Рецепт Пряне імбирне печиво

Рецепт Пряне імбирне печиво
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування печива з коричневим цукром, імбиром, корицею, чорної патокою і глазур'ю.

опис приготування:

це пряна, злегка солодке печиво з ароматом Нового року стане відмінною прикрасою вашого святкового столу.

  • соди— 1 Чайна ложка
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • меленого імбиру— 4 чайних ложки
  • меленої кориці— 4 чайних ложки
  • меленої гвоздики— 1 1/2 чайних ложки
  • меленого чорного перцю— 1 Чайна ложка
  • солі— 1 1/2 чайних ложки
  • темно-коричневого сахара— 1 Склянка
  • великих яйця— 2 штуки
  • чорної патоки— 1 Склянка
  • глазур— За смаком(для прикраси)
  • кондитерський цукор і цукрові прикраси— За смаком(для прикраси)
  • борошно— 720 грам(або 6 чашок)
Пряне імбирне печиво - фото крок 1 1. перемішати борошно, соду, розпушувач, спеції і сіль у великій мисці, залишити в сторону. Збити вершкове масло і коричневий цукор разом у великій мисці за допомогою міксера.

Пряне імбирне печиво - фото крок 2 2. Додати яйця і патоку, збити. Додати борошняну суміш і збити міксером на низькій швидкості. Розділити тісто на три частини і обернути кожну в поліетиленову плівку. Поставити в холодильник, поки тісто не стане твердим, з 1 годину або до двох днів.

Пряне імбирне печиво - фото крок 3 3. Розігріти духовку до 175 градусів. Розкачати тісто на злегка посипаною борошном робочій поверхні до товщини 6 мм. Вирізати фігурки на вибір за допомогою форм, наприклад сніжинки або чоловічків.

Пряне імбирне печиво - фото крок 4 4. Викласти печиво на листи, застелене пергаментним папером, на відстані 5 см один від одного. Поставити деко в холодильник на 15 хвилин.

Пряне імбирне печиво - фото крок 5 5. Запекти печиво в духовці до появи хрусткої скоринки, від 12 до 14 хвилин. Дати охолонути на деках.

Пряне імбирне печиво - фото крок 6 6. Коли печиво охолоне, ви можете прикрасити його глазур'ю і цукровими прикрасами. Після нанесення глазурі дати печінкою постояти близько години при кімнатній температурі, поки глазур не застигне. Зберігати печиво між шарами пергаментного або вощеного паперу в герметичному контейнері терміном до тижні.

Подібні рецепти

Пряне печиво « Карамельное »

Пряне новорічне печиво

Если вам по душе ароматная домашняя выпечка, обязательно обратите внимание на этот простой, але дуже цікавий рецепт. Сочетание насыщенного вкуса и букета пряностей никого не оставит равнодушным. опис приготування: Чтобы карамель получилась более насыщенного цвета, обычный сахар при желании мож...

Пряне печиво з апельсиновим кремом

Пряне печиво з апельсиновим кремом

Рецепт приготування печива з кардамоном, запашним перцем, гвоздикою і кремом з вершкового масла і апельсинового концентрату. опис приготування: Це пряна ароматне печиво ідеально для новорічних свят. соди— 1 Чайна ложка солі— 1 Ст. ложка меленого кардамону— 1 Ст. ложка перцю— 1 Чайна ложка гв...

Пряне шоколадне печиво з мигдалем

Пряне шоколадне печиво з мигдалем

Рецепт приготування печива з какао, шоколадом, мигдальними горіхами, запашним перцем і гвоздикою. опис приготування: Ви можете зробити печиво більш ароматним, подвоївши кількість спецій. какао— 3 Ст. ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки меленого запашного перцю і гвоздики— 1/8 чайних ложки со...

Просте імбирне печиво

Просте імбирне печиво

Просте імбирне печиво готується настільки легко, що його зможе приготувати навіть школяр. Всього кілька простих кулінарних трюків — і дуже смачне печиво готове радувати вас! опис приготування: домашню випічку, як мені здається, люблять все — навіть люди, які до солодкого байдужі. Однак займати...

Пряне грушеве пюре

Пряне грушеве пюре

Рецепт приготування грушевого пюре з кардамоном, імбиром, мускатним горіхом, корицею і гвоздикою. опис приготування: Грушеве пюре добре подавати на сніданок з йогуртом і мюслі. груш— 2,7 кілограма лимон, сік— 1 штука цукру— 1 Склянка солі— 1/4 чайних ложки меленого кардамону— 1 Чайна ложка м...