Рецепт Салат «мімоза» в лаваші

Рецепт Салат «мімоза» в лаваші
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 40 хв.
Салат "; Мімоза" в лаваші можна подавати без хліба. Лаваш прекрасно доповнює салат і робить його справжнім повноцінним обідом. І, звичайно, дуже красивою і смачною закускою на святковому столі.

опис приготування:

Салат "; Мімоза" в лаваші я роблю зі свіжою зеленню, так він виглядає яскравіше і смачніше. Можна вибрати зелену цибулю, петрушку або кріп. Одна моя знайома мало не в усі блюдо додає селера. Можна так само змішати всю зелень, вийде дуже цікаво. Як кашу маслом, так і салат зеленню ніколи не зіпсувати. Для салату "; Мімоза" традиційно використовують консервований тунець. Я не став порушувати ці традиції, хоча варіанти салату з іншими консервами теж можливі. Але зараз наше головне завдання зробити салат "; Мімоза" в лаваші. почнемо.

1. Відваріть яйця до стану яєць круто. Відсудите в холодній воді.

2. Чисті яйця і натрію tёrke.

3. Консервований тунець дістаньте з банки, розімніть вилкою на плоскій тарілці.

4. Зелень дрібно порубати.

5. Натріть на дрібній тертці яйця.

6. Натріть твердий сир.

7. Розділіть посічену зелень на три частини. Одну частину додайте до яєць, іншу — до тунця, а третю — до сиру.

8. Розкладіть все три лаваша поруч один з одним. змастіть майонезом.

9. На перший лаваш акуратно викладіть консервований тунець, перемішаний із зеленню. Розподіліть по всій площі.

10. На другий лаваш викладіть тертий сир із зеленню.

11. на третій — терті варені яйця з зеленню.

12. Перший лаваш закрутіть в рулет, покладіть на край другого лаваша і скрутіть, нібито укутуючи перший рулет в другому лаваші.

13. Так само поступите з третім лавашем. На його край покладіть готовий подвійний рулет і скрутіть. Ось салат "; Мімоза" в лаваші майже готовий.

14. Загорніть салат "; Мімоза" в лаваші в целофановий пакет або харчову плівку і покладіть в холодильник мінімум на дві години. Краще на ніч. Салат повинен добре просочитися.

От і все. Не забудьте розрізати салат на порції. Смачного!

  • Твердий сир— 100 грам
  • яйця— 4 штуки
  • майонез— 5-6 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • консервований тунець— 200 грам
  • лаваш— 3 штуки
  • свіжа зелень— За смаком
Салат "; Мімоза" в лаваші я роблю зі свіжою зеленню, так він виглядає яскравіше і смачніше. Можна вибрати зелену цибулю, петрушку або кріп. Одна моя знайома мало не в усі блюдо додає селера. Можна так само змішати всю зелень, вийде дуже цікаво. Як кашу маслом, так і салат зеленню ніколи не зіпсувати. Для салату "; Мімоза" традиційно використовують консервований тунець. Я не став порушувати ці традиції, хоча варіанти салату з іншими консервами теж можливі. Але зараз наше головне завдання зробити салат "; Мімоза" в лаваші. почнемо.

1. Відваріть яйця до стану яєць круто. Відсудите в холодній воді.

2. Чисті яйця і натрію tёrke.

3. Консервований тунець дістаньте з банки, розімніть вилкою на плоскій тарілці.

4. Зелень дрібно порубати.

5. Натріть на дрібній тертці яйця.

6. Натріть твердий сир.

7. Розділіть посічену зелень на три частини. Одну частину додайте до яєць, іншу — до тунця, а третю — до сиру.

8. Розкладіть все три лаваша поруч один з одним. змастіть майонезом.

9. На перший лаваш акуратно викладіть консервований тунець, перемішаний із зеленню. Розподіліть по всій площі.

10. На другий лаваш викладіть тертий сир із зеленню.

11. на третій — терті варені яйця з зеленню.

12. Перший лаваш закрутіть в рулет, покладіть на край другого лаваша і скрутіть, нібито укутуючи перший рулет в другому лаваші.

13. Так само поступите з третім лавашем. На його край покладіть готовий подвійний рулет і скрутіть. Ось салат "; Мімоза" в лаваші майже готовий.

14. Загорніть салат "; Мімоза" в лаваші в целофановий пакет або харчову плівку і покладіть в холодильник мінімум на дві години. Краще на ніч. Салат повинен добре просочитися.

От і все. Не забудьте розрізати салат на порції. Смачного!

Подібні рецепти

Риба в лаваші з тархуном

Кекс з ожиною

Риба за цим рецептом виходить ніжною, з пряною, трохи пощипувати ноткою тархуна. Обов'язково знайдіть цю пряну і ароматну травичку. Тархуна (естрада) додасть вашим стравам новий, цікавий смак опис приготування: це просте, по суті, страва, готується легко і без клопоту, а виходить смачним, ситн...

Риба, запечена в лаваші

Риба, запечена в лаваші

Рецепт з передачі Кулінарний Поєдинок на каналі НТВ. Автор рецепта — співачка Зара. риба, запечена в лаваші — це дуже смачне і незвичайне блюдо, рекомендую приготувати! опис приготування: Як приготувати рибу, запечену в лаваші: 1. Змащуємо лаваш вершковим маслом. 2. Чистим рыбу, солимо, перчим...

Салат «мімоза» класичний листковий

Салат «мімоза» класичний листковий

Салат «Мімоза» я готую в різних варіантах вже більше 10 років. Але найсмачнішим, яскравим і насиченим, як мені здається, виходить класичний варіант цього салату. Спробуйте і ви цей варіант. опис приготування: Салат «Мімоза» - по-справжньому святковий салат, вже десятки років він користується п...

Рибний салат «мімоза»

Рибний салат «мімоза»

Якщо ви хочете доповнити своє щоденне або навіть святкове меню простеньким, ситним і смачним салатом з рибою, то цей рецепт спеціально для вас. Погляньте, можливо, він вам сподобається. опис приготування: Хочу сказати, що цей варіант, як приготувати рибний салат "; Мімоза ";, хороший тим, що в...

Салат «мімоза» класичний

Салат «мімоза» класичний

Всім знайомий салат, відповідний для святкового столу з будь-якого приводу. Салат мімоза — класичний рецепт салату легкий в приготуванні і неймовірно ніжний на смак. опис приготування: Рецепт салат мімоза, головними інгредієнтами в якому служать консерви з риби, курячі яйця цибуля і заправка з...