Рецепт Розсольник з грибами

Рецепт Розсольник з грибами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Розсольник з грибами — суцільне об'їдання! Як багато в українській кухні чудових перших страв. ситних, смачних, корисних. Розсольник з грибами — саме таке блюдо. Ось мій рецепт, рекомендую.

опис приготування:

Розсольник з грибами можна готувати з печерицями або сушеними грибами. Сухі гриби потрібно попередньо замочити у воді на двадцять хвилин. Розсольник з грибами можна рекомендувати в пост, це відмінний вегетаріанський супчик. тільки, звичайно, вершкове масло потрібно замінити на рослинне. Успіхів і приємного апетиту!

  • гриби— 150-200 грам
  • Картопля— 6 штук
  • Цибуля— 1 штука
  • Огірки солені— 5 штук
  • морква— 1 штука
  • цибуля пориста— 1 штука
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 50 грам
  • крем— За смаком
Розсольник з грибами - фото крок 1 Почистити і відварити гриби півгодини. Відвар злити через сито. Залити чисту воду і варимо на повільному вогні.

Розсольник з грибами - фото крок 2 Цибуля обсмажити в маслі до золотого кольору

Розсольник з грибами - фото крок 3 Картоплю порізати кубиками.

Розсольник з грибами - фото крок 4 Порізати солоні огірки.

Розсольник з грибами - фото крок 5 Цибуля порей порізати.

Розсольник з грибами - фото крок 6 моркву натерти.

Розсольник з грибами - фото крок 7 Картопля, морква додати в суп, через 10 хвилин додати огірки, цибуля, спеції. поварити 5-7 хвилин до готовності. Додати вершкове масло.

Розсольник з грибами - фото крок 8 Подати з яйцем і сметаною. смачного!

Подібні рецепти

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Курочка «гуакамоле» (ласощі)

Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо! опис приготування: Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару кра...

Розсольник з яловичини

Розсольник з яловичини

Розсольник - один з найпопулярніших і улюблених супів в Росії і країнах СНД. він наваристий, ситний і простий, а це значить, що він є відмінним рецептів на всі часи. Ось ще один варіант. опис приготування: Цей вид супу подобається моєму чоловікові більше, чим інші. А ще це рецепт прямо з дитин...

Розсольник з солоних огірків

Розсольник з солоних огірків

Розсольник з солоних огірків — старорусское перша страва, яке добре готувати в холодну пору року. Ця страва кожному з нас напевно знайоме з дитинства — приготуємо ж його своїми руками! опис приготування: Що треба робити, щоб приготувати розсольник з солоних огірків, ви дізнаєтеся з мого рецепт...

Розсольник зі свинини

Розсольник зі свинини

Справжній осінньо-зимовий суп, наваристий розсольник зі свинини я хочу вам запропонувати. Це улюблений суп багатьох, і мій також. сподіваюся, ви оціните його по достоїнству і запишете в свою записну книжку. опис приготування: Ой, який смачний розсольник зі свинини виходить за цим рецептом! Тут...

Розсольник по-польськи

Розсольник по-польськи

вершковий, оксамитовий, в міру кислий і дуже смачний суп з польської кухні. Назва цього супу нам добре відомо, але готується розсольник по-польськи трохи по іншому. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Варіантів приготування розсольнику дуже багато. Але сьогодні я хочу розповісти ва...