Рецепт Правильний стейк з яловичини
Щоб приготувати правильний стейк з яловичини, важливо знати кілька речей. В першу чергу, підібрати хороший шматочок м'яса, Ну і, звичайно ж, приготувати його з любов'ю, слідуючи наведеному рецептом!
опис приготування:
Перед вами простий рецепт приготування правильного стейка з яловичини. Детальніше зупинюся на ступеня засмажкою м'яса. Якщо хочете, щоб ваш стейк був трохи підсмаженою зовні і практично сирим усередині — смажте 2-3 хвилини з кожного боку. Середня "; засмажені" зовні і рожеве м'ясо всередині — 4 хвилини. Зажарена корочка зовні і ніяких ознак "; вогкості" всередині — 5 хвилин. хай щастить!
- яловичина— 800 грам(вырезка парная, antrekot)
- Вершкове масло— 50 грам
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
Говяжье филе промываем, сушим и режем на 3-4 стейк, товщиною 4-5 см.
На сковороді розтопіть вершкове масло. Поперчите и посолите стейки с одной стороны, кладем их этой стороной на сковороду.
Перчим и солим другую сторону, переворачиваем стейк.
Мясо жарится от 3-х до 5-ти минут с каждой стороны, в залежності від того, какая степень прожарки мяса вам больше нравится. Смачного!
Подібні рецепти
Гречка з лисичками в горщиках
Пожарський котлети - споконвічно російська страва, що стало популярно в першій половині XIX століття. Ділюся з вами рецептом і розповідаю, як приготувати «Пожарський» котлети (правильний і смачний рецепт). опис приготування: Котлети - це відмінне доповнення до гарніру (картопля, каша, макарони...
Рибай стейк
Рецепт приготування Рибай стейка. Рецепт дуже простий і швидкий в приготуванні. В кінці приготування виходить дуже смачне блюдо. опис приготування: Для того щоб підсмажити Рибай, абсолютно не потрібно додавання жиру, так як маючи високу мармуровість, він вміщує в себе таку кількість жиру, що п...
Рибний стейк «метелик»
Багато хто любить стейки і рибні в тому числі. Однак хочеться, щоб рибка була без кісток і шматочок великий, гарний. Сьогодні я навчу Вас, як шляхом маленького чарівництва цього домогтися. Заходьте, будемо колядувати разом! опис приготування: Такий стейк можна приготувати з будь-якої великої р...
Плов в казані з яловичини
Плов буває різний. Сьогодні ми будемо готувати плов в казані з яловичини. Неймовірно ароматне і ситне блюдо для всієї родини заслуговує на окрему увагу. пробуйте! опис приготування: Готується такий плов по одному нехитрому правилу, пропорції потрібно дотримуватися таким чином, щоб кількість м'...
Піджарка з яловичини в мультиварці
Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно! опис приготування: Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, прос...