Рецепт Пісний борщ
пісний борщ — відмінний гарячий супчик для тих, хто постить або просто хоче влаштувати розвантажувальний день. Готуються щі просто і з доступних інгредієнтів, але виходять — просто смакота.
опис приготування:
Коли м'ясні страви в кінець набридають, я варю величезну каструлю самих звичайних пісних щей, смажу до них якісь пиріжки і харчуюся цим два-три дня. Розвантаження шлунка виходить чудова. взагалі, особисто для мене скромні пісний борщ — це суп номер один. Готуються до неподобства просто, але виходять чудово смачними — словами передати це складно, але якщо ви любите щі, то напевно розумієте, що я маю на увазі Так що готую я пісний борщ не тільки в пост, але і взагалі цілий рік.
Для всіх любителів цього чудового російського традиційного супу розповідаю, як приготувати пісний борщ і порадувати свій шлунок і смакові рецептори. сподіваюся, рецепт вам сподобається і стане в нагоді
Удачі в приготуванні!
- капуста квашена— 700 грам
- гриби сухі— 50 грам
- Цибуля— 1 штука
- морква— 2 штуки
- Рослинна олія— 4 Ст. ложки
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- Лавровий лист— 3 штуки
- зелень— — За смаком
- сіль, перець— — За смаком
Сушеные грибы нужно предварительно замочить в холодной воде на пару часов.
Цибулю почистити і дрібно нарізати.
Морква почистить и крупно натереть.
Разогреть в сковороде немного масла, обжарить лук с морковью на среднем огне до мягкости (6-7 хвилин помішуючи).
Додати капусту, перемешать и тушить под крышкой на среднем огне, іноді помішуючи, протягом 1 годину.
В конце тушения капусты добавляем в сковороду томат, перемешиваем и тушим вместе еще 5-10 хвилин.
Грибы тем временем промываем, заливаем новой водой и варим полчаса на среднем огне без крышки.
Затем в кастрюлю с грибным бульоном необходимо добавить все содержимое сковороды, а також лавровий лист, перець і сіль. варимо ще 10-15 хвилин на середньому вогні.
Посыпаем мелко нарубленной зеленью, знімаємо з вогню, даємо настоятися хвилин 10 под крышкой и подаем к столу. Пісні щі готові. Смачного!
Подібні рецепти
Пісний борщ з квасолею
Полтавський борщ — одна з численних різновидів справжнього українського борщу. Пропоную вашій увазі майстер-клас приготування полтавського борщу. опис приготування: Сьогодні я вам розповім, як правильно готувати справжній полтавський борщ. Мені тут згадалася фраза: 90% чоловіків імітують смачн...
Пісний гаспачо
Гаспачо - традиційний іспанська крем-суп з протертих томатів. подається холодним, на смак легкий, ідеально підходить в жарку пору року. опис приготування: Варіантів приготування цього супу багато, я пропоную спробувати гаспачо з білою квасолею. Вона практично не дає смаку, але блюдо стає ситні...
Пісний гороховий суп в мультиварці
Хочете приготувати гороховий суп швидко і легко? За допомогою кухонного помічниці мультиварки ви з легкістю приготуєте відмінний, смачний гороховий суп. А сил і часу витрачено буде зовсім небагато. опис приготування: Коли в наше життя прийшла мультиварка, готувати страви, які займали дуже бага...
Пісний гороховий суп-пюре
Легкий і смачний гороховий суп приготувати дуже просто. Інгредієнти для супу завжди знайдуться на вашій кухні. готуємо низькокалорійний, але дуже корисний суп на обіді і для дорослих, і для дітей! опис приготування: Під час посту обов'язково потрібно їсти страви з бобових. Ось я і пропоную при...
Пісний грибний куліш
Куліш - це юшка з пшона і сала з додаванням різних овочів або спецій, солі. Ця страва часто зустрічається на кордоні Росії і України, хоча саме слово "; куліш" має угорське коріння. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати "; Куліш ";, то я із задоволенням поділюся рецептом, який є в...