Рецепт Плов зі шлунків курячих
Можна посперечатися на тему — справжній це плов чи ні, але то, що він найекономніший - тут немає ніяких сумнівів. А на смак - просто смакота. Переконатися просто - просто скористайтеся моїм рецептом.
опис приготування:
Курячі шлуночки обсмажуємо з цибулею і морквою. промиваємо рис, додаємо його до м'яса з овочами, заливаємо водою. варимо близько 30 хвилин. Готовий плов з курячих шлунків розкладіть по порціях і подавайте на стіл. Смачного!
- шлунки курячі— 500 грам
- морква— 2 штуки
- Цибуля— 2 штуки
- рис пропарений— 1,5 склянки
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- Приправа для плову— За смаком
- сіль, перець— За смаком
Обсмажте їх на рослинному маслі близько 15 хвилин на середньому вогні.
Цибуля поріжте півкільцями і додайте до м'яса. протушкувати хвилин 5.
Морква потріть на крупній тертці і також додайте до м'яса.
Додайте томатну пасту і кип'яченої води (про polustakana). Посоліть і додайте спеції за смаком, перемішайте і тушкуйте до готовності хвилин 20.
Викладіть овочі і м'ясо зі сковороди в казанок.
рис промийте.
Додайте рис до овочів і м'яса, при необхідності долийте води. Рідина повинна покривати рис приблизно на 2 см. Чи не перемішуйте.
Варіть на слабкому вогні під кришкою приблизно півгодини до готовності рису.
Подібні рецепти
Паштет з курячих шлунків
Субпродукти не тільки корисний і недорогий, але і дуже смачний інгредієнт для основних страв. Якщо вміти правильно їх використовувати, то ваше меню стане більш різноманітним і, звичайно, апетитним. опис приготування: На замітку хочу запропонувати вам дуже класний спосіб, як приготувати рагу з ...
Салат з курячих шлунків
Салат з курячих шлунків — відмінна ідея салату для буденного або навіть святкового столу. Якщо любите курячі шлунки — простий рецепт салату з курячих шлунків вам теж сподобається. опис приготування: Руйнуємо стереотипи про те, що готувати субпродукти — не комільфо, і що приготувати з них що-не...
Плов з курячих стегенець
плов — знамените і дуже популярна страва узбецької національної кухні. Блюдо готується на основі філе курячих стегенець і традиційного рису з овочами. Плов підійде на обід або вечерю. опис приготування: Приготуємо плов з курячих стегенець в домашніх умовах. Обсмажте на сковороді курячі стегенц...
Рагу з курячих сердечок в мексиканському стилі
Якщо ви любитель курячих потрошки, то ось вам симпатичний рецепт в скарбничку! Яскраве і ситне рагу відмінно підійде в якості вечері і пожвавить звичне меню мексиканськими традиціями! опис приготування: Велика кількість овочів робить мексиканську кухню корисною. А ступінь гостроти завжди можна...
Розсольник з курячих потрошки
Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...