Рецепт Čerstvogo пудинг хліба

Рецепт Čerstvogo пудинг хліба
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пудинг зазвичай асоціюється з чимось солодким. Але англійці вміють готувати пудинг з усього, що попадається під руку. Без жартів - хліб, бекон, яйця, перець ... Упевнений, вам сподобається!

опис приготування:

З черствого хліба можна приготувати чудову закуску. Обсмажте шматочки бекону, злийте жир, а на залишках обсмажте подрібнену цибулю. змішайте молоко, яйця, цибуля, сіль і перець і замочіть в цій суміші хліб на одну годину. Потім викладіть половину хліба в застелену пергаментом форму, на неї обсмажений бекон, потім другу половину хліба. Накрийте фольгою і відправте на 1 годину в духовку, розігріту до 180 градусів. Готовий пудинг вийміть з форми, остигати, і дати його до столу. Смачного!

  • Čerstvyj хліб— 500 грам
  • бекон— 250 грам
  • яйце— 4 штуки
  • Пучок зеленої цибулі— 1 штука
  • молоко— 500 мілілітрів
  • сіль, перець— За смаком
Čerstvogo пудинг хліба - фото крок 1 Поріжте бекон шматочками і злийте жир в окремий посуд.

Čerstvogo пудинг хліба - фото крок 2 Наріжте зелену цибулю і обсмажте до м'якості на що залишився на сковороді жирі.

Čerstvogo пудинг хліба - фото крок 3 Добре розмішайте до однорідної маси яйця, молоко, цибуля, сіль і перець.

Čerstvogo пудинг хліба - фото крок 4 Додайте порізаний шматками хліб і залиште на 1 годину просочитися.

Čerstvogo пудинг хліба - фото крок 5 Форму для запікання вистелити пергаментом і викладіть половину хлібної суміші, на неї обсмажений бекон.

Čerstvogo пудинг хліба - фото крок 6 Потім викладіть другу половину хліба, накрийте фольгою і відправте на 1 годину в духовку, розігріту до 180 градусів. Готовий пудинг вийміть з форми, остигати, і дати його до столу.

Подібні рецепти

Пудинг з лука і хліба

Каструля хліба čerstvogo

Рецепт приготування пудингу з цибулі-порею, хліба, зеленого лука, сиру і жирних вершків. опис приготування: Цей рецепт досить варіативний - ви можете додати в нього додатково сир Пармезан і смажені овочі. цибуля-пористий— 1 Склянка сіль і cвежемолотий чорний перець— — За смаком зеленого лука...

Пудинг із здобного хліба

Пудинг із здобного хліба

Рецепт приготування пудингу із здобного хліба. кількість порцій: 12 молока— 3 склянки вершкового масла— 100 грам цукру— 0,5 склянки ванільного цукру— 1 Чайна ложка яєць— 6 штук борошна— 1,5 штуки меленої кориці щіпка солі— 1,5 чайних ложки здобного хліба— 500 грам світлого родзинок— 1 Склянка К...

Пиріг-пудинг з бананом

Пиріг-пудинг з бананом

Рецепт приготування повітряного кремового пирога-пудингу з скибочками свіжого банана, який полюбиться всім, хто його спробує. опис приготування: влітку, коли за вікном стоїть нереальна спека, піч щось зовсім не хочеться, проте домашнього пирога від цього хочеться нітрохи не менше ... Вихід є -...

Пряний пудинг з гарбуза і яблук

Пряний пудинг з гарбуза і яблук

Гарбуз з яблуками приправимо імбиром і корицею запікати будемо в духовці. Смак гарбуза ледве вгадується, пудинг виходить ароматним, соковитим і ніжним. Горіхи з родзинками надають насичений смак. приступимо! опис приготування: Смак страви залежить від гарбуза і яблук, які ви використовуєте. ви...

Пудинг з хурмою

Пудинг з хурмою

Рецепт приготування пудингу з хурмою, медом і соусом з води, цукру, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Пудинг з м'якоттю хурми і корицею - справжній осінній десерт. Його добре подавати з кулькою ванільного морозива. м'якоті хурми— 2 склянки цукру— 2 склянки яйця— 2 штуки соди— 1...