Рецепт Пиріг з качкою і грибами
Рецепт приготування пирога з качиним м'ясом і грибами. Курячі ніжки готують в скороварці додавши трохи апельсинової цедри для того, щоб надати м'ясу легкий апельсиновий аромат.
опис приготування:
1. Змастити форму для випічки пирога маслом. покласти 1 корж на дно.
2. Приправити качку меленим перцем.
3. Поставити скороварку на сильний вогонь. Налити рослинне масло. Покласти качині ніжки (шкірою вниз). Обсмажувати до коричневої скоринки з обох сторін.
4. зменшити вогонь. Додати нарізану цибулю, готувати протягом 1-2 хвилин. Додати часник і готувати ще кілька хвилин.
5. Додати апельсинову цедру, курячий бульйон, тріпл сек, чебрець і сіль.
6. Закрити кришкою і тушкувати протягом 35-40 хвилин.
7. спустити пару. Викласти качині ніжки і відокремити м'ясо від кісток. Видалити апельсинову цедру.
8. У сковороді розтопити вершкове масло. Додати оливкове масло і цукор. Обсмажити цукор до золотистого кольору часто помішуючи.
9. Додати нарізану цибулю. Смажити до злегка золотистого кольору. Додати гриби і сіль. Готувати протягом 5 хвилин.
10. Залити вино і курячий бульйон. варити 15 хвилин. Велика частина рідини повинна випаруватися.
11. Додати кукурудзу і горошок. Продовжувати готувати близько 5 хвилин.
12. Додати м'ясо качки і трохи жиру з скороварки. Посолити і поперчити за смаком.
13. Додайте хліб нарізаний кубиками. Помістити начинку пирога в форму для випічки. Зверху накрити 2-м коржем. Зробити надріз у вигляді хреста для виходу пара.
14. Випікати в духовці приблизно 10-15 хвилин. Подавати відразу ж.
- Корж для пирога— 2 штуки
- качині ніжки— 3 штуки
- рослинна олія— 1 Ст. ложка
- цибулина— 1/2 штуки(нарізати)
- часник— 2 зубчики(нарізати)
- апельсин— 1/2 штуки(Cedra)
- курячий бульйон— 3 Ст. ложки
- тріпл сек— 1 Ст. ложка
- сушений чебрець— 1/4 чайних ложки
- сіль— 1/4 чайних ложки
- гриби— 450 грам
- вершкове масло— 1 Ст. ложка
- оливкова олія— 1 Ст. ложка
- цукор— 2 чайних ложки
- цибулина— 1/2 штуки(нарізати)
- горох— 1 Склянка(заморожений)
- сіль— 1/4 чайних ложки
- сухе біле вино— 60 мілілітрів
- курячий бульйон— 60 мілілітрів
- скибочки хліба— 3 штуки(нарізати кубиками)
- вершкове масло— 2 Ст. ложки
2. Приправити качку меленим перцем.
3. Поставити скороварку на сильний вогонь. Налити рослинне масло. Покласти качині ніжки (шкірою вниз). Обсмажувати до коричневої скоринки з обох сторін.
4. зменшити вогонь. Додати нарізану цибулю, готувати протягом 1-2 хвилин. Додати часник і готувати ще кілька хвилин.
5. Додати апельсинову цедру, курячий бульйон, тріпл сек, чебрець і сіль.
6. Закрити кришкою і тушкувати протягом 35-40 хвилин.
7. спустити пару. Викласти качині ніжки і відокремити м'ясо від кісток. Видалити апельсинову цедру.
8. У сковороді розтопити вершкове масло. Додати оливкове масло і цукор. Обсмажити цукор до золотистого кольору часто помішуючи.
9. Додати нарізану цибулю. Смажити до злегка золотистого кольору. Додати гриби і сіль. Готувати протягом 5 хвилин.
10. Залити вино і курячий бульйон. варити 15 хвилин. Велика частина рідини повинна випаруватися.
11. Додати кукурудзу і горошок. Продовжувати готувати близько 5 хвилин.
12. Додати м'ясо качки і трохи жиру з скороварки. Посолити і поперчити за смаком.
13. Додайте хліб нарізаний кубиками. Помістити начинку пирога в форму для випічки. Зверху накрити 2-м коржем. Зробити надріз у вигляді хреста для виходу пара.
14. Випікати в духовці приблизно 10-15 хвилин. Подавати відразу ж.
Подібні рецепти
Соус для індички
Приготувати равіолі з качкою можна по якомусь урочистої нагоди, тому, що це не тільки смачно, але і досить клопітно. Спочатку готуємо фарш з качки, месім тісто і робимо брусничний соус опис приготування: Равіолі з качкою можна готувати заздалегідь, якщо ви хочете подати їх на святковий стіл. З...
Різотто з качкою і шинкою
Рецепт приготування різотто з качкою, ковбасою, цибулею, білим вином, шинкою, петрушкою і апельсиновою цедрою. опис приготування: Нова варіація знаменитого різотто безсумнівно буде мати успіх на святі. оливкового масла— 1 Ст. ложка качині ніжки— 2 штуки(близько 550 г) сіль і мелений чорний ...
Пиріг з лаваша з грибами
Хочу розповісти, як приготувати пиріг з лаваша з грибами. Блюдо апетитне і дуже ароматне: гриби додають соковитість, а запах від них просто неймовірно смачний. рекомендую, готується просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом пирога з лаваша з грибами. Це хороший варіант для тих, хто не...
Пиріг з грибами і картоплею в мультиварці
Ви завжди можете зробити свій обід або вечерю трохи цікавіше і смачніше, приготувавши, наприклад, ароматний пиріг з грибами і картоплею в мультиварці, від такої страви вже точно ніхто не відмовиться. опис приготування: Я думаю, що такий пиріг не буде для вас в новинку, адже багато хто вже не р...
Пиріг з грибами і куркою
Я просто обожнюю цей рецепт, тому що готувати з ним пироги — справжнє задоволення: тісто робиться дуже швидко, а начинку можете покласти в нього будь-яку, сьогодні, наприклад, це грибочки з куркою. опис приготування: Насправді я ніколи особливо не вміла робити випічку, мабуть робота з тестом ц...