Рецепт Рагу з курячих шлунків

Рецепт Рагу з курячих шлунків
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Субпродукти не тільки корисний і недорогий, але і дуже смачний інгредієнт для основних страв. Якщо вміти правильно їх використовувати, то ваше меню стане більш різноманітним і, звичайно, апетитним.

опис приготування:

На замітку хочу запропонувати вам дуже класний спосіб, як приготувати рагу з курячих шлунків. Крім того, раджу додати трохи сердечок для різноманітності, буде дуже смачно. Рагу виходить насиченим, в міру густим і стане відмінним доповненням до будь-якого гарніру. На обід або вечерю це чудова ідея. Раджу спробувати цей рецепт!

  • курячі шлунки— 1 кілограм(можна з сердечками)
  • цибулина— 1 штука
  • Солодкий перець— 1 штука
  • Томатна паста— 3-4 Ст. ложок(або соус)
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Сіль і спеції— За смаком
Рагу з курячих шлунків - фото крок 1 1. шлунки (в даному випадку рагу буде в тому числі з сердечками) вимийте, розріжте половинками. Викладіть в киплячу воду, підсолити за смаком і варіть на середньому вогні хвилин 40.

Рагу з курячих шлунків - фото крок 2 2. Акуратно злийте воду і викладіть субпродукти на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Додайте подрібнену цибулю і солодкий перець. Можна також додати моркву. Залиште нудитися на середньому вогні, періодично помішуючи.

Рагу з курячих шлунків - фото крок 3 3. Коли шлуночки стануть м'якими, додайте томатну пасту або домашній соус. всипте борошно, посоліть ще при необхідності, додайте спеції за смаком.

Рагу з курячих шлунків - фото крок 4 4. Влийте гарячу воду на сковороду і залиште гаситися рагу на повільному вогні до готовності. Соус повинен загуснути, а шлуночки - стати досить м'якими.
Перед подачею можна додати свіжої зелені.
Смачного!

Подібні рецепти

Салат з курячих шлунків

Квас із пшеничного борошна

Салат з курячих шлунків — відмінна ідея салату для буденного або навіть святкового столу. Якщо любите курячі шлунки — простий рецепт салату з курячих шлунків вам теж сподобається. опис приготування: Руйнуємо стереотипи про те, що готувати субпродукти — не комільфо, і що приготувати з них що-не...

Плов зі шлунків курячих

Плов зі шлунків курячих

Можна посперечатися на тему — справжній це плов чи ні, але то, що він найекономніший - тут немає ніяких сумнівів. А на смак - просто смакота. Переконатися просто - просто скористайтеся моїм рецептом. опис приготування: Курячі шлуночки обсмажуємо з цибулею і морквою. промиваємо рис, додаємо йог...

Рагу з курячих сердечок в мексиканському стилі

Рагу з курячих сердечок в мексиканському стилі

Якщо ви любитель курячих потрошки, то ось вам симпатичний рецепт в скарбничку! Яскраве і ситне рагу відмінно підійде в якості вечері і пожвавить звичне меню мексиканськими традиціями! опис приготування: Велика кількість овочів робить мексиканську кухню корисною. А ступінь гостроти завжди можна...

Розсольник з курячих потрошки

Розсольник з курячих потрошки

Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...

Салат з курячих грудок з грибами

Салат з курячих грудок з грибами

Якщо у вас є куряча грудка і ви не знаєте, що з неї приготувати, то зверніть увагу на салат з курячих грудок з грибами. Він простий у приготуванні і відмінно підходить в якості перекусу. опис приготування: дивіться, як приготувати салат з курячих грудок з грибами, який підійде навіть на святко...