Рецепт Равіолі з качкою
Приготувати равіолі з качкою можна по якомусь урочистої нагоди, тому, що це не тільки смачно, але і досить клопітно. Спочатку готуємо фарш з качки, месім тісто і робимо брусничний соус
опис приготування:
Равіолі з качкою можна готувати заздалегідь, якщо ви хочете подати їх на святковий стіл. Злегка заморозьте равіолі з качкою і відваріть перед самою подачею в окропі. Варити треба в киплячій воді п'ять хвилин, приблизно так само як і пельмені, так як фарш з качки у нас практично сирої. Тісто класично місить тільки з борошна, солі і яєць, але можна додати воду і масло. Заздалегідь приготуйте брусничний соус, можна також подати томатно-вершковий соус для різноманітності. Успіхів і приємного апетиту!
- гриби— 150 грам
- філе качки— 500 грам
- Цибуля— 1 штука
- Олія— 2 Ст. ложки
- брусниця— 200 грам(соус)
- вода— 2 Ст. ложки
- цукор— 1/4 склянки
- гвоздика— 1 щіпка
- борошно— 400 грам
- яйце— 3 штуки
- Масло оливкове— 1-2 Ст. ложок(тісто)
- сіль, перець— За смаком
з борошна, яєць, соли и масла замесить эластичное тесто и дать ему постоять полчаса.
Из филе утки делаем фарш.
На сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо гриби, roza_ker, поки не випарується рідина.
додаємо фарш, обжариваем одну минутку, викладаємо в миску.
Раскатайте тонко две полоски теста и выложите начинку.
Накройте второй полоской теста, прижмите пальцами и вырезайте формочкой.
Готовые равиоли отварите в кипятке пять минут.
В блендере измельчить бруснику с сахаром, помесить в кастрюлю, долить воды и положить гвоздику. Варити до загустіння.
Подібні рецепти
Салат «НЛО»
Рецепт приготування пирога з качиним м'ясом і грибами. Курячі ніжки готують в скороварці додавши трохи апельсинової цедри для того, щоб надати м'ясу легкий апельсиновий аромат. опис приготування: 1. Змастити форму для випічки пирога маслом. покласти 1 корж на дно. 2. Приправити качку меленим п...
Різотто з качкою і шинкою
Рецепт приготування різотто з качкою, ковбасою, цибулею, білим вином, шинкою, петрушкою і апельсиновою цедрою. опис приготування: Нова варіація знаменитого різотто безсумнівно буде мати успіх на святі. оливкового масла— 1 Ст. ложка качині ніжки— 2 штуки(близько 550 г) сіль і мелений чорний ...
Равіолі з креветками і рікоттою
Равіолі з креветками і рікоттою виходять неймовірно соковитими і ароматними, вершковий соус чудово поєднується з ними. Приготуйте ці смачні равіолі на обід, і ваші домашні будуть в захваті. кількість порцій: 6-8 вершкового масла— 1 Ст. ложка морква— 1 штука Luk-salotų— 1 штука томатної пасти— 1...
Равіолі з кроликом і печеним гарбузом
Равіолі - італійські "; родичі" наших пельменів. Трохи більш екзотичні, але такі ж смачні, соковиті і запашні! Якщо любите пельмені, спробуйте і равіолі з кроликом! опис приготування: Ніжні і смачні равіолі з дієтичного м'яса кролика з додаванням печеного гарбуза порадують найвимогливішого гу...
Равіолі з куркою і волоськими горіхами
Рецепт приготування равіолі з курячими грудками, обсмаженими з часниковим порошком, порошком лука, чебрець і паприка, а також волоськими горіхами і листям шавлії. опис приготування: Ця страва з равіолі та курячих грудок відрізняє приємний аромат шавлії і волоських горіхів. курячих грудок з р...