Рецепт Полендвіца в духовці

Рецепт Полендвіца в духовці
Кількість порцій: 10+ Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні я розповім вам рецепт приготування полендвіци в духовці. По суті, це запечене певним чином свиняче м'ясо.

опис приготування:

Для приготування полендвіци беремо довгий шматок філе. чим довше, тим краще. Для приготування полендвіци в духовці в домашніх умовах, потрібно зробити акуратні надрізи — такі, які дозволять розгладити м'ясо. Далі його потрібно скрутити в рулет і зв'язати нитками, після чого поставити в духовку.

  • філе свинини— 450 грам
  • чорнослив— 100 грам
  • Гранатовий сік— 100 мілілітрів
  • Соняшникова олія— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Чорний перець— За смаком
  • паприка— За смаком
  • розмарин— 2 штуки
  • Лимонний сік— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
Полендвіца в духовці - фото крок 1 Моєму м'ясо холодною водою, просушуємо паперовим рушником. Робимо поздовжні надрізи ножем. М'ясо повинно стати плоским.

Полендвіца в духовці - фото крок 2 Кладемо на м'ясо харчову плівку і відбиваємо.

Полендвіца в духовці - фото крок 3 Поливаємо м'ясо лимонним соком. Викладаємо чорнослив уздовж всієї довжини. додаємо сіль, перець, спеції за смаком.

Полендвіца в духовці - фото крок 4 Скручуємо м'ясо в рулет і пов'язуємо ниткою (так само як на фото). Ще раз додаємо сіль, перець. Під ниточки встромляємо гілки розмарину. Укладаємо всі в форму для випічки, додаємо гранатовий сік. Запікаємо в духовці 30 хвилин.

Полендвіца в духовці - фото крок 5 Даємо м'ясу охолонути і подаємо на стіл.

Подібні рецепти

Полендвіца з яловичини

Риба в духовці (простий рецепт)

Любителі всього м'ясного гідно оцінять рецепт, як приготувати полендвіцу з яловичини. Таке блюдо відмінно замінять звичну нам ковбасу, а також є вишуканим делікатесом. опис приготування: Рецепт прийшов до нас з Білорусі або з Польщі, в цих країнах таке м'ясо готують дуже часто, а ось для мене ...

Полендвіца з курячої грудки

Полендвіца з курячої грудки

Знайшов ще один спосіб застосування гудки: розповім, як приготувати полендвіцу з курячої грудки. М'ясо виходить з щільною текстурою, а за смаком ніжне і в той же час пряне. Відмінна прикраса столу. опис приготування: Для приготування такого м'яса можна використовувати будь-які за смаком спеції...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...