Рецепт Пиріг з качкою і грибами

Рецепт Пиріг з качкою і грибами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога з качиним м'ясом і грибами. Курячі ніжки готують в скороварці додавши трохи апельсинової цедри для того, щоб надати м'ясу легкий апельсиновий аромат.

опис приготування:

1. Змастити форму для випічки пирога маслом. покласти 1 корж на дно.

2. Приправити качку меленим перцем.

3. Поставити скороварку на сильний вогонь. Налити рослинне масло. Покласти качині ніжки (шкірою вниз). Обсмажувати до коричневої скоринки з обох сторін.

4. зменшити вогонь. Додати нарізану цибулю, готувати протягом 1-2 хвилин. Додати часник і готувати ще кілька хвилин.

5. Додати апельсинову цедру, курячий бульйон, тріпл сек, чебрець і сіль.

6. Закрити кришкою і тушкувати протягом 35-40 хвилин.

7. спустити пару. Викласти качині ніжки і відокремити м'ясо від кісток. Видалити апельсинову цедру.

8. У сковороді розтопити вершкове масло. Додати оливкове масло і цукор. Обсмажити цукор до золотистого кольору часто помішуючи.

9. Додати нарізану цибулю. Смажити до злегка золотистого кольору. Додати гриби і сіль. Готувати протягом 5 хвилин.

10. Залити вино і курячий бульйон. варити 15 хвилин. Велика частина рідини повинна випаруватися.

11. Додати кукурудзу і горошок. Продовжувати готувати близько 5 хвилин.

12. Додати м'ясо качки і трохи жиру з скороварки. Посолити і поперчити за смаком.

13. Додайте хліб нарізаний кубиками. Помістити начинку пирога в форму для випічки. Зверху накрити 2-м коржем. Зробити надріз у вигляді хреста для виходу пара.

14. Випікати в духовці приблизно 10-15 хвилин. Подавати відразу ж.

  • Корж для пирога— 2 штуки
  • качині ніжки— 3 штуки
  • рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • цибулина— 1/2 штуки(нарізати)
  • часник— 2 зубчики(нарізати)
  • апельсин— 1/2 штуки(Cedra)
  • курячий бульйон— 3 Ст. ложки
  • тріпл сек— 1 Ст. ложка
  • сушений чебрець— 1/4 чайних ложки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • гриби— 450 грам
  • вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • цукор— 2 чайних ложки
  • цибулина— 1/2 штуки(нарізати)
  • горох— 1 Склянка(заморожений)
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • сухе біле вино— 60 мілілітрів
  • курячий бульйон— 60 мілілітрів
  • скибочки хліба— 3 штуки(нарізати кубиками)
  • вершкове масло— 2 Ст. ложки
1. Змастити форму для випічки пирога маслом. покласти 1 корж на дно.

2. Приправити качку меленим перцем.

3. Поставити скороварку на сильний вогонь. Налити рослинне масло. Покласти качині ніжки (шкірою вниз). Обсмажувати до коричневої скоринки з обох сторін.

4. зменшити вогонь. Додати нарізану цибулю, готувати протягом 1-2 хвилин. Додати часник і готувати ще кілька хвилин.

5. Додати апельсинову цедру, курячий бульйон, тріпл сек, чебрець і сіль.

6. Закрити кришкою і тушкувати протягом 35-40 хвилин.

7. спустити пару. Викласти качині ніжки і відокремити м'ясо від кісток. Видалити апельсинову цедру.

8. У сковороді розтопити вершкове масло. Додати оливкове масло і цукор. Обсмажити цукор до золотистого кольору часто помішуючи.

9. Додати нарізану цибулю. Смажити до злегка золотистого кольору. Додати гриби і сіль. Готувати протягом 5 хвилин.

10. Залити вино і курячий бульйон. варити 15 хвилин. Велика частина рідини повинна випаруватися.

11. Додати кукурудзу і горошок. Продовжувати готувати близько 5 хвилин.

12. Додати м'ясо качки і трохи жиру з скороварки. Посолити і поперчити за смаком.

13. Додайте хліб нарізаний кубиками. Помістити начинку пирога в форму для випічки. Зверху накрити 2-м коржем. Зробити надріз у вигляді хреста для виходу пара.

14. Випікати в духовці приблизно 10-15 хвилин. Подавати відразу ж.

Подібні рецепти

Равіолі з качкою

Соус для індички

Приготувати равіолі з качкою можна по якомусь урочистої нагоди, тому, що це не тільки смачно, але і досить клопітно. Спочатку готуємо фарш з качки, месім тісто і робимо брусничний соус опис приготування: Равіолі з качкою можна готувати заздалегідь, якщо ви хочете подати їх на святковий стіл. З...

Різотто з качкою і шинкою

Різотто з качкою і шинкою

Рецепт приготування різотто з качкою, ковбасою, цибулею, білим вином, шинкою, петрушкою і апельсиновою цедрою. опис приготування: Нова варіація знаменитого різотто безсумнівно буде мати успіх на святі. оливкового масла— 1 Ст. ложка качині ніжки— 2 штуки(близько 550 г) сіль і мелений чорний ...

Пиріг з лаваша з грибами

Пиріг з лаваша з грибами

Хочу розповісти, як приготувати пиріг з лаваша з грибами. Блюдо апетитне і дуже ароматне: гриби додають соковитість, а запах від них просто неймовірно смачний. рекомендую, готується просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом пирога з лаваша з грибами. Це хороший варіант для тих, хто не...

Пиріг з грибами і картоплею в мультиварці

Пиріг з грибами і картоплею в мультиварці

Ви завжди можете зробити свій обід або вечерю трохи цікавіше і смачніше, приготувавши, наприклад, ароматний пиріг з грибами і картоплею в мультиварці, від такої страви вже точно ніхто не відмовиться. опис приготування: Я думаю, що такий пиріг не буде для вас в новинку, адже багато хто вже не р...

Пиріг з грибами і куркою

Пиріг з грибами і куркою

Я просто обожнюю цей рецепт, тому що готувати з ним пироги — справжнє задоволення: тісто робиться дуже швидко, а начинку можете покласти в нього будь-яку, сьогодні, наприклад, це грибочки з куркою. опис приготування: Насправді я ніколи особливо не вміла робити випічку, мабуть робота з тестом ц...