Рецепт Пиріг з лаваша з сиром і зеленню

Рецепт Пиріг з лаваша з сиром і зеленню
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Дуже простий і легкий пиріг, прекрасно підходить для ранкових сніданків.

опис приготування:

Розігріваємо духовку до 220 градусів. Обрану для запікання форму змащуємо вершковим маслом.

Натираємо на тертці сир. Дрібно режим кріп і петрушку. додаємо в 250 мл кефіру з 2 яйця. змішуємо сир, зелень і 2/3 кефіру яєчної суміші.

Змащуємо листи лаваша кефіром. Укладаємо перший листи так, щоб краї звисали, на нього кладемо другий, потім — половину начинки. Краї верхнього лаваша піднімаємо вгору і вкутуємо ними начинку. Зверху викладаємо другу половину начинки і накриваємо її краями нижнього лаваша. така незвичайна, на перший погляд, викладка забезпечить рівномірний смак пирога. Він не буде сильно розвалюватися, а лаваш висохне під час випічки.

Змащуємо листи лаваша кефіром. Укладаємо перший листи так, щоб краї звисали, на нього кладемо другий, потім — половину начинки. Краї верхнього лаваша піднімаємо вгору і вкутуємо ними начинку

Подавати на стіл пиріг краще теплим. У холодному вигляді він також чудовий.


  • лаваш— 2 штуки
  • яйце— 2 штуки
  • кефір— 250 мілілітрів
  • сир— 250 грам
  • петрушка-укроп— — За смаком
Розігріваємо духовку до 220 градусів. Обрану для запікання форму змащуємо вершковим маслом.

Натираємо на тертці сир. Дрібно режим кріп і петрушку. додаємо в 250 мл кефіру з 2 яйця. змішуємо сир, зелень і 2/3 кефіру яєчної суміші.

Змащуємо листи лаваша кефіром. Укладаємо перший листи так, щоб краї звисали, на нього кладемо другий, потім — половину начинки. Краї верхнього лаваша піднімаємо вгору і вкутуємо ними начинку. Зверху викладаємо другу половину начинки і накриваємо її краями нижнього лаваша. така незвичайна, на перший погляд, викладка забезпечить рівномірний смак пирога. Він не буде сильно розвалюватися, а лаваш висохне під час випічки.

Змащуємо листи лаваша кефіром. Укладаємо перший листи так, щоб краї звисали, на нього кладемо другий, потім — половину начинки. Краї верхнього лаваша піднімаємо вгору і вкутуємо ними начинку

Подавати на стіл пиріг краще теплим. У холодному вигляді він також чудовий.


Подібні рецепти

Рулет з лаваша з зеленню

Печиво з розсолом

немає, напевно, нічого простіше, ніж приготувати рулет з лаваша з зеленню в домашніх умовах. Це просто чудовий варіант закуски на природу, для повсякденного столу або для раптових гостей. опис приготування: Ця бюджетна і швидка закуска стане справжнім порятунком для зайнятих господинь. При баж...

Пиріг з лаваша з грибами

Пиріг з лаваша з грибами

Хочу розповісти, як приготувати пиріг з лаваша з грибами. Блюдо апетитне і дуже ароматне: гриби додають соковитість, а запах від них просто неймовірно смачний. рекомендую, готується просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом пирога з лаваша з грибами. Це хороший варіант для тих, хто не...

Пиріг з тонкого лаваша

Пиріг з тонкого лаваша

погодьтеся, іноді так хочеться пирога, а з тестом возитися бажання ніякого немає. виявляється, зі звичайного тонкого лаваша цілком реально зробити смачний пиріг. опис приготування: Для того, щоб приготувати пиріг з тонкого лаваша, буде потрібно зовсім небагато зусиль. Так як тісто робити не по...

Пиріг з лаваша з куркою

Пиріг з лаваша з куркою

Дуже смачний пиріг з м'ясною начинкою. Спробуйте обов'язково! опис приготування: Пиріг буде складатися з шарів. Розкладаємо наступним чином: лаваш, сир, м'ясо. І так по колу. Потім його потрібно запекти в духовці - і все. Простіше не буває! бринза— 400 грам яйце— 3  штуки молоко— 100 міліліт...

Пиріг з вірменського лаваша

Пиріг з вірменського лаваша

виявляється, вірменський лаваш можна використовувати не тільки для шаурми або кебаба. Якщо Ви хочете здивувати рідних, але часу возитися з випічкою немає - пиріг з вірменського лаваша зробить свою справу. Смачний і ситний, він нікого не залишить голодним. Такий пиріг можна і у свята робити, і з с...