Рецепт Плов зі шлунків курячих

Рецепт Плов зі шлунків курячих
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Можна посперечатися на тему — справжній це плов чи ні, але то, що він найекономніший - тут немає ніяких сумнівів. А на смак - просто смакота. Переконатися просто - просто скористайтеся моїм рецептом.

опис приготування:

Курячі шлуночки обсмажуємо з цибулею і морквою. промиваємо рис, додаємо його до м'яса з овочами, заливаємо водою. варимо близько 30 хвилин. Готовий плов з курячих шлунків розкладіть по порціях і подавайте на стіл. Смачного!

  • шлунки курячі— 500 грам
  • морква— 2 штуки
  • Цибуля— 2 штуки
  • рис пропарений— 1,5 склянки
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Приправа для плову— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
Плов зі шлунків курячих - фото крок 1 Курячі шлуночки ретельно вимийте і поріжте на шматки.

Плов зі шлунків курячих - фото крок 2 Обсмажте їх на рослинному маслі близько 15 хвилин на середньому вогні.

Плов зі шлунків курячих - фото крок 3 Цибуля поріжте півкільцями і додайте до м'яса. протушкувати хвилин 5.

Плов зі шлунків курячих - фото крок 4 Морква потріть на крупній тертці і також додайте до м'яса.

Плов зі шлунків курячих - фото крок 5 Додайте томатну пасту і кип'яченої води (про polustakana). Посоліть і додайте спеції за смаком, перемішайте і тушкуйте до готовності хвилин 20.

Плов зі шлунків курячих - фото крок 6 Викладіть овочі і м'ясо зі сковороди в казанок.

Плов зі шлунків курячих - фото крок 7 рис промийте.

Плов зі шлунків курячих - фото крок 8 Додайте рис до овочів і м'яса, при необхідності долийте води. Рідина повинна покривати рис приблизно на 2 см. Чи не перемішуйте.

Плов зі шлунків курячих - фото крок 9 Варіть на слабкому вогні під кришкою приблизно півгодини до готовності рису.

Подібні рецепти

Рагу з курячих шлунків

Паштет з курячих шлунків

Субпродукти не тільки корисний і недорогий, але і дуже смачний інгредієнт для основних страв. Якщо вміти правильно їх використовувати, то ваше меню стане більш різноманітним і, звичайно, апетитним. опис приготування: На замітку хочу запропонувати вам дуже класний спосіб, як приготувати рагу з ...

Салат з курячих шлунків

Салат з курячих шлунків

Салат з курячих шлунків — відмінна ідея салату для буденного або навіть святкового столу. Якщо любите курячі шлунки — простий рецепт салату з курячих шлунків вам теж сподобається. опис приготування: Руйнуємо стереотипи про те, що готувати субпродукти — не комільфо, і що приготувати з них що-не...

Плов з курячих стегенець

Плов з курячих стегенець

плов — знамените і дуже популярна страва узбецької національної кухні. Блюдо готується на основі філе курячих стегенець і традиційного рису з овочами. Плов підійде на обід або вечерю. опис приготування: Приготуємо плов з курячих стегенець в домашніх умовах. Обсмажте на сковороді курячі стегенц...

Рагу з курячих сердечок в мексиканському стилі

Рагу з курячих сердечок в мексиканському стилі

Якщо ви любитель курячих потрошки, то ось вам симпатичний рецепт в скарбничку! Яскраве і ситне рагу відмінно підійде в якості вечері і пожвавить звичне меню мексиканськими традиціями! опис приготування: Велика кількість овочів робить мексиканську кухню корисною. А ступінь гостроти завжди можна...

Розсольник з курячих потрошки

Розсольник з курячих потрошки

Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...