Рецепт Рибай стейк

Рецепт Рибай стейк
Кількість порцій: 2 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування Рибай стейка. Рецепт дуже простий і швидкий в приготуванні. В кінці приготування виходить дуже смачне блюдо.

опис приготування:

Для того щоб підсмажити Рибай, абсолютно не потрібно додавання жиру, так як маючи високу мармуровість, він вміщує в себе таку кількість жиру, що при його прожарювання цього цілком достатньо. М'ясо виходить смачним і м'яким.

  • стейк Рибай— 2 штуки
  • чорний перець— 2 чайних ложки
  • сіль— 1/2 чайних ложки
Рибай стейк - фото крок 1 1. Для того щоб розморозити м'ясо, його необхідно покласти на цілу добу в холодильник, при цьому не знімаючи з нього упаковки. При повільному розморожуванні м'яса зберігається максимум м'ясного соку. потім, коли стейк повністю розморозиться, його слід потримати при кімнатній температурі приблизно півгодини. обсушуємо стейк.

Рибай стейк - фото крок 2 2. Тепер в тарілку необхідно змолоти чорний перець. Звичайна ручний млин дуже добре впорається з цим завданням, дуже не бажано використання готового меленого перцю, тому що з ним не вийде потрібного нам аромату, до того ж і помел буде дуже дрібним.

Рибай стейк - фото крок 3 3. Наступне що ми зробимо, посолимо м'ясо. Потім необхідно вмочити краю стейка в мелений перець.

Рибай стейк - фото крок 4 4. На великому вогні сильно розігріваємо нашу сковороду-гриль, і кладемо туди стейк. Стейк повинен обсмажувати приблизно хвилини дві. Потім стейк перевертаємо на інший бік і обсмажуємо такий же час.

Рибай стейк - фото крок 5 5. Процедуру смаження стейка повторюємо ще раз, для того, щоб на ньому вийшов сітковий малюнок.

Рибай стейк - фото крок 6 6. Готовий стейк викладаємо на тарілку і кілька хвилин даємо йому трохи охолонути. Цього часу достатньо для того, щоб вирівнялася температура всередині стейка, і рівномірно розподілився м'ясний сік.

Подібні рецепти

Рибний стейк «метелик»

Стейк Рибай в маринаді з розмарином

Багато хто любить стейки і рибні в тому числі. Однак хочеться, щоб рибка була без кісток і шматочок великий, гарний. Сьогодні я навчу Вас, як шляхом маленького чарівництва цього домогтися. Заходьте, будемо колядувати разом! опис приготування: Такий стейк можна приготувати з будь-якої великої р...

Правильний стейк з яловичини

Правильний стейк з яловичини

Щоб приготувати правильний стейк з яловичини, важливо знати кілька речей. В першу чергу, підібрати хороший шматочок м'яса, Ну і, звичайно ж, приготувати його з любов'ю, слідуючи наведеному рецептом! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування правильного стейка з яловичини. Детал...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...