Рецепт Полендвіца з курячої грудки

Рецепт Полендвіца з курячої грудки
Кількість порцій: 30 Час приготування: 8 дн. 17 г. 0 хв.
Знайшов ще один спосіб застосування гудки: розповім, як приготувати полендвіцу з курячої грудки. М'ясо виходить з щільною текстурою, а за смаком ніжне і в той же час пряне. Відмінна прикраса столу.

опис приготування:

Для приготування такого м'яса можна використовувати будь-які за смаком спеції. А кому не дуже подобається пряний смак, то тільки сіль і перець. Мені ж подобається більше цікавий смак, тому використовую коріандр і мелений кріп.

  • Курячі грудки— 1 кілограм
  • сіль— 1,5 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • Koriandr— 1 Чайна ложка
  • кріп— 1 Чайна ложка
Полендвіца з курячої грудки - фото крок 1 1. Грудки мою і витираю насухо паперовим рушником.

Полендвіца з курячої грудки - фото крок 2 2. У миску всипав сіль, koriandr, цукор і сушений кріп, перемішую спеції.

Полендвіца з курячої грудки - фото крок 3 3. Приготованими спеціями щедро натираю кожне філе з усіх боків, викладаю м'ясо в пластиковий контейнер і відправляю в холодильник на 24 годину, кілька разів перевертаю м'ясо.

Полендвіца з курячої грудки - фото крок 4 4. Через добу дістаю м'ясо з холодильника, викладаю його на серветку, щоб промокнути зайву вологу. Марлю складаю в кілька шарів, викладаю м'ясо і посипаю його сіллю, щільно обертають марлею і затягую ниткою.

Полендвіца з курячої грудки - фото крок 5 5. Так само загортаю і інші шматочки м'яса, подвешиваю їх в прохолодному і добре провітрюваному місці на 10 днів.

Полендвіца з курячої грудки - фото крок 6 6. Готове м'ясо нарізаю тонко і подаю до столу, а решта прибираю в холодильник на зберігання.

Подібні рецепти

Рулетики з курячої грудки з грибами

Пастрома з курячої грудки в мультиварці

І знову моя улюблена куряча грудка! Вона знову стає головним героєм страви, а значить воно вийде ніжним і ситним. А якщо до неї додати відповідні інгредієнти, то буде дуже смачно! опис приготування: Мої очікування від цього гарячого страви більш, ніж виправдалися, адже в підсумку все вийшло на...

Салат з курячої грудки і печериць

Салат з курячої грудки і печериць

Якщо вам до душі прості салатики з невеликої кількості інгредієнтів, тоді не проходите мимо цієї класної ідеї, як приготувати салат з курячої грудки і печериць. Чудовий варіант без клопоту! опис приготування: Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що в рецепті можна використовувати не тільки ...

Рулетики з курячої грудки

Рулетики з курячої грудки

Як приготувати рулетики з курячої грудки максимально корисно і привабливо, щоб домашні буквально "; відірвали їх з руками і ногами ";? Дуже просто. Фарширувати рулетики будемо сиром і шпинатом. опис приготування: Рулетики з курячої грудки — чудове блюдо, яке може здивувати будь-якого своєю ори...

Полендвіца з яловичини

Полендвіца з яловичини

Любителі всього м'ясного гідно оцінять рецепт, як приготувати полендвіцу з яловичини. Таке блюдо відмінно замінять звичну нам ковбасу, а також є вишуканим делікатесом. опис приготування: Рецепт прийшов до нас з Білорусі або з Польщі, в цих країнах таке м'ясо готують дуже часто, а ось для мене ...

Полендвіца в духовці

Полендвіца в духовці

Сьогодні я розповім вам рецепт приготування полендвіци в духовці. По суті, це запечене певним чином свиняче м'ясо. опис приготування: Для приготування полендвіци беремо довгий шматок філе. чим довше, тим краще. Для приготування полендвіци в духовці в домашніх умовах, потрібно зробити акуратні ...