Рецепт Салат з Фарро, журавлиною і селерою
Рецепт приготування салату з зерном Фарро, родзинками, журавлиною, цибулею, селерою, апельсиновою цедрою, мигдалем і петрушкою з заправкою з рисового оцту і апельсинового соку.
опис приготування:
Фарро - особливий різновид пшеничних зерен, яка до сих пір вирощується в основному лише в Ефіопії. В даний час використовується для приготування супів і салатів.
- зерна фарро— 1 1/2 склянки
- води— 3 3/4 склянки
- рисового оцту— 1/4 склянки
- апельсинового соку— 1/3 склянки
- соєвого соусу— 1 Чайна ложка
- сироп агави— 2 Ст. ложки
- родзинок— 1/2 склянки
- сушеної журавлини— 1/2 склянки
- середнього червоної цибулі— 1/2 штуки
- великих стебла селери— 3 штуки
- апельсинової цедри— 1 Ст. ложка
- смаженого мигдалю— 1 Склянка
- жменю свіжої петрушки— 1 штука
- солі— 1 Чайна ложка
- мелений чорний перець— За смаком
2. Поки Фарро готується, збити віночком рисовий оцет, апельсиновий сік, соєвий соус, апельсинову цедру і сироп агави разом в невеликій мисці. Приправити сіллю і перцем за смаком.
3. Перемішати нарізану селеру, дрібно нарізану цибулю, родзинки, журавлину, крупно нарізаний мигдаль і подрібнену петрушку разом у великій мисці. Коли Фарро буде готове додати його в велику миску до решти інгредієнтів.
4. Полити приготовленої заправкою і ретельно перемішати.
5. Дати салату постояти при кімнатній температурі протягом як мінімум 1 години перед подачею на стіл. Це дозволить зерну просочитися сумішшю ароматів. Подавати салат теплим або кімнатної температури.
Подібні рецепти
Кремлівські котлети
Рецепт приготування салату з вареного зерна Фарро, часнику, kedrovиh Горішки, червоної цибулі, помідорів, огірків, баранячого гороху, сиру Фета і петрушки. опис приготування: Цей салат не тільки смачний, але і дуже корисний. При бажанні ви можете додати в нього перець халапеньо для пікантності...
Салат з картоплі з селерою
Рецепт приготування салату з вареного картоплі, селери, червоної цибулі, маринованих огірків, зеленого лука, помідорів і яєць. опис приготування: Стебло селери можна додавати в будь-який овочевий салат, тому що він відмінно поєднується практично з усіма овочами. Для приготування салату вибирай...
Салат з черешкові селерою
Всім відомо, що селера приносить користь здоров'ю. Його можна їсти цілком від листя до кореня. Сьогодні я розповім вам, як приготувати салат з черешкові селерою легко і швидко. опис приготування: Такий салат прекрасно може послужити і самостійною стравою. Якщо ви зважитеся приготувати його нес...
Салат з грибами, селерою і сиром
Рецепт приготування салату з білими грибами, lisichkami, селерою і сиром Пармезан, приправленого лимонним соком. опис приготування: Покласти гриби на паперовий рушник і накрити зверху вологим кухонним рушником. Нарізати селеру на тонкі скибочки, покласти в миску, накрити поліетиленовою плівкою...
Салат з куркою, беконом і селерою
Рецепт приготування салату з запеченим беконом, курячими грудками, помідорами чері, цибулею і селерою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою. Покласти бекон в один шар на підготовлений лист. випікати близько 10 хвилин. Розташувати бекон з одно...