Рецепт Семишаровий соус для умочування

Рецепт Семишаровий соус для умочування
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 58 хв.
Рецепт приготування соусу з помідорів, халапеньо, кінзи, зеленого лука, чорної квасолі, сиру і гуакамоле. Цей соус потрібно подавати в скляній мисці, щоб було видно шари.

опис приготування:

Якщо у вас немає часу, щоб зробити свіжий гуакамоле, просто перемішайте м'якоть 3 з авокадо 3 столовими ложками соку лайма і ½ чайної ложки солі. Сметана може бути легко замінена грецьким йогуртом з меншою жирністю. Овочі додають соусу свіжість.

  • великих помідора— 4 штуки
  • халапеньйо перець чилі— 2 штуки
  • свіжої кінзи— 3 Ст. ложки
  • пір'я зеленої цибулі— 6 штук
  • свіжого соку лайма— 2 Ст. ложки(плюс 2 чайні ложки) від 2 лаймов)
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • банку чорної квасолі— 1 штука(480 г)
  • часнику— 2 зубчики
  • порошку чилі— 3/4 чайних ложки
  • чіпси з тортільяс для подачі чіпси з тортільяс для подачі— За смаком
Семишаровий соус для умочування - фото крок 1 1. Видалити у помідорів серцевину і насіння, тонко нарізати. Очистити халапеньйо від насіння і подрібнити. Два пера зеленої цибулі подрібнити, чотири пера цибулі тонко нарізати. змішати помідори, халапеньо, подрібнену кінзу і 2 столові ложки соку лайма в мисці. Перемішати з ⅛ чайної ложки солі і дати постояти до тих пір, поки помідори не стануть м'якими, близько 30 хвилин. Процідити суміш в миску і вилити рідину.

Семишаровий соус для умочування - фото крок 2 2. Перемішати чорну квасолю, подрібнений часник, залишився сік лайма, порошок чилі і сіль, що залишилася в кухонному комбайні. Перекласти в миску і вимити чашу комбайна. Перемішати в кухонному комбайні сметану і 2½ чашки (300 г) сиру до однорідної консистенції. Викласти в окрему миску. Викласти шар фасолевой суміші в скляну миску або блюдо.

Семишаровий соус для умочування - фото крок 3 3. Зверху викласти шар сметани і рівномірно посипати сиром, що залишився. Викласти гуакамоле зверху, а потім томатну суміш. Посипати нарізаною цибулею-пореєм і подавати з чіпсами. Соус може зберігатися в холодильнику до 24 годин. Дати соусу постояти при кімнатній температурі протягом 1 години перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Семишаровий желатиновий салат

Соус для шаверму (рецепт класичний)

Простий спосіб влаштувати свято для всієї родини. опис приготування: Покрийте блюдо харчовим спреєм. Розчиніть одну пачку желатину в 3 / 4 склянки окропу. влийте 3 / 4 склянки холодної води і добре розмішайте. Ложкою викладіть на блюдо і поставте в холодильник до повного застигання, приблизно ...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...