Рецепт Правильний стейк з яловичини

Рецепт Правильний стейк з яловичини
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Щоб приготувати правильний стейк з яловичини, важливо знати кілька речей. В першу чергу, підібрати хороший шматочок м'яса, Ну і, звичайно ж, приготувати його з любов'ю, слідуючи наведеному рецептом!

опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування правильного стейка з яловичини. Детальніше зупинюся на ступеня засмажкою м'яса. Якщо хочете, щоб ваш стейк був трохи підсмаженою зовні і практично сирим усередині — смажте 2-3 хвилини з кожного боку. Середня "; засмажені" зовні і рожеве м'ясо всередині — 4 хвилини. Зажарена корочка зовні і ніяких ознак "; вогкості" всередині — 5 хвилин. хай щастить!


  • яловичина— 800 грам(вырезка парная, antrekot)
  • Вершкове масло— 50 грам
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Правильний стейк з яловичини - фото крок 1 Для лучшего результата нужно взять кусочек мяса, который после забоя скота пролежал в холодильнике несколько дней.

Правильний стейк з яловичини - фото крок 2 Говяжье филе промываем, сушим и режем на 3-4 стейк, товщиною 4-5 см.

Правильний стейк з яловичини - фото крок 3 На сковороді розтопіть вершкове масло. Поперчите и посолите стейки с одной стороны, кладем их этой стороной на сковороду.

Правильний стейк з яловичини - фото крок 4 Перчим и солим другую сторону, переворачиваем стейк.

Правильний стейк з яловичини - фото крок 5 Мясо жарится от 3-х до 5-ти минут с каждой стороны, в залежності від того, какая степень прожарки мяса вам больше нравится. Смачного!

Подібні рецепти

«Пожарський» котлети (правильний і смачний рецепт)

Гречка з лисичками в горщиках

Пожарський котлети - споконвічно російська страва, що стало популярно в першій половині XIX століття. Ділюся з вами рецептом і розповідаю, як приготувати «Пожарський» котлети (правильний і смачний рецепт). опис приготування: Котлети - це відмінне доповнення до гарніру (картопля, каша, макарони...

Рибай стейк

Рибай стейк

Рецепт приготування Рибай стейка. Рецепт дуже простий і швидкий в приготуванні. В кінці приготування виходить дуже смачне блюдо. опис приготування: Для того щоб підсмажити Рибай, абсолютно не потрібно додавання жиру, так як маючи високу мармуровість, він вміщує в себе таку кількість жиру, що п...

Рибний стейк «метелик»

Рибний стейк «метелик»

Багато хто любить стейки і рибні в тому числі. Однак хочеться, щоб рибка була без кісток і шматочок великий, гарний. Сьогодні я навчу Вас, як шляхом маленького чарівництва цього домогтися. Заходьте, будемо колядувати разом! опис приготування: Такий стейк можна приготувати з будь-якої великої р...

Плов в казані з яловичини

Плов в казані з яловичини

Плов буває різний. Сьогодні ми будемо готувати плов в казані з яловичини. Неймовірно ароматне і ситне блюдо для всієї родини заслуговує на окрему увагу. пробуйте! опис приготування: Готується такий плов по одному нехитрому правилу, пропорції потрібно дотримуватися таким чином, щоб кількість м'...

Піджарка з яловичини в мультиварці

Піджарка з яловичини в мультиварці

Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно! опис приготування: Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, прос...