«Пожарський» котлети (правильний і смачний рецепт)

«Пожарський» котлети (правильний і смачний рецепт)
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пожарський котлети - споконвічно російська страва, що стало популярно в першій половині XIX століття. Ділюся з вами рецептом і розповідаю, як приготувати «Пожарський» котлети (правильний і смачний рецепт).

опис приготування:

Котлети - це відмінне доповнення до гарніру (картопля, каша, макарони, салат), з ними також можна зробити бутерброд. Замість звичних панірувальних сухарів використовуються великі сухарики, в які умочують котлету з усіх боків. Такі котлети спершу обсмажують на сковороді, а потім запікають у духовці.

  • курячий фарш— 600-700 грам
  • вершки— 100 мілілітрів
  • кнопка— 8 скибочок
  • Цибуля— 1 штука
  • яйця— 2 штуки
  • сіль, перець— За смаком
  • Оливкова олія— За смаком
  • Вершкове масло— За смаком
  • петрушка— 1 Чайна ложка
1 4 скибочки батона помістіть в миску і залийте жирними вершками, залиште на 10 хвилин.

2 У миску викладіть курячий фарш, розімніть розмокший хліб і додайте його до фаршу, сіль і poperčite, додайте сушену петрушку.

3 Очистіть цибулю і подрібніть його, потім додайте до фаршу, вбийте курячі яйця і трохи вершків, гарненько перемішайте.

4 8 скибочок хліба наріжте дрібними кубиками і викладіть на деко, потім відправте в розігріту до 150 градусів духовку на 15 хвилин підсушити.

5 Через необхідний час дістаньте сухарики і перекладіть в тарілку. З фаршу сформуйте невелику коржик і всередину покладіть шматочок вершкового масла, потім обваляйте в сухарях.

6 Сковороду розігрійте з оливковою олією. Викладіть котлети в сухарях і обсмажуйте по 3 хвилини з кожного боку.

7 Розігрійте духовку до 175 градусів і викладіть котлети на деко, запікайте 10-15 хвилин.

8 Дістаньте котлети з духовки і відразу подавайте до столу, смачного!

Подібні рецепти

Пожарський котлети з Торжка

Кабачки з петрушкою і часником на зиму

Зовсім не обов'язково їхати в місто Торжок, щоб спробувати знамениті пожарські курячі котлети, пропоную приготувати їх самим, це дуже просто. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Назва котлет "; пожарські" пов'язане з Євдокимов Пожарським — власником корчми і готелі в Торжку. існує лег...

Пожарський котлети

Пожарський котлети

Як приготувати пожарські котлети з курячого фаршу. російська кухня. Покроковий рецепт Пожарський котлет з фотографіями — в допомогу кожному, хто затіяв приготування цього смачного страви. опис приготування: Курячі котлети обвалюються в сухарях і підсмажують в розпеченому маслі до готовності. І...

Правильний стейк з яловичини

Правильний стейк з яловичини

Щоб приготувати правильний стейк з яловичини, важливо знати кілька речей. В першу чергу, підібрати хороший шматочок м'яса, Ну і, звичайно ж, приготувати його з любов'ю, слідуючи наведеному рецептом! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування правильного стейка з яловичини. Детал...

Салат з авокадо (смачний рецепт)

Салат з авокадо (смачний рецепт)

Салати з авокадо останнім часом починають ставати популярними, а їх варіацій - сотні! Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати салат з авокадо (смачний рецепт), дотримуйтесь рекомендацій в рецепті. опис приготування: У салаті можна використовувати курку гриль, яка додасть йому особливої ​​піка...

Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)

Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)

Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...