Рецепт Різотто з качкою і шинкою

Рецепт Різотто з качкою і шинкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Рецепт приготування різотто з качкою, ковбасою, цибулею, білим вином, шинкою, петрушкою і апельсиновою цедрою.

опис приготування:

Нова варіація знаменитого різотто безсумнівно буде мати успіх на святі.

  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • качині ніжки— 2 штуки(близько 550 г)
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • качиної грудки— 1/2 штуки(близько 360 г)
  • іспанської ковбаси— 90 грам
  • жовтий цибулю— 1 штука
  • рису Арбор— 2 склянки
  • шинки— 1/4 склянки
  • апельсинового соку— 2 Ст. ложки
  • вершкового масла— 1 Ст. ложка
  • апельсинової цедри— 2 Ст. ложки
Різотто з качкою і шинкою - фото крок 1 1. Розігріти масло у великій сковороді сильному вогні. Приправити качині ніжки сіллю і перцем. Викласти качку в сковороду шкірою вниз і смажити, поки не підрум'яниться, близько 5 хвилин з кожного боку. злити жир. Викласти качку в середню каструлю і додати достатню кількість бульйону, щоб він покривав качку, а потім тушкувати під кришкою на слабкому вогні, поки м'ясо не стане ніжним, 1-1 1/2 годину.

Різотто з качкою і шинкою - фото крок 2 2. Між іншим, додати ковбасу на сковорідку і смажити на середньому вогні близько 5 хвилин. Викласти на паперові рушники, щоб стік жир. Викласти качині ніжки на тарілку і дати охолонути, після чого відокремити м'ясо від кісток і подрібнити на маленькі шматочки. Відставити в сторону. Додати бульйон в каструлю. Довести до кипіння на середньому вогні.

Різотто з качкою і шинкою - фото крок 3 3. Нагріти духовку до 70 градусів. Ковбасу і шинку нарізати кубиками. подрібнити цибулю.
Приправити качину грудку сіллю і перцем. Нагріти велику сковороду на середньому вогні, додати грудку і обсмажити до появи хрусткої скоринки, від 10 до 15 хвилин. Перевернути і обсмажити на іншій стороні протягом 3-4 хвилин. Викладе качку в духовку і тримати в теплі.

Різотто з качкою і шинкою - фото крок 4 4. злити все, крім 3 столових ложок жиру зі сковороди, і нагріти на середньому вогні. Додати цибулю і смажити, помішуючи, поки він не пом'якшиться, близько 5 хвилин.

Різотто з качкою і шинкою - фото крок 5 5. Додати рис і варити близько 2 хвилин. Додати вино і варити, поки воно не вбереться. Додати гарячий бульйон і варити, безперервно помішуючи, доти, поки вся рідина не вбереться в рис, протягом 15 хвилин.

Різотто з качкою і шинкою - фото крок 6 6. Перемішати з шинкою, ковбасою і подрібненої качкою. смажити, помішуючи, від 5 до 10 хвилин. Розмішати з апельсиновим соком і вершковим маслом і приправити сіллю і перцем за смаком.

Різотто з качкою і шинкою - фото крок 7 7. Нарізати качину грудку на тонкі скибочки. Розділити різотто між тарілками, викласти качину грудку зверху і посипати петрушкою і апельсиновою цедрою. відразу подавати.

Подібні рецепти

Пиріг з качкою і грибами

Авартана

Рецепт приготування пирога з качиним м'ясом і грибами. Курячі ніжки готують в скороварці додавши трохи апельсинової цедри для того, щоб надати м'ясу легкий апельсиновий аромат. опис приготування: 1. Змастити форму для випічки пирога маслом. покласти 1 корж на дно. 2. Приправити качку меленим п...

Равіолі з качкою

Равіолі з качкою

Приготувати равіолі з качкою можна по якомусь урочистої нагоди, тому, що це не тільки смачно, але і досить клопітно. Спочатку готуємо фарш з качки, месім тісто і робимо брусничний соус опис приготування: Равіолі з качкою можна готувати заздалегідь, якщо ви хочете подати їх на святковий стіл. З...

Різотто бьянко з соусом песто

Різотто бьянко з соусом песто

Різотто одне з найпопулярніших італійських страв. Оскільки у різотто кремова структура, воно вимагає достатньо уваги, терпіння і любові до процесу приготування. Набравшись досвіду в приготуванні опис приготування: В основі справжнього італійського різотто лежить рис арборіо або карнаролі. Одна...

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами

Різотто з білими грибами - чудове блюдо, яка не осоромить найвишуканіший святковий стіл! Традиційна страва італійської кухні, яке в Італії вважається чи не делікатесом. опис приготування: Благородні білі гриби в поєднанні з елітним рисом сорти арборіо додадуть різотто неповторний тонкий смак і...

Різотто з болгарським перцем

Різотто з болгарським перцем

Рецепт приготування різотто з болгарським перцем, цибулею, часником, рисом арборио, білим вином, чебрецем, зеленою цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Це різотто добре подавати з яловичиною. курячого бульйону— 6 склянок оливкового масла— 1 Ст. ложка середнього червоного болгарського...