Рецепт Підлива до м'яса

Рецепт Підлива до м'яса
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 40 хв.
Хотілося б поділитися дуже класним і зовсім нескладним варіантом, як приготувати підливу до м'яса з грибами, морквою і солоними огірочками в апетитному і пікантному соусі. Це дуже смачно!

опис приготування:

Якщо ви злегка втомилися від традиційних овочевих підлив на основі томатного соусу, то зверніть увагу на цей рецепт. Дуже цікаве поєднання основних інгредієнтів, нотка червоного вина і аромат запашного перцю - це неможливо не спробувати. Таку підливу можна як подавати до столу з уже готовим м'ясом, так і тушкувати його в ній.

  • гриби— 200 грам
  • мариновані огірочки— 2-4 штук
  • морква— 2 штуки
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Томатна паста— 0.5 Ст. ложки
  • вода— 1.5 склянки
  • Червоне сухе вино— 0.5 склянки
  • Запашний перець— 15-20 штук
  • сіль— За смаком
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
Підлива до м'яса - фото крок 1 1. Очистіть моркву і наріжте невеликими шматочками. На сковороді з високими бортами розігрійте рослинне масло і обсмажте моркву пару хвилин.

Підлива до м'яса - фото крок 2 2. вимийте, обсушити і подрібніть грибочки. Додайте на сковороду.

Підлива до м'яса - фото крок 3 3. всипте борошно.

Підлива до м'яса - фото крок 4 4. Перемішайте все акуратно і влийте гарячу воду.

Підлива до м'яса - фото крок 5 5. Викладіть томатну пасту на сковороду і доведіть до кипіння.

Підлива до м'яса - фото крок 6 6. підсолити, додайте запашний перець і тушкуйте на середньому вогні хвилин 10.

Підлива до м'яса - фото крок 7 7. Влийте вино і залиште нудитися ще хвилин на 5-7.

Підлива до м'яса - фото крок 8 8. Паралельно можна зайнятися м'ясом. В даному випадку це відбивні, які потрібно окремо обсмажити на сковороді. Підсолити і поперчіть їх за смаком.

Підлива до м'яса - фото крок 9 9. Викладіть м'ясо в підливу і тушкуйте його до м'якості (час залежить від розміру шматочків і виду м'яса).

Підлива до м'яса - фото крок 10 10. хв 5 до готовності додайте на сковороду нарізані кубиками мариновані огірочки.
Ось таке апетитне блюдо!

Подібні рецепти

Підлива для гречки без м'яса

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'яса mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Рецеп...' at line 1

Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...

Піджарка з м'яса з цибулею шалот

Піджарка з м'яса з цибулею шалот

Рецепт приготування піджарки з м'яса з цибулею шалот — для вас! всім тим, хто обожнює м'ясних смачні страви, розповім, як її приготувати. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром, спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати піджарку з м'яса з цибулею шалот. Це простий рецепт,...

Пісна долма (без м'яса)

Пісна долма (без м'яса)

Долма - це як голубці, тільки замість капустяного листя використовуються листя винограду. Можна зробити її з м'ясом або без. Розповім про останньому варіанті, як приготувати пісну долму (без м'яса). опис приготування: Начинку можна зробити з рису і овочів або використовувати відварений горох, ...

Рецепт клярі для м'яса

Рецепт клярі для м'яса

Всім відома проблема, що при смаженні кляр дуже часто "; злазить ";, а м'ясо пересушується. Мій рецепт - це порятунок ситуації, пропоную переконатися в цьому самостійно. опис приготування: Цей рецепт - моя знахідка, він вам розповість, як приготувати рецепт клярі для м'яса. Завдяки йому м'ясо ...

Салат з м'яса мідій

Салат з м'яса мідій

Легкий не тільки в приготуванні, але і сприйнятті салат. Мідії доповнила морською капустою, цибулею і вийшло ніжно, ситно і швидко! Дивіться в рецепті як приготувати цей салат. опис приготування: Для салат обшпарте цибуля ріпчаста, щоб він втратив гіркоту. Проваріть хвилинку мідії і поріжте ка...