сахара— 1 Склянка
- води— 1/4 склянки
- вершків— 1/4 склянки
- яйце— 1 штука
- екстракту ванілі— 1 1/2 чайних ложки
- для крему:палички вершкового масла— 1 1/2 штуки(розм'якшеного несолоного)
- апельсинового концентрату— 4 Ст. ложки
- апельсинової цедри— 1 Чайна ложка
2. Помістити масло в миску і залити гарячою сумішшю цукру зверху, а потім збити міксером на низькій швидкості.
3. У невеликій мисці змішати вершки, ванільний екстракт і яйця. збити міксером. Додати масляну суміш. Збити на середній швидкості.
4. Зменшити швидкість до низької і додати борошняну суміш. збити міксером.
5. Розділити тісто на три частини і розкачати кожне в диск. Обернути кожен диск в пластикову плівку і поставити в холодильник на ніч. За цим рецептом виходить багато тесту, тому ви можете також заморозити його на термін до 1 місяці, а потім розморозити, коли захочете використовувати.
6. Розігріти духовку до 175 градусів. розкачати 1 диск тесту на злегка посипаною борошном поверхні. вирізати печиво.
7. Викласти печиво на деко, вистелений пергаментом, і випікати до золотисто-коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин. Дати охолонути на стійці.
8. Між іншим, зробити вершково-апельсиновий крем. Збити розм'якшене вершкове масло з апельсиновим концентратом і цедрою. Поступово додати цукор і збити до однорідної маси.
9. Заповнити поліетиленовий мішок з прорізом отриманою масою і видавити крем на печиво.
10. Зверху накрити половинками і злегка притиснути.
11. Зберігати печиво в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 1 дня або зберігати в холодильнику до 3 днів.
Подібні рецепти
Печінковий торт з курячої печінки
Рецепт приготування печива з коричневим цукром, імбиром, корицею, чорної патокою і глазур'ю. опис приготування: це пряна, злегка солодке печиво з ароматом Нового року стане відмінною прикрасою вашого святкового столу. соди— 1 Чайна ложка розпушувача— 1/2 чайних ложки меленого імбиру— 4 чайни...
Пряне печиво « Карамельное »
Если вам по душе ароматная домашняя выпечка, обязательно обратите внимание на этот простой, але дуже цікавий рецепт. Сочетание насыщенного вкуса и букета пряностей никого не оставит равнодушным. опис приготування: Чтобы карамель получилась более насыщенного цвета, обычный сахар при желании мож...
Пряне шоколадне печиво з мигдалем
Рецепт приготування печива з какао, шоколадом, мигдальними горіхами, запашним перцем і гвоздикою. опис приготування: Ви можете зробити печиво більш ароматним, подвоївши кількість спецій. какао— 3 Ст. ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки меленого запашного перцю і гвоздики— 1/8 чайних ложки со...
Пряне грушеве пюре
Рецепт приготування грушевого пюре з кардамоном, імбиром, мускатним горіхом, корицею і гвоздикою. опис приготування: Грушеве пюре добре подавати на сніданок з йогуртом і мюслі. груш— 2,7 кілограма лимон, сік— 1 штука цукру— 1 Склянка солі— 1/4 чайних ложки меленого кардамону— 1 Чайна ложка м...
Пряне гарбузове суфле з висівками
легке, з приємною цитрусової і пряними нотками суфле прекрасно підійде для дієтичного столу. Для десерту вибирайте солодку і яскраву гарбуз десертних сортів (таких, як "; Арабатська" або "; Мускатна ";). опис приготування: Не буду обтяжувати вашу увагу користю і шкодою висівок для нашого орган...