Рецепт Пряний пудинг з гарбуза і яблук
Гарбуз з яблуками приправимо імбиром і корицею запікати будемо в духовці. Смак гарбуза ледве вгадується, пудинг виходить ароматним, соковитим і ніжним. Горіхи з родзинками надають насичений смак. приступимо!
опис приготування:
Смак страви залежить від гарбуза і яблук, які ви використовуєте. вибирайте яскраву, солодку гарбуз з приємним запахом. Яблука беремо солодкі з кислинкою. Прянощі можна додати на свій смак. Імбир і кориця вдало доповнюють гарбуз з яблуками, але можна додати ще мускатний горіх, наприклад. Тісто крихта покриває пудинг, утворюючи апетитну кірочку. Після запікання виходить ніжна і тендітна скоринка, яка надає десерту вишуканий смак.
- гарбуз— 1 часточка
- яблука— 3 штуки
- Ізюм— 2 Ст. ложки
- горіхи волоські— 2 Ст. ложки
- цукор— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 60 грам
- Борошно пшеничне— 0,5 склянки
- імбир мелений— 0,5 чайних ложки
- кориця мелена— 1 Чайна ложка
Олія, імбир і корицю викладаємо в сковороду, ставимо на вогонь.
Як тільки масло підтануло, викладаємо нарізану кубиками гарбуз.
додаємо цукор, перемішуємо і готуємо на малому вогні під кришкою, хвилин 7-10.
Підготуємо тісто-крихту. У піалу насипаємо борошно і додаємо 30 грам масла.
Перетираємо борошно з маслом, щоб вийшло розсипчасте тісто.
Гарбуз стала трохи м'якше і утворився солодкий сироп.
Яблука чистим, ріжемо кубиками і додаємо до гарбузі.
додаємо родзинки.
Кладемо колоті горіхи і все перемішуємо.
Гарбуз з яблуками, родзинками і горіхами перекладаємо в форму для запікання або в горщик.
Посипаємо тестом-крихтою і відправляємо в духовку на 25 хвилин. Запікаємо при температурі 180 градусів.
Пряний пудинг з гарбуза і яблук готовий! Подаємо теплим.
Смачного!
Подібні рецепти
Пюре з гарбуза і яблук
Пряний суп-пюре з гарбуза - неймовірно смачна страва, яке відмінно підійде в якості обіду. У цього супу приємна гладка текстура і вершковий пряний смак, які роблять суп просто незабутнім! опис приготування: Крем-суп стане для вас справжнім порятунком, якщо ви хочете приготувати швидкий, але си...
Пюре з гарбуза і яблук на зиму
Таке пюре підійде для дитячого харчування, для чаювання, — воно з успіхом замінить варення, а також підійде для випічки. Готується дуже просто, зберігається прекрасно. раджу приготувати. опис приготування: Якщо Ви робите пюре для дітей, то цукор можна не додавати або зменшити його кількість. Я...
Пряний Енчіладас
Традиційна страва мексиканської кухні. Закуска з смаженої свинини, з рисом і овочами. опис приготування: Обсмажити фарш в гарячому рослинному маслі. Відварити рис і перемішати з м'ясом. Помити і нарізати помідори кубиками. Приправити сіллю і перцем кайенским, додати 100 г сметани. Рівномірно р...
Пряний гороховий суп
Неймовірно смачний густий зимовий суп з овочів під пряним соусом Харисса. Популярна страва в Європі і магрибских країнах (Марокко, Туніс і TD). кількість порцій: 4 грибний відвар— 4 склянки(або вегетаріанський бульйон) пряної Харисса— 2 Ст. ложки часник— 2 Ст. ложки(дрібно нарізаний) сироп агав...
Пряний картопляний суп з горіхами
Чудово смачний суп, ароматний, зігріваючий і бадьорить. Дуже хороший по ще нестійкою весняної погоди! опис приготування: Суп трохи нагадує харчо горіхами в складі, яловичої грудинкою і прянощами. Густа картопляна основа і ніжний трохи солодкуватий смак роблять його незвичайним і незвичним, а...