Рецепт Пряне гарбузове суфле з висівками

Рецепт Пряне гарбузове суфле з висівками
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 4 г. 0 хв.
легке, з приємною цитрусової і пряними нотками суфле прекрасно підійде для дієтичного столу. Для десерту вибирайте солодку і яскраву гарбуз десертних сортів (таких, як "; Арабатська" або "; Мускатна ";).

опис приготування:

Не буду обтяжувати вашу увагу користю і шкодою висівок для нашого організму. Це ви можете самі прочитати на спеціалізованих сайтах.

А для вже визначилися з свого раціону пропоную рецепт, як приготувати пряне гарбузове суфле з висівками. Висівки можна використовувати на свій смак: пшеничні або житні. Готуйте з користю і задоволенням!

  • гарбуз очищена— 550 грам
  • Висівки— 40 грам(пшеничні)
  • вода— 200 мілілітрів
  • Сік апельсиновий— 200 мілілітрів
  • желатин— 16 грам
  • обкладинка— 1/2 чайних ложки
  • Мускатний горіх— 1/2 чайних ложки
  • цедра апельсинова— 1 Чайна ложка
  • цукор— 60 грам
Пряне гарбузове суфле з висівками - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти. Гарбуз і апельсини вимийте. Висівки подрібніть в кавомолці.

Пряне гарбузове суфле з висівками - фото крок 2 Гарбуз очистите і наріжте на скибочки, поставте їх запікатися в духовку при 200 ° C при 35 хвилин.

Пряне гарбузове суфле з висівками - фото крок 3 Висівки замочіть в теплій кип'яченій воді. З апельсина зніміть цедру і вичавіть сік.
Желатин замочити в апельсиновому соку.

Пряне гарбузове суфле з висівками - фото крок 4 гарбуз, висівки, цукор, спеції і цедру подрібніть до однорідності за допомогою блендера.

Пряне гарбузове суфле з висівками - фото крок 5 Гарбузове пюре доведіть до кипіння, додайте набряклий желатин. Варіть до розчинення желатину, постійно помішуючи. Зніміть з вогню і остудіть при кімнатній температурі.

Пряне гарбузове суфле з висівками - фото крок 6 Потім збийте за допомогою міксера протягом 10 хвилин до посветления і збільшення маси в об'ємі.

Пряне гарбузове суфле з висівками - фото крок 7 Вилийте у форму з харчовою плівкою.

Пряне гарбузове суфле з висівками - фото крок 8 Або в силіконову формочку для випічки. Остудіть в холодильнику протягом 4-5 годин. Потім акуратно вийміть суфле з силіконових формочок і подавайте до столу. З форми з харчовою плівкою, акуратно переверніть суфле на робочу поверхню, наріжте на ромбики або виріжте фігурки.

Пряне гарбузове суфле з висівками - фото крок 9 Смачного!

Подібні рецепти

Пряне грушеве пюре

Пряне інжирне варення

Рецепт приготування грушевого пюре з кардамоном, імбиром, мускатним горіхом, корицею і гвоздикою. опис приготування: Грушеве пюре добре подавати на сніданок з йогуртом і мюслі. груш— 2,7 кілограма лимон, сік— 1 штука цукру— 1 Склянка солі— 1/4 чайних ложки меленого кардамону— 1 Чайна ложка м...

Пряне імбирне печиво

Пряне імбирне печиво

Рецепт приготування печива з коричневим цукром, імбиром, корицею, чорної патокою і глазур'ю. опис приготування: це пряна, злегка солодке печиво з ароматом Нового року стане відмінною прикрасою вашого святкового столу. соди— 1 Чайна ложка розпушувача— 1/2 чайних ложки меленого імбиру— 4 чайни...

Пряне печиво « Карамельное »

Пряне печиво « Карамельное »

Если вам по душе ароматная домашняя выпечка, обязательно обратите внимание на этот простой, але дуже цікавий рецепт. Сочетание насыщенного вкуса и букета пряностей никого не оставит равнодушным. опис приготування: Чтобы карамель получилась более насыщенного цвета, обычный сахар при желании мож...

Пряне печиво з апельсиновим кремом

Пряне печиво з апельсиновим кремом

Рецепт приготування печива з кардамоном, запашним перцем, гвоздикою і кремом з вершкового масла і апельсинового концентрату. опис приготування: Це пряна ароматне печиво ідеально для новорічних свят. соди— 1 Чайна ложка солі— 1 Ст. ложка меленого кардамону— 1 Ст. ложка перцю— 1 Чайна ложка гв...

Пряне шоколадне печиво з мигдалем

Пряне шоколадне печиво з мигдалем

Рецепт приготування печива з какао, шоколадом, мигдальними горіхами, запашним перцем і гвоздикою. опис приготування: Ви можете зробити печиво більш ароматним, подвоївши кількість спецій. какао— 3 Ст. ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки меленого запашного перцю і гвоздики— 1/8 чайних ложки со...