Рецепт Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом

Рецепт Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом — дуже простий і дуже смачний пиріг з червоною рибою. Поєднання продуктів просто ідеальне — гріх не спробувати!

опис приготування:

Пироги з червоною рибою — моя пристрасть. Смак червоної риби, запеченої в тісті, словами передати неможливо — це треба пробувати. Одним з моїх улюблених є пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом — тут, як на мене, поєднання продуктів практично ідеальне, нічого додавати не треба, але і прибирати нічого не можна. Досконале в кулінарному відношенні блюдо. При наявності готового напівфабрикату тесту приготування такого пирога не складе проблем навіть початківцю кулінарові.

Бажаю удачі в приготуванні!


  • Листкове тісто— 500 грам
  • сьомга— 400 грам
  • бринза— 200 грам
  • шпинат— 200 грам
  • яйця— 2 штуки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом - фото крок 1 1. шпинат промийте, обсушити, а затем потомите несколько минут на сковороде (з додаванням вершкового масла).

Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом - фото крок 2 2. Семгу нужно отварить на пару, остудить и разломать на кусочки.

Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом - фото крок 3 3. Яйця варимо круто, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.

Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом - фото крок 4 4. Форму для выпечки смазываем подсолнечным маслом. тісто розгортаємо, чтобы получилось в два раза больше дна формы. Выкладываем тесто на дно формы, оставляя часть снаружи. Сверху распределяем яйца.

Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом - фото крок 5 5. Выкладываем шпинат и семгу, сверху кладем ломтики брынзы.

Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом - фото крок 6 6. Затем накрываем оставшимся тестом и защипываем края.

Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом - фото крок 7 7. На тесте делаем разрезы для выхода пара. Випікаємо пиріг в духовці 30 хвилин, температура 200 градусів.

Пиріг з сьомгою, бринзою і шпинатом - фото крок 8 8. Смачного!

Подібні рецепти

Помідори, фаршировані бринзою, пекучим перцем і шпинатом

Домашня варене згущене молоко

Закуска для любителів гострого! Помідори будемо фарширувати насиченою за смаком і запахом начинкою. Овеча бринза з часником і пекучим перцем добре поєднується, а шпинат з помідором трохи пом'якшують смак. опис приготування: Для закуски вибираємо помідори невеликого розміру, можна використовува...

Пиріг з сьомгою

Пиріг з сьомгою

Якщо у вас намічається бенкет, спробуйте в якості частування приготувати пиріг з сьомгою — вельми розкішний у смакову плані і дуже простий у приготуванні. опис приготування: Пиріг з сьомгою — блюдо досить непопулярне, тому, поставивши його на стіл, ви напевно здивуєте всіх за ним присутніх. ре...

Пиріг з зеленню та бринзою

Пиріг з зеленню та бринзою

Болгарська бринза зазвичай занадто солона. Додавати сіль в начинку не слід, а бринзу можна вимочити в молоці, щоб видалити зайву сіль. опис приготування: Для приготування цього пирога будемо використовувати готове тісто. Його можна купити в магазині або приготувати вдома заздалегідь. Бринзу зм...

Простий салат з сьомгою слабосоленої

Простий салат з сьомгою слабосоленої

Простий і легкий салат, поєднує в собі соковиті овочі та пікантну слабосоленую сьомгу. Салат виходить дієтичним, так що він ідеально підійде тим, хто уважно стежить за своєю фігурою. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування простого салату з сьомгою слабосоленої. Салат...

Рулет з сьомгою і зеленню

Рулет з сьомгою і зеленню

Рулет з сьомгою і зеленню — розкішна святкова закуска. ніжний, пористий, незвичайний, оригінальний — епітетів не вистачить, щоб описати цей божественно смачний рулет. опис приготування: Рулет з сьомгою і зеленню — це, мабуть, моя найулюбленіша і моя фірмова закуска для святкового столу. Всі по...