Рецепт клярі для м'яса

Рецепт клярі для м'яса
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 10 хв.
Всім відома проблема, що при смаженні кляр дуже часто "; злазить ";, а м'ясо пересушується. Мій рецепт - це порятунок ситуації, пропоную переконатися в цьому самостійно.

опис приготування:

Цей рецепт - моя знахідка, він вам розповість, як приготувати рецепт клярі для м'яса. Завдяки йому м'ясо виходить всередині соковитим і м'яким, а зовні утворюється апетитна, хрустка і золотава скоринка. Інгредієнти для такого клярі завжди знайдуться в холодильнику у будь-якої господині. За лічені хвилини ви приготуєте смачне м'ясне гаряче блюдо, яке підійде до будь-якого гарніру.

  • яйця курячі— 3 штуки
  • Борошно пшеничне— 1 Склянка
  • крем— 250 грам
  • сода— 1/3 чайних ложки
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Рецепт клярі для м'яса - фото крок 1 У зручну ємність вбийте три яйця.

Рецепт клярі для м'яса - фото крок 2 Віночком збийте яйця зі сметаною до отримання однорідної маси.

Рецепт клярі для м'яса - фото крок 3 До отриманої суміші додайте частину борошна з содою і перемішайте. Після того як маса стала без грудочок, відправте другу частину борошна, сіль і перець.

Рецепт клярі для м'яса - фото крок 4 Додайте ваших улюблених ароматних трав в залежності від головного інгредієнта і перемішайте. Обвалюють шматочки м'яса безпосередньо перед смаженням з усіх боків, відправляйте на розігріту з маслом сковорідку і обсмажуйте до золотистої скоринки.

Подібні рецепти

Рецепт клярі для кальмарів

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'яса mya.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Рецеп...' at line 1

Кальмари в клярі - ідеальна закуска для дружніх вечірніх посиденьок або для шикарного святкового столу. Готувати кільця кальмарів в клярі легко, вони виходять соковитими, а корочка - хрусткою. опис приготування: У клярі можна приготувати багато різних продуктів. Але сьогодні я розповім вам від...

Підлива для гречки без м'яса

Підлива для гречки без м'яса

Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...

Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)

Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)

Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...

Пюре з баклажанів з гуляшем з м'яса

Пюре з баклажанів з гуляшем з м'яса

Популярна страва турецької кухні, яке однаково прекрасно виходить як з баранини або яловичини, так і з курки. опис приготування: Розігріваємо духовку до 200 градусів. Цілі баклажани миємо й зрізаємо хвостики. Загортаємо кожен овоч окремо в фольгу і відправляємо в духовку хвилин на 45. Поки ба...

Підлива до м'яса

Підлива до м'яса

Хотілося б поділитися дуже класним і зовсім нескладним варіантом, як приготувати підливу до м'яса з грибами, морквою і солоними огірочками в апетитному і пікантному соусі. Це дуже смачно! опис приготування: Якщо ви злегка втомилися від традиційних овочевих підлив на основі томатного соусу, то ...