Рецепт Підлива для гречки без м'яса

Рецепт Підлива для гречки без м'яса
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти.

опис приготування:

Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відкласти частину грибів і додати їх в підливу після блендірованія. А можна підливу злегка подрібнити в блендері, щоб залишилися шматочки грибів. Вершки злегка збийте. Я раджу додати в підливу дрібно нарізаний кріп. Підлива для гречки подається в гарячому вигляді. Її також можна запропонувати до картопляного пюре, курці або спагетті.

  • гриби— 550-600 грам
  • Цибуля— 3 штуки
  • вершки 30%  — 400 мілілітрів
  • крем— 3 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
Підлива для гречки без м'яса - фото крок 1 підготувати продукти.

Підлива для гречки без м'яса - фото крок 2 Цибуля обсмажте до золотистого кольору.

Підлива для гречки без м'яса - фото крок 3 Додайте порізані гриби.

Підлива для гречки без м'яса - фото крок 4 Гриби з цибулею смажте 15-20 хвилин, поки не випарується вода.

Підлива для гречки без м'яса - фото крок 5 Охолодіть гриби і перекладіть їх в блендер.

Підлива для гречки без м'яса - фото крок 6 Додайте сметану і вершки.

Підлива для гречки без м'яса - фото крок 7 Злегка подрібніть гриби в блендері.

Підлива для гречки без м'яса - фото крок 8 Перелийте грибну підливу в каструлю.

Підлива для гречки без м'яса - фото крок 9 Додати решту вершків, розмішати, додати спеції, довести до кипіння (не кип'ятити). Підливу зняти з вогню.

Підлива для гречки без м'яса - фото крок 10 Гречку відварити і подати з підливою.

Подібні рецепти

Підлива до м'яса

Вертута на сковороді

Хотілося б поділитися дуже класним і зовсім нескладним варіантом, як приготувати підливу до м'яса з грибами, морквою і солоними огірочками в апетитному і пікантному соусі. Це дуже смачно! опис приготування: Якщо ви злегка втомилися від традиційних овочевих підлив на основі томатного соусу, то ...

Попкорн з гречки

Попкорн з гречки

Пропоную приготувати попкорн, але не простий, а гречаний. Попкорн з гречки — новий погляд на звичний снек, адже всі звикли до смаку кукурудзяних зерен. Гречаним попкорном можна смачно похрумтіти під час перегляду фільмів, а можна використовувати для прикраси десертів і салатів. Готується він дуже...

Плов з гречки з куркою

Плов з гречки з куркою

Якщо ви до цих пір думаєте, що плов можна приготувати тільки з рису, тоді я хочу вас здивувати, адже в цьому рецепті я розповім вам, як зробити чудовий плов з гречки з куркою. опис приготування: Рецепт приготування плову з гречки з куркою можна назвати чимось абсолютно новим, адже подібні стр...

Пісна долма (без м'яса)

Пісна долма (без м'яса)

Долма - це як голубці, тільки замість капустяного листя використовуються листя винограду. Можна зробити її з м'ясом або без. Розповім про останньому варіанті, як приготувати пісну долму (без м'яса). опис приготування: Начинку можна зробити з рису і овочів або використовувати відварений горох, ...

Рецепт клярі для м'яса

Рецепт клярі для м'яса

Всім відома проблема, що при смаженні кляр дуже часто "; злазить ";, а м'ясо пересушується. Мій рецепт - це порятунок ситуації, пропоную переконатися в цьому самостійно. опис приготування: Цей рецепт - моя знахідка, він вам розповість, як приготувати рецепт клярі для м'яса. Завдяки йому м'ясо ...