Рецепт Пиріг з грибами і картоплею в мультиварці
Ви завжди можете зробити свій обід або вечерю трохи цікавіше і смачніше, приготувавши, наприклад, ароматний пиріг з грибами і картоплею в мультиварці, від такої страви вже точно ніхто не відмовиться.
опис приготування:
Я думаю, що такий пиріг не буде для вас в новинку, адже багато хто вже не раз готували його в духовці, але сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити пиріг з грибами і картоплею в мультиварці. Майже у всіх сучасних господинь така розумна техніка вже давно стала доброю помічницею на кухні і майже повністю замінила плиту, так що мій рецепт може бути багатьом корисний. Він досить простий, тому для того щоб приготувати пиріг з грибами і картоплею в мультиварці в домашніх умовах вам не буде потрібно багато часу і сил, як завжди мультиварка зробить всю роботу за вас.
1) Для початку чистимо і подрібнюємо цибулю, гриби нарізаємо на невеликі шматочки, картопля ріжемо кубиками. Наливаємо трохи рослинного масла в чашу мультиварки і викладаємо в неї гриби і цибулю, картоплю відправляємо в чашу пароварки. Включаємо режим "; Гасіння" з 20 хвилин.
2) Поки начинка готується, ми з борошна (змішаної з розпушувачем), сиру, трьох яєць, майонез, кукурудзяного крохмалю і солі замішуємо однорідне тісто.
3) Коли мультиварка закінчить роботу, викладаємо гриби з цибулею і картопля в миску, додаємо сіль і спеції за смаком. Як тільки начинка охолоне, додаємо в неї збите яйце і ретельно все перемішуємо.
4) Чашу мультиварки протираємо насухо паперовим рушником і змащуємо її вершковим маслом. Викладаємо в чашу половину приготованого тесту, на тісто рівномірно викладаємо начинку і заливаємо її тістом, розподіляємо його по всій поверхні.
5) Вибираємо на мультиварці режим "; Випічка" і встановлюємо час 65 хвилин. Після закінчення режиму відкриваємо кришку, встановлюємо чашу пароварки і акуратно перевертаємо на неї наш пиріг, тепер пиріг необхідно повернути в мультивак, поклавши його підрум'яненою сторін вгору. Знову включаємо режим "; Випічка" вже на 20 хвилин.
рецепт, як то кажуть, простіше простого, а пиріг виходить дуже смачний, правда закінчується він дуже швидко. Приємного всім апетиту!
- гриби— 400 грам
- Картопля— 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- яйце— 4 штуки(3 — в тісто, 1 — в начинку)
- Творог гладкий 5% — 5 Ст. ложок
- майонез— 5 Ст. ложок
- борошно— 250 грам(смешанная с разрыхлителем)
- Крохмаль кукурудзяний— 50 грам
- сіль— 1 щіпка(+в начинку)
- Перець чорний мелений— — За смаком
1) Для початку чистимо і подрібнюємо цибулю, гриби нарізаємо на невеликі шматочки, картопля ріжемо кубиками. Наливаємо трохи рослинного масла в чашу мультиварки і викладаємо в неї гриби і цибулю, картоплю відправляємо в чашу пароварки. Включаємо режим "; Гасіння" з 20 хвилин.
2) Поки начинка готується, ми з борошна (змішаної з розпушувачем), сиру, трьох яєць, майонез, кукурудзяного крохмалю і солі замішуємо однорідне тісто.
3) Коли мультиварка закінчить роботу, викладаємо гриби з цибулею і картопля в миску, додаємо сіль і спеції за смаком. Як тільки начинка охолоне, додаємо в неї збите яйце і ретельно все перемішуємо.
4) Чашу мультиварки протираємо насухо паперовим рушником і змащуємо її вершковим маслом. Викладаємо в чашу половину приготованого тесту, на тісто рівномірно викладаємо начинку і заливаємо її тістом, розподіляємо його по всій поверхні.
5) Вибираємо на мультиварці режим "; Випічка" і встановлюємо час 65 хвилин. Після закінчення режиму відкриваємо кришку, встановлюємо чашу пароварки і акуратно перевертаємо на неї наш пиріг, тепер пиріг необхідно повернути в мультивак, поклавши його підрум'яненою сторін вгору. Знову включаємо режим "; Випічка" вже на 20 хвилин.
рецепт, як то кажуть, простіше простого, а пиріг виходить дуже смачний, правда закінчується він дуже швидко. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Риба (НЕК), запечена в молоці
З давніх часів російська кухня славилася пирогами. Ось тому і пропоную вам класичний рецепт пирога з грибами в мультиварці, який стане відмінною прикрасою будь-якого столу. опис приготування: Раджу спробувати приготувати пиріг з грибами саме тому рецептом. гарантую — не пошкодуєте, оскільки ві...
Реберця з картоплею в мультиварці
реберця, тушковані з картоплею - це дуже смачно і ситно! А якщо приготувати таку страву в мультиварці, то вийде ще смачніше, ароматні і, до того ж, зручно! опис приготування: Пропоную Вашій увазі прекрасний рецепт приготування реберець з картоплею в мультиварці! Переваги цієї страви очевидні. ...
Пиріжки з грибами і картоплею в духовці
Грибний сезон у самому розпалі! А це значить, що пора б уже приготувати щось смачненьке з грибів. Пропоную рецепт чудових пиріжків з грибами і картоплею, запечених в духовці! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з грибами і картоплею в духовці. Для початку потрібн...
Пиріжки з грибами і картоплею
Ніжні і ароматні пиріжки з грибами і картоплею приготувати дуже просто! головне — ваше бажання і трішечки вільного часу! Пиріжки смажаться на сковороді до красивого золотистого кольору! опис приготування: Уявляю класичний рецепт приготування пиріжків з грибами і картоплею. Для приготування пир...
Пиріжки з листкового тіста з грибами і картоплею
Ці пиріжки готуються з листкового тіста. Начинка готується з відвареної картоплі і будь-яких, доступних вам грибів. Пиріжки виходять красивими і дуже смачними. Спробуйте їх приготувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з листкового тіста з грибами і картоплею....