Рецепт Плов з курячих стегенець
плов — знамените і дуже популярна страва узбецької національної кухні. Блюдо готується на основі філе курячих стегенець і традиційного рису з овочами. Плов підійде на обід або вечерю.
опис приготування:
Приготуємо плов з курячих стегенець в домашніх умовах. Обсмажте на сковороді курячі стегенця, додайте до них цибулю і моркву. Обсмажте м'ясо з овочами і спеціями 5 хвилин. Перемістіть масу в казан, додайте рис, часник і залийте воду. Чи не перемішуючи, готуємо плов під кришкою приблизно 40 хвилин. Коли пройде час, перемішайте плов і подавайте на стіл. хай щастить!
- рис довгозерний— 400 грам
- Філе курячих стегенець— 0,5 кілограма
- Цибуля ріпчаста— 3 штуки
- морква— 3 штуки
- часник— 1 штука(головка)
- Перець пекучий червоний— 1 штука
- паприка— За смаком
- Koriandr— За смаком
- Масло рослинне— За смаком
- Сіль і перець— За смаком
Тепер додайте подрібнену цибулю і моркву. Присипте все спеціями, перемішайте. смажте 5 хвилин.
Перекладаємо масу в казан, який встановлюємо на вогонь.
Засипте промитий рис. В середину рису встромляємо головку часнику.
Заповніть резервуар холодною воду, щоб рис покрився на 1-2 см. Додати сіль, але не перемішуйте.
Накрийте плов кришкою і залиште на вогні на 35-40 хвилин.
Відкрийте кришку, перемішайте плов і подавайте на стіл. Смачного!
Подібні рецепти
Буряк з огірком
Рулет з курячих стегенець — смачне, корисне і красиве блюдо, яке прикрасить будь-який святковий стіл. соковите, ніжне куряче м'ясо з в'яленими помідорами і перепелиними яйцями. опис приготування: Такий рулет готується дуже просто і не вимагає великих витрат. Зате відмінно замінює будь-яку ковб...
Плов зі шлунків курячих
Можна посперечатися на тему — справжній це плов чи ні, але то, що він найекономніший - тут немає ніяких сумнівів. А на смак - просто смакота. Переконатися просто - просто скористайтеся моїм рецептом. опис приготування: Курячі шлуночки обсмажуємо з цибулею і морквою. промиваємо рис, додаємо йог...
Підлива з курячих сердечок
єдиний субпродукт, який я дійсно люблю, це курячі сердечка. Смак у них ненав'язливий, і його легко додати до інших інгредієнтів, а також поєднати з приправами. дивіться рецепт! опис приготування: З мого рецепту ви можете дізнатися, як приготувати підливу з курячих сердечок. Вона підійде майже ...
Рагу з курячих сердечок в мексиканському стилі
Якщо ви любитель курячих потрошки, то ось вам симпатичний рецепт в скарбничку! Яскраве і ситне рагу відмінно підійде в якості вечері і пожвавить звичне меню мексиканськими традиціями! опис приготування: Велика кількість овочів робить мексиканську кухню корисною. А ступінь гостроти завжди можна...
Рагу з курячих шлунків
Субпродукти не тільки корисний і недорогий, але і дуже смачний інгредієнт для основних страв. Якщо вміти правильно їх використовувати, то ваше меню стане більш різноманітним і, звичайно, апетитним. опис приготування: На замітку хочу запропонувати вам дуже класний спосіб, як приготувати рагу з ...