Рецепт Пиріг з зеленню та бринзою

Рецепт Пиріг з зеленню та бринзою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Болгарська бринза зазвичай занадто солона. Додавати сіль в начинку не слід, а бринзу можна вимочити в молоці, щоб видалити зайву сіль.

опис приготування:

Для приготування цього пирога будемо використовувати готове тісто. Його можна купити в магазині або приготувати вдома заздалегідь. Бринзу змішуємо з яйцем і подрібненою зеленню, розподіляємо на розкатаному тесті, формуємо пиріг і запікаємо в духовці до готовності.

  • бринза— 200 грам
  • Дріжджове тісто— 500 грам
  • петрушка— 1 пучок
  • кріп— 1 пучок
  • яйце— 2 штуки(одне для начинки, а друге для змащення пирога)
  • кунжут— 2 Ст. ложки
  • спеції— За смаком
  • часник— 2 зубчики
Пиріг з зеленню та бринзою - фото крок 1 Розділити тісто на дві половини. Одну половинку відкладіть. Другу розкачайте на аркуші пергаменту для випічки.

Пиріг з зеленню та бринзою - фото крок 2 Болгарську бринзу натріть на великій тертці.

Пиріг з зеленню та бринзою - фото крок 3 Додайте до бринзі нарізану зелень.

Пиріг з зеленню та бринзою - фото крок 4 Видавіть через прес часник і додайте в начинку.

Пиріг з зеленню та бринзою - фото крок 5 У начинку вбийте яйце. додайте спеції. Перемішайте все до однорідності.

Пиріг з зеленню та бринзою - фото крок 6 На шар тіста викладіть начинку. Розрівняйте по всьому Коржу, не доходячи до краю на 1 см.

Пиріг з зеленню та бринзою - фото крок 7 Другу частину тіста розкачати тонко. Накрийте нею начинку. З'єднайте краю і защіпніте.

Пиріг з зеленню та бринзою - фото крок 8 У центрі пирога встановіть чашку або банку. Від неї наріжте тісто на сектора.

Пиріг з зеленню та бринзою - фото крок 9 Кожен сектор поверніть навколо себе і покладіть на лист.

Пиріг з зеленню та бринзою - фото крок 10 Змащуємо пиріг збитим яйцем. посипати кунжутом.

Пиріг з зеленню та бринзою - фото крок 11 Розігрійте духовку до 200 градусів. випікайте пиріг 15 хвилин до рум'яності.

Подібні рецепти

Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом

Ватрушки з сиром, бринзою і зеленню

Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом — дуже простий і дуже смачний пиріг з червоною рибою. Поєднання продуктів просто ідеальне — гріх не спробувати! опис приготування: Пироги з червоною рибою — моя пристрасть. Смак червоної риби, запеченої в тісті, словами передати неможливо — це треба пробуват...

Пиріг з лаваша з сиром і зеленню

Пиріг з лаваша з сиром і зеленню

Дуже простий і легкий пиріг, прекрасно підходить для ранкових сніданків. опис приготування: Розігріваємо духовку до 220 градусів. Обрану для запікання форму змащуємо вершковим маслом. Натираємо на тертці сир. Дрібно режим кріп і петрушку. додаємо в 250 мл кефіру з 2 яйця. змішуємо сир, зелень...

Пиріг з пісного тіста з літньою зеленню

Пиріг з пісного тіста з літньою зеленню

Незважаючи на те, що тісто для цієї літньої випічки готується на воді без дріжджів, пиріг виходить м'яким і добре тримає форму. Начинка зі свіжої зелені надає йому соковитість і яскравий смак. Спробуйте! опис приготування: Начинку для цього пирога можна також доповнити натертим сиром, ароматни...

Пиріг з картоплею і зеленню

Пиріг з картоплею і зеленню

Смачний пиріг на здобне тесті з картопляною начинкою. Відмінно розбирається на порційні пиріжки. тісто ніжне, повітряне та відмінне в роботі. опис приготування: Пропоную приготувати смачний пиріг. Для начинки пиріжків потрібно заздалегідь зварити картоплю і приготувати картопляне пюре з зеленн...

ПІДЕ з бринзою

ПІДЕ з бринзою

Рецепт традиційного відкритого турецької коржі, у якій є безліч різновидів з різними начинками. Я пропоную приготувати ПІДЕ з сиром бринза. опис приготування: Молоко злегка підігріваємо і розтоплюємо в ньому масло. додаємо дріжджі, цукор, сіль, борошно. замішуємо тісто, не надто інтенсивно. Н...