Рецепт Підлива з яловичини в мультиварці

Рецепт Підлива з яловичини в мультиварці
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини.

опис приготування:

Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультиварці всім моїм подружкам, які тільки придбали мультиварку і поки що не знають, як в ній готувати. А з цим рецептом все дуже просто і легко, та й блюдо це насправді універсальне, така підлива виходить дуже смачною і подобається всім без винятку, а гарнір до неї підійде абсолютно будь-який. А зараз я з вами поділюся своїм рецептиком і розповім, як зробити підливу з яловичини в мультиварці, щоб ви завжди могли радувати своїх домашніх смачним обідом або вечерею.

  • Говяжа вирізка— 700 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • бульйон яловичий— 2 склянки(мультистакана)
  • паста томатна— 3-4 Ст. ложок
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • спеції— За смаком(перець чорний мелений, приправа для яловичини)
  • сіль— За смаком
Підлива з яловичини в мультиварці - фото крок 1 Для початку ми гарненько промиваємо м'ясо і нарізаємо його на невеликі шматочки шириною в 2-2,5 см.

Підлива з яловичини в мультиварці - фото крок 2 Тепер наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло (2 ложки) і включаємо режим "; Випічка" з 20 хвилин. Викладаємо в чашу нарізане м'ясо, смажимо його під кришкою протягом 8 хвилин.

Підлива з яловичини в мультиварці - фото крок 3 Після цього насипаємо в чашу борошно, перемішуємо все і смажимо м'ясо ще 5 хвилин. після чого перекладаємо його в чисту тарілку.

Підлива з яловичини в мультиварці - фото крок 4 Потім наливаємо в чашу мультиварки ще ложку масла і викладаємо в неї подрібнену цибулю і терту на крупній тертці моркву, смажимо овочі під кришкою до закінчення режиму.

Підлива з яловичини в мультиварці - фото крок 5 Після того як режим закінчиться, перекладаємо в чашу м'ясо, додаємо томатну пасту, солимо все і заправляємо спеціями.

Підлива з яловичини в мультиварці - фото крок 6 Заливаємо все інгредієнти яловичим бульйоном і перемішуємо, закриваємо кришку і готуємо підливу протягом 1,5 годин на режимі "; Гасіння ";.

Підлива з яловичини в мультиварці - фото крок 7 Тепер спокійно можна зайнятися гарніром, а коли підлива буде готова, мультиварка подасть звуковий сигнал, нам залишиться тільки розкласти вечерю по тарілочках. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Піджарка з яловичини в мультиварці

Підлива з яловичини зі сметаною

Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно! опис приготування: Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, прос...

Підлива для гречки без м'яса

Підлива для гречки без м'яса

Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...

Підлива з грибів до макаронів

Підлива з грибів до макаронів

Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...

Підлива з кролика

Підлива з кролика

Підлива з кролика — смачне дієтичне блюдо. На мою думку, будь-яке м'ясо, якщо його добре протушкувати з цибулькою і овочами перетворюється в відмінне повсякденне блюдо, досить ніжне й ароматне. опис приготування: Підлива з кролика з даного рецептом готується дуже просто, але досить довго. Для ...