Рецепт Салат з Фарро, журавлиною і селерою

Рецепт Салат з Фарро, журавлиною і селерою
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 45 хв.
Рецепт приготування салату з зерном Фарро, родзинками, журавлиною, цибулею, селерою, апельсиновою цедрою, мигдалем і петрушкою з заправкою з рисового оцту і апельсинового соку.

опис приготування:

Фарро - особливий різновид пшеничних зерен, яка до сих пір вирощується в основному лише в Ефіопії. В даний час використовується для приготування супів і салатів.

  • зерна фарро— 1 1/2 склянки
  • води— 3 3/4 склянки
  • рисового оцту— 1/4 склянки
  • апельсинового соку— 1/3 склянки
  • соєвого соусу— 1 Чайна ложка
  • сироп агави— 2 Ст. ложки
  • родзинок— 1/2 склянки
  • сушеної журавлини— 1/2 склянки
  • середнього червоної цибулі— 1/2 штуки
  • великих стебла селери— 3 штуки
  • апельсинової цедри— 1 Ст. ложка
  • смаженого мигдалю— 1 Склянка
  • жменю свіжої петрушки— 1 штука
  • солі— 1 Чайна ложка
  • мелений чорний перець— За смаком
Салат з Фарро, журавлиною і селерою - фото крок 1 1. Покласти Фарро в каструлю і залити водою. Довести до кипіння на середньому вогні, потім зменшити вогонь до слабкого і варити 20-35 хвилин, поки Фарро не стане м'якою.

Салат з Фарро, журавлиною і селерою - фото крок 2 2. Поки Фарро готується, збити віночком рисовий оцет, апельсиновий сік, соєвий соус, апельсинову цедру і сироп агави разом в невеликій мисці. Приправити сіллю і перцем за смаком.

Салат з Фарро, журавлиною і селерою - фото крок 3 3. Перемішати нарізану селеру, дрібно нарізану цибулю, родзинки, журавлину, крупно нарізаний мигдаль і подрібнену петрушку разом у великій мисці. Коли Фарро буде готове додати його в велику миску до решти інгредієнтів.

Салат з Фарро, журавлиною і селерою - фото крок 4 4. Полити приготовленої заправкою і ретельно перемішати.

Салат з Фарро, журавлиною і селерою - фото крок 5 5. Дати салату постояти при кімнатній температурі протягом як мінімум 1 години перед подачею на стіл. Це дозволить зерну просочитися сумішшю ароматів. Подавати салат теплим або кімнатної температури.

Подібні рецепти

Салат з Фарро, овочами і кедровими горішками

Кремлівські котлети

Рецепт приготування салату з вареного зерна Фарро, часнику, kedrovиh Горішки, червоної цибулі, помідорів, огірків, баранячого гороху, сиру Фета і петрушки. опис приготування: Цей салат не тільки смачний, але і дуже корисний. При бажанні ви можете додати в нього перець халапеньо для пікантності...

Салат з картоплі з селерою

Салат з картоплі з селерою

Рецепт приготування салату з вареного картоплі, селери, червоної цибулі, маринованих огірків, зеленого лука, помідорів і яєць. опис приготування: Стебло селери можна додавати в будь-який овочевий салат, тому що він відмінно поєднується практично з усіма овочами. Для приготування салату вибирай...

Салат з черешкові селерою

Салат з черешкові селерою

Всім відомо, що селера приносить користь здоров'ю. Його можна їсти цілком від листя до кореня. Сьогодні я розповім вам, як приготувати салат з черешкові селерою легко і швидко. опис приготування: Такий салат прекрасно може послужити і самостійною стравою. Якщо ви зважитеся приготувати його нес...

Салат з грибами, селерою і сиром

Салат з грибами, селерою і сиром

Рецепт приготування салату з білими грибами, lisichkami, селерою і сиром Пармезан, приправленого лимонним соком. опис приготування: Покласти гриби на паперовий рушник і накрити зверху вологим кухонним рушником. Нарізати селеру на тонкі скибочки, покласти в миску, накрити поліетиленовою плівкою...

Салат з куркою, беконом і селерою

Салат з куркою, беконом і селерою

Рецепт приготування салату з запеченим беконом, курячими грудками, помідорами чері, цибулею і селерою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою. Покласти бекон в один шар на підготовлений лист. випікати близько 10 хвилин. Розташувати бекон з одно...