Рецепт Пиріг з зеленню та бринзою
Болгарська бринза зазвичай занадто солона. Додавати сіль в начинку не слід, а бринзу можна вимочити в молоці, щоб видалити зайву сіль.
опис приготування:
Для приготування цього пирога будемо використовувати готове тісто. Його можна купити в магазині або приготувати вдома заздалегідь. Бринзу змішуємо з яйцем і подрібненою зеленню, розподіляємо на розкатаному тесті, формуємо пиріг і запікаємо в духовці до готовності.
- бринза— 200 грам
- Дріжджове тісто— 500 грам
- петрушка— 1 пучок
- кріп— 1 пучок
- яйце— 2 штуки(одне для начинки, а друге для змащення пирога)
- кунжут— 2 Ст. ложки
- спеції— За смаком
- часник— 2 зубчики
Болгарську бринзу натріть на великій тертці.
Додайте до бринзі нарізану зелень.
Видавіть через прес часник і додайте в начинку.
У начинку вбийте яйце. додайте спеції. Перемішайте все до однорідності.
На шар тіста викладіть начинку. Розрівняйте по всьому Коржу, не доходячи до краю на 1 см.
Другу частину тіста розкачати тонко. Накрийте нею начинку. З'єднайте краю і защіпніте.
У центрі пирога встановіть чашку або банку. Від неї наріжте тісто на сектора.
Кожен сектор поверніть навколо себе і покладіть на лист.
Змащуємо пиріг збитим яйцем. посипати кунжутом.
Розігрійте духовку до 200 градусів. випікайте пиріг 15 хвилин до рум'яності.
Подібні рецепти
Ватрушки з сиром, бринзою і зеленню
Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом — дуже простий і дуже смачний пиріг з червоною рибою. Поєднання продуктів просто ідеальне — гріх не спробувати! опис приготування: Пироги з червоною рибою — моя пристрасть. Смак червоної риби, запеченої в тісті, словами передати неможливо — це треба пробуват...
Пиріг з лаваша з сиром і зеленню
Дуже простий і легкий пиріг, прекрасно підходить для ранкових сніданків. опис приготування: Розігріваємо духовку до 220 градусів. Обрану для запікання форму змащуємо вершковим маслом. Натираємо на тертці сир. Дрібно режим кріп і петрушку. додаємо в 250 мл кефіру з 2 яйця. змішуємо сир, зелень...
Пиріг з пісного тіста з літньою зеленню
Незважаючи на те, що тісто для цієї літньої випічки готується на воді без дріжджів, пиріг виходить м'яким і добре тримає форму. Начинка зі свіжої зелені надає йому соковитість і яскравий смак. Спробуйте! опис приготування: Начинку для цього пирога можна також доповнити натертим сиром, ароматни...
Пиріг з картоплею і зеленню
Смачний пиріг на здобне тесті з картопляною начинкою. Відмінно розбирається на порційні пиріжки. тісто ніжне, повітряне та відмінне в роботі. опис приготування: Пропоную приготувати смачний пиріг. Для начинки пиріжків потрібно заздалегідь зварити картоплю і приготувати картопляне пюре з зеленн...
ПІДЕ з бринзою
Рецепт традиційного відкритого турецької коржі, у якій є безліч різновидів з різними начинками. Я пропоную приготувати ПІДЕ з сиром бринза. опис приготування: Молоко злегка підігріваємо і розтоплюємо в ньому масло. додаємо дріжджі, цукор, сіль, борошно. замішуємо тісто, не надто інтенсивно. Н...