Рецепт Равіолі з качкою

Рецепт Равіолі з качкою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготувати равіолі з качкою можна по якомусь урочистої нагоди, тому, що це не тільки смачно, але і досить клопітно. Спочатку готуємо фарш з качки, месім тісто і робимо брусничний соус

опис приготування:

Равіолі з качкою можна готувати заздалегідь, якщо ви хочете подати їх на святковий стіл. Злегка заморозьте равіолі з качкою і відваріть перед самою подачею в окропі. Варити треба в киплячій воді п'ять хвилин, приблизно так само як і пельмені, так як фарш з качки у нас практично сирої. Тісто класично місить тільки з борошна, солі і яєць, але можна додати воду і масло. Заздалегідь приготуйте брусничний соус, можна також подати томатно-вершковий соус для різноманітності. Успіхів і приємного апетиту!


  • гриби— 150 грам
  • філе качки— 500 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • Олія— 2 Ст. ложки
  • брусниця— 200 грам(соус)
  • вода— 2 Ст. ложки
  • цукор— 1/4 склянки
  • гвоздика— 1 щіпка
  • борошно— 400 грам
  • яйце— 3 штуки
  • Масло оливкове— 1-2 Ст. ложок(тісто)
  • сіль, перець— За смаком
Равіолі з качкою - фото крок 1 підготувати продукти.

Равіолі з качкою - фото крок 2 з борошна, яєць, соли и масла замесить эластичное тесто и дать ему постоять полчаса.

Равіолі з качкою - фото крок 3 Из филе утки делаем фарш.

Равіолі з качкою - фото крок 4 На сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо гриби, roza_ker, поки не випарується рідина.

Равіолі з качкою - фото крок 5 додаємо фарш, обжариваем одну минутку, викладаємо в миску.

Равіолі з качкою - фото крок 6 Раскатайте тонко две полоски теста и выложите начинку.

Равіолі з качкою - фото крок 7 Накройте второй полоской теста, прижмите пальцами и вырезайте формочкой.

Равіолі з качкою - фото крок 8 Готовые равиоли отварите в кипятке пять минут.

Равіолі з качкою - фото крок 9 В блендере измельчить бруснику с сахаром, помесить в кастрюлю, долить воды и положить гвоздику. Варити до загустіння.

Подібні рецепти

Пиріг з качкою і грибами

Салат «НЛО»

Рецепт приготування пирога з качиним м'ясом і грибами. Курячі ніжки готують в скороварці додавши трохи апельсинової цедри для того, щоб надати м'ясу легкий апельсиновий аромат. опис приготування: 1. Змастити форму для випічки пирога маслом. покласти 1 корж на дно. 2. Приправити качку меленим п...

Різотто з качкою і шинкою

Різотто з качкою і шинкою

Рецепт приготування різотто з качкою, ковбасою, цибулею, білим вином, шинкою, петрушкою і апельсиновою цедрою. опис приготування: Нова варіація знаменитого різотто безсумнівно буде мати успіх на святі. оливкового масла— 1 Ст. ложка качині ніжки— 2 штуки(близько 550 г) сіль і мелений чорний ...

Равіолі з креветками і рікоттою

Равіолі з креветками і рікоттою

Равіолі з креветками і рікоттою виходять неймовірно соковитими і ароматними, вершковий соус чудово поєднується з ними. Приготуйте ці смачні равіолі на обід, і ваші домашні будуть в захваті. кількість порцій: 6-8 вершкового масла— 1 Ст. ложка морква— 1 штука Luk-salotų— 1 штука томатної пасти— 1...

Равіолі з кроликом і печеним гарбузом

Равіолі з кроликом і печеним гарбузом

Равіолі - італійські "; родичі" наших пельменів. Трохи більш екзотичні, але такі ж смачні, соковиті і запашні! Якщо любите пельмені, спробуйте і равіолі з кроликом! опис приготування: Ніжні і смачні равіолі з дієтичного м'яса кролика з додаванням печеного гарбуза порадують найвимогливішого гу...

Равіолі з куркою і волоськими горіхами

Равіолі з куркою і волоськими горіхами

Рецепт приготування равіолі з курячими грудками, обсмаженими з часниковим порошком, порошком лука, чебрець і паприка, а також волоськими горіхами і листям шавлії. опис приготування: Ця страва з равіолі та курячих грудок відрізняє приємний аромат шавлії і волоських горіхів. курячих грудок з р...