Рецепт Плов з курячих стегенець

Рецепт Плов з курячих стегенець
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
плов — знамените і дуже популярна страва узбецької національної кухні. Блюдо готується на основі філе курячих стегенець і традиційного рису з овочами. Плов підійде на обід або вечерю.

опис приготування:

Приготуємо плов з курячих стегенець в домашніх умовах. Обсмажте на сковороді курячі стегенця, додайте до них цибулю і моркву. Обсмажте м'ясо з овочами і спеціями 5 хвилин. Перемістіть масу в казан, додайте рис, часник і залийте воду. Чи не перемішуючи, готуємо плов під кришкою приблизно 40 хвилин. Коли пройде час, перемішайте плов і подавайте на стіл. хай щастить!

  • рис довгозерний— 400 грам
  • Філе курячих стегенець— 0,5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • морква— 3 штуки
  • часник— 1 штука(головка)
  • Перець пекучий червоний— 1 штука
  • паприка— За смаком
  • Koriandr— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком
  • Сіль і перець— За смаком
Плов з курячих стегенець - фото крок 1 Розігріваємо сковороду і кладемо на неї шматочки курячого м'яса. Обсмажуємо м'ясо на сильному вогні до золотистої скоринки.

Плов з курячих стегенець - фото крок 2 Тепер додайте подрібнену цибулю і моркву. Присипте все спеціями, перемішайте. смажте 5 хвилин.

Плов з курячих стегенець - фото крок 3 Перекладаємо масу в казан, який встановлюємо на вогонь.

Плов з курячих стегенець - фото крок 4 Засипте промитий рис. В середину рису встромляємо головку часнику.

Плов з курячих стегенець - фото крок 5 Заповніть резервуар холодною воду, щоб рис покрився на 1-2 см. Додати сіль, але не перемішуйте.

Плов з курячих стегенець - фото крок 6 Накрийте плов кришкою і залиште на вогні на 35-40 хвилин.

Плов з курячих стегенець - фото крок 7 Відкрийте кришку, перемішайте плов і подавайте на стіл. Смачного!

Подібні рецепти

Рулет з курячих стегенець

Буряк з огірком

Рулет з курячих стегенець — смачне, корисне і красиве блюдо, яке прикрасить будь-який святковий стіл. соковите, ніжне куряче м'ясо з в'яленими помідорами і перепелиними яйцями. опис приготування: Такий рулет готується дуже просто і не вимагає великих витрат. Зате відмінно замінює будь-яку ковб...

Плов зі шлунків курячих

Плов зі шлунків курячих

Можна посперечатися на тему — справжній це плов чи ні, але то, що він найекономніший - тут немає ніяких сумнівів. А на смак - просто смакота. Переконатися просто - просто скористайтеся моїм рецептом. опис приготування: Курячі шлуночки обсмажуємо з цибулею і морквою. промиваємо рис, додаємо йог...

Підлива з курячих сердечок

Підлива з курячих сердечок

єдиний субпродукт, який я дійсно люблю, це курячі сердечка. Смак у них ненав'язливий, і його легко додати до інших інгредієнтів, а також поєднати з приправами. дивіться рецепт! опис приготування: З мого рецепту ви можете дізнатися, як приготувати підливу з курячих сердечок. Вона підійде майже ...

Рагу з курячих сердечок в мексиканському стилі

Рагу з курячих сердечок в мексиканському стилі

Якщо ви любитель курячих потрошки, то ось вам симпатичний рецепт в скарбничку! Яскраве і ситне рагу відмінно підійде в якості вечері і пожвавить звичне меню мексиканськими традиціями! опис приготування: Велика кількість овочів робить мексиканську кухню корисною. А ступінь гостроти завжди можна...

Рагу з курячих шлунків

Рагу з курячих шлунків

Субпродукти не тільки корисний і недорогий, але і дуже смачний інгредієнт для основних страв. Якщо вміти правильно їх використовувати, то ваше меню стане більш різноманітним і, звичайно, апетитним. опис приготування: На замітку хочу запропонувати вам дуже класний спосіб, як приготувати рагу з ...