Рецепт Сальса з запечених томатів, часнику і перцю
Сальса - соус з латинської кухні, часто гострий. Популярність цієї страви велика, тому можна зустріти різні варіації. розповім, як приготувати сальсу з запечених томатів, часнику і перцю.
опис приготування:
Базові інгредієнти для сальси - це томати, перець, цибуля, часник. Крім цих інгредієнтів можна додати моркву, різну зелень, сік цитрусових (якщо хочете більш солодкий соус). Сальса - це подібність звичного нам томатного соусу, тільки більш гострий або пікантний. Подавайте соус охолодженим, а зберігайте його в холодильнику.
- помідори— 500 грам
- Халапеньо— 2-4 штук
- часник— 5-8 зубчиків
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Braai— 1 пучок
- сіль, перець— За смаком
- кмин— 0,5 чайних ложки
- вапно— 1 штука
- Червона цибуля— 0,5 штуки
2. Помийте помідори і розріжте навпіл, чистий Chesnok. викладіть помідори, перець халапеньо зрізом вниз на деко, застелений фольгою, туди ж покладіть часник.
3. Полийте часник оливковою олією.
4. Поставте деко в духовку під гриль на 2 хвилини, або в розігрітий до 200 градусів духовку до утворення підгорів скоринки. Слідкуйте, щоб не згорів часник. Шкірка помідорів і перцю халапеньо може почорніти, це нормально.
5. Переверніть помідори і часник, знову поставте під гриль (або в духовку) з 2 хвилини.
6. дістаньте деко, дайте овочам охолонути, зніміть шкірку з помідорів і перцю халапеньо, ображати обвуглені частини часнику.
7. Покладіть в чашу блендера помідори, перець халапеньо і часник, за бажанням можете трохи віджати помідори і злити зайву рідину.
8. помийте кінзу, відріжте стебла, крупно наріжте листочки.
9. Почистіть червону цибулю, поріжте його кубиками. Видавіть сік з лайма. Додайте в чашу цибулю і сік лайма, трохи солі. Увімкніть блендер на 5-10 секунд, поки суміш не стане більш-менш однорідної.
10. Додайте кінзу і пульсує ще 3-4 секунди.
11. додайте кмин, чорний мелений перець і сіль за необхідності, змішайте все протягом 2-3 секунд, якщо помідори занадто кислі, то додайте трохи цукру.
12. Поставте сальсу в холодильник мінімум на 1 час для того, щоб всі інгредієнти настоялися. Подавайте готову страву до столу і насолоджуйтеся його вишуканим смаком.
Подібні рецепти
Аджика з помідорів і часнику, без перцю
Салат з помідорів і часнику — неймовірно простий в приготуванні річний салат, смак якого цілком і повністю залежить від якості інгредієнтів. Чим смачніше будуть помідори і часник — тим краще! опис приготування: хороший салат, як на мене, повинен мати власний смак, але не перебивати при цьому с...
Пов'язано makaronnaya запечених страв
Пісне меню теж може бути різноманітним, треба тільки цього захотіти. Оцініть рецепт цієї смачної, швидкої запіканки, яка прекрасно урізноманітнює ваше пісне меню. обов'язково спробуйте! опис приготування: Для приготування цієї запіканки можна використовувати будь-який набір заморожених овочів,...
Салат з запечених баклажанів з волоськими горіхами
З появою баклажанів не пропускаю можливості зробити салат. Особливо вдало вони поєднуються із зеленню, томатами і горіхами. розповім, як приготувати салат з запечених баклажанів з волоськими горіхами. опис приготування: Цей салат можна використовувати як закуску, якщо змолоти масу в пасту і на...
Салат з запечених овочів з молодою картоплею
Запечені хрусткі овочі з ароматної трав'яний заправкою припадуть до смаку навіть досвідченим м'ясоїдам, оскільки цей салат неймовірно смачний і пікантний. При бажанні в нього можна додати і м'ясо. опис приготування: Салат з запечених овочів з молодою картоплею - це не тільки смачно, але і макс...
Салат з моцарелли і запечених помідорів
Імпровізація на тему італійського традиційного капрезе — салат з моцарелли і запечених помідорів. Інгредієнти ті ж, смак — дещо інший. опис приготування: Це мій перший досвід приготування подібного салату. Як ви бачите по фото, мій салат з моцарелли і запечених помідорів чисто візуально вийшов...