Рецепт Різотто з качкою і шинкою
Рецепт приготування різотто з качкою, ковбасою, цибулею, білим вином, шинкою, петрушкою і апельсиновою цедрою.
опис приготування:
Нова варіація знаменитого різотто безсумнівно буде мати успіх на святі.
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- качині ніжки— 2 штуки(близько 550 г)
- сіль і мелений чорний перець— — За смаком
- качиної грудки— 1/2 штуки(близько 360 г)
- іспанської ковбаси— 90 грам
- жовтий цибулю— 1 штука
- рису Арбор— 2 склянки
- шинки— 1/4 склянки
- апельсинового соку— 2 Ст. ложки
- вершкового масла— 1 Ст. ложка
- апельсинової цедри— 2 Ст. ложки
2. Між іншим, додати ковбасу на сковорідку і смажити на середньому вогні близько 5 хвилин. Викласти на паперові рушники, щоб стік жир. Викласти качині ніжки на тарілку і дати охолонути, після чого відокремити м'ясо від кісток і подрібнити на маленькі шматочки. Відставити в сторону. Додати бульйон в каструлю. Довести до кипіння на середньому вогні.
3. Нагріти духовку до 70 градусів. Ковбасу і шинку нарізати кубиками. подрібнити цибулю.
Приправити качину грудку сіллю і перцем. Нагріти велику сковороду на середньому вогні, додати грудку і обсмажити до появи хрусткої скоринки, від 10 до 15 хвилин. Перевернути і обсмажити на іншій стороні протягом 3-4 хвилин. Викладе качку в духовку і тримати в теплі.
4. злити все, крім 3 столових ложок жиру зі сковороди, і нагріти на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, поки він не пом'якшиться, близько 5 хвилин.
5. Додати рис і варити близько 2 хвилин. Додати вино і варити, поки воно не вбереться. Додати гарячий бульйон і варити, безперервно помішуючи, доти, поки вся рідина не вбереться в рис, протягом 15 хвилин.
6. Перемішати з шинкою, ковбасою і подрібненої качкою. смажити, помішуючи, від 5 до 10 хвилин. Розмішати з апельсиновим соком і вершковим маслом і приправити сіллю і перцем за смаком.
7. Нарізати качину грудку на тонкі скибочки. Розділити різотто між тарілками, викласти качину грудку зверху і посипати петрушкою і апельсиновою цедрою. відразу подавати.
Подібні рецепти
Авартана
Рецепт приготування пирога з качиним м'ясом і грибами. Курячі ніжки готують в скороварці додавши трохи апельсинової цедри для того, щоб надати м'ясу легкий апельсиновий аромат. опис приготування: 1. Змастити форму для випічки пирога маслом. покласти 1 корж на дно. 2. Приправити качку меленим п...
Равіолі з качкою
Приготувати равіолі з качкою можна по якомусь урочистої нагоди, тому, що це не тільки смачно, але і досить клопітно. Спочатку готуємо фарш з качки, месім тісто і робимо брусничний соус опис приготування: Равіолі з качкою можна готувати заздалегідь, якщо ви хочете подати їх на святковий стіл. З...
Різотто бьянко з соусом песто
Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...
Різотто з білими грибами
Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...
Різотто з болгарським перцем
Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...