Рецепт Полендвіца з яловичини

Рецепт Полендвіца з яловичини
Кількість порцій: 20 Час приготування: 13 дн. 11 г. 0 хв.
Любителі всього м'ясного гідно оцінять рецепт, як приготувати полендвіцу з яловичини. Таке блюдо відмінно замінять звичну нам ковбасу, а також є вишуканим делікатесом.

опис приготування:

Рецепт прийшов до нас з Білорусі або з Польщі, в цих країнах таке м'ясо готують дуже часто, а ось для мене цей рецепт - справжній делікатес. Є кілька варіантів приготування страви, тому можна вибрати відповідний (простіший і швидший або класичний). Зазвичай використовують вирізку (свинячу, яловичу та інші).

1. Вирізку мою і витираю насухо серветками.

2. Часник чищу і подрібнюю через прес, змішую часник із сіллю і отриманою сумішшю, натираю м'ясо з усіх боків.

3. Відправляю м'ясо в глибоку ємність (у мене пластиковий контейнер), ставлю його в холодильник на 3 дня, один раз в день перевертаю м'ясо.

4. Змішую в мисці спеції, додаю все в рівних пропорціях.

5. М'ясо дістаю з холодильника і обтрушую від солі і часнику, витираю його серветками.

6. Натираю м'ясо приготованими спеціями.

7. Марлю повертаю в кілька шарів, обертають нею м'ясо, щільно перев'язую його мотузкою.

8. Подвешиваю м'ясо в добре провітрюваному теплому приміщенні (у мене це балкон), залишаю його на 2 тижні.

9. Готове м'ясо знімаю і розгортаю, нарізаю дуже тонко і подаю до столу, а залишки забираю на зберігання в холодильник.


  • Говяжа вирізка— 1-1,5 кілограма
  • часник— 3-4 зубчиків
  • сіль— 3-4 Ст. ложок
  • спеції— За смаком(чорний мелений перець, koriandr, лавровий лист, кмин, кріп)
Рецепт прийшов до нас з Білорусі або з Польщі, в цих країнах таке м'ясо готують дуже часто, а ось для мене цей рецепт - справжній делікатес. Є кілька варіантів приготування страви, тому можна вибрати відповідний (простіший і швидший або класичний). Зазвичай використовують вирізку (свинячу, яловичу та інші).

1. Вирізку мою і витираю насухо серветками.

2. Часник чищу і подрібнюю через прес, змішую часник із сіллю і отриманою сумішшю, натираю м'ясо з усіх боків.

3. Відправляю м'ясо в глибоку ємність (у мене пластиковий контейнер), ставлю його в холодильник на 3 дня, один раз в день перевертаю м'ясо.

4. Змішую в мисці спеції, додаю все в рівних пропорціях.

5. М'ясо дістаю з холодильника і обтрушую від солі і часнику, витираю його серветками.

6. Натираю м'ясо приготованими спеціями.

7. Марлю повертаю в кілька шарів, обертають нею м'ясо, щільно перев'язую його мотузкою.

8. Подвешиваю м'ясо в добре провітрюваному теплому приміщенні (у мене це балкон), залишаю його на 2 тижні.

9. Готове м'ясо знімаю і розгортаю, нарізаю дуже тонко і подаю до столу, а залишки забираю на зберігання в холодильник.


Подібні рецепти

Полендвіца з курячої грудки

Піца миттєва

Знайшов ще один спосіб застосування гудки: розповім, як приготувати полендвіцу з курячої грудки. М'ясо виходить з щільною текстурою, а за смаком ніжне і в той же час пряне. Відмінна прикраса столу. опис приготування: Для приготування такого м'яса можна використовувати будь-які за смаком спеції...

Полендвіца в духовці

Полендвіца в духовці

Сьогодні я розповім вам рецепт приготування полендвіци в духовці. По суті, це запечене певним чином свиняче м'ясо. опис приготування: Для приготування полендвіци беремо довгий шматок філе. чим довше, тим краще. Для приготування полендвіци в духовці в домашніх умовах, потрібно зробити акуратні ...

Плов в казані з яловичини

Плов в казані з яловичини

Плов буває різний. Сьогодні ми будемо готувати плов в казані з яловичини. Неймовірно ароматне і ситне блюдо для всієї родини заслуговує на окрему увагу. пробуйте! опис приготування: Готується такий плов по одному нехитрому правилу, пропорції потрібно дотримуватися таким чином, щоб кількість м'...

Піджарка з яловичини в мультиварці

Піджарка з яловичини в мультиварці

Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно! опис приготування: Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, прос...

Підлива з яловичини в мультиварці

Підлива з яловичини в мультиварці

не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...