Рецепт Підлива до м'яса
Хотілося б поділитися дуже класним і зовсім нескладним варіантом, як приготувати підливу до м'яса з грибами, морквою і солоними огірочками в апетитному і пікантному соусі. Це дуже смачно!
опис приготування:
Якщо ви злегка втомилися від традиційних овочевих підлив на основі томатного соусу, то зверніть увагу на цей рецепт. Дуже цікаве поєднання основних інгредієнтів, нотка червоного вина і аромат запашного перцю - це неможливо не спробувати. Таку підливу можна як подавати до столу з уже готовим м'ясом, так і тушкувати його в ній.
- гриби— 200 грам
- мариновані огірочки— 2-4 штук
- морква— 2 штуки
- борошно— 1 Ст. ложка
- Томатна паста— 0.5 Ст. ложки
- вода— 1.5 склянки
- Червоне сухе вино— 0.5 склянки
- Запашний перець— 15-20 штук
- сіль— За смаком
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
2. вимийте, обсушити і подрібніть грибочки. Додайте на сковороду.
3. всипте борошно.
4. Перемішайте все акуратно і влийте гарячу воду.
5. Викладіть томатну пасту на сковороду і доведіть до кипіння.
6. підсолити, додайте запашний перець і тушкуйте на середньому вогні хвилин 10.
7. Влийте вино і залиште нудитися ще хвилин на 5-7.
8. Паралельно можна зайнятися м'ясом. В даному випадку це відбивні, які потрібно окремо обсмажити на сковороді. Підсолити і поперчіть їх за смаком.
9. Викладіть м'ясо в підливу і тушкуйте його до м'якості (час залежить від розміру шматочків і виду м'яса).
10. хв 5 до готовності додайте на сковороду нарізані кубиками мариновані огірочки.
Ось таке апетитне блюдо!
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'яса mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Рецеп...' at line 1
Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...
Піджарка з м'яса з цибулею шалот
Рецепт приготування піджарки з м'яса з цибулею шалот — для вас! всім тим, хто обожнює м'ясних смачні страви, розповім, як її приготувати. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром, спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати піджарку з м'яса з цибулею шалот. Це простий рецепт,...
Пісна долма (без м'яса)
Долма - це як голубці, тільки замість капустяного листя використовуються листя винограду. Можна зробити її з м'ясом або без. Розповім про останньому варіанті, як приготувати пісну долму (без м'яса). опис приготування: Начинку можна зробити з рису і овочів або використовувати відварений горох, ...
Рецепт клярі для м'яса
Всім відома проблема, що при смаженні кляр дуже часто "; злазить ";, а м'ясо пересушується. Мій рецепт - це порятунок ситуації, пропоную переконатися в цьому самостійно. опис приготування: Цей рецепт - моя знахідка, він вам розповість, як приготувати рецепт клярі для м'яса. Завдяки йому м'ясо ...
Салат з м'яса мідій
Легкий не тільки в приготуванні, але і сприйнятті салат. Мідії доповнила морською капустою, цибулею і вийшло ніжно, ситно і швидко! Дивіться в рецепті як приготувати цей салат. опис приготування: Для салат обшпарте цибуля ріпчаста, щоб він втратив гіркоту. Проваріть хвилинку мідії і поріжте ка...