Рецепт Рагу з курячих шлунків
Субпродукти не тільки корисний і недорогий, але і дуже смачний інгредієнт для основних страв. Якщо вміти правильно їх використовувати, то ваше меню стане більш різноманітним і, звичайно, апетитним.
опис приготування:
На замітку хочу запропонувати вам дуже класний спосіб, як приготувати рагу з курячих шлунків. Крім того, раджу додати трохи сердечок для різноманітності, буде дуже смачно. Рагу виходить насиченим, в міру густим і стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру. На обід або вечерю це чудова ідея. Раджу спробувати цей рецепт!
- курячі шлунки— 1 кілограм(можна з сердечками)
- цибулина— 1 штука
- Солодкий перець— 1 штука
- Томатна паста— 3-4 Ст. ложок(або соус)
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- борошно— 1 Ст. ложка
- Сіль і спеції— За смаком
2. Акуратно злийте воду і викладіть субпродукти на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Додайте подрібнену цибулю і солодкий перець. Можна також додати моркву. Залиште нудитися на середньому вогні, періодично помішуючи.
3. Коли шлуночки стануть м'якими, додайте томатну пасту або домашній соус. всипте борошно, посоліть ще при необхідності, додайте спеції за смаком.
4. Влийте гарячу воду на сковороду і залиште гаситися рагу на повільному вогні до готовності. Соус повинен загуснути, а шлуночки - стати досить м'якими.
Перед подачею можна додати свіжої зелені.
Смачного!
Подібні рецепти
Квас із пшеничного борошна
Салат з курячих шлунків — відмінна ідея салату для буденного або навіть святкового столу. Якщо любите курячі шлунки — простий рецепт салату з курячих шлунків вам теж сподобається. опис приготування: Руйнуємо стереотипи про те, що готувати субпродукти — не комільфо, і що приготувати з них що-не...
Плов зі шлунків курячих
Можна посперечатися на тему — справжній це плов чи ні, але то, що він найекономніший - тут немає ніяких сумнівів. А на смак - просто смакота. Переконатися просто - просто скористайтеся моїм рецептом. опис приготування: Курячі шлуночки обсмажуємо з цибулею і морквою. промиваємо рис, додаємо йог...
Рагу з курячих сердечок в мексиканському стилі
Якщо ви любитель курячих потрошки, то ось вам симпатичний рецепт в скарбничку! Яскраве і ситне рагу відмінно підійде в якості вечері і пожвавить звичне меню мексиканськими традиціями! опис приготування: Велика кількість овочів робить мексиканську кухню корисною. А ступінь гостроти завжди можна...
Розсольник з курячих потрошки
Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...
Салат з курячих грудок з грибами
Якщо у вас є куряча грудка і ви не знаєте, що з неї приготувати, то зверніть увагу на салат з курячих грудок з грибами. Він простий у приготуванні і відмінно підходить в якості перекусу. опис приготування: дивіться, як приготувати салат з курячих грудок з грибами, який підійде навіть на святко...