Рецепт Юшка репяная
Рецепт приготування російської юшки з ріпою, бруквою, цибулею, гвоздикою, запашним і чорним перцем, петрушкою і кропом.
опис приготування:
До 19 століття слово «суп» в кулінарії практично не зустрічалося, зате юшки займали гідне місце в українській кухні. Юшкою називалося будь-яку страву, більшу частину в якому займала рідина - квас, молоко, м'ясної, рибний, грибний або овочевий відвар. Хоча юшки готуються швидко, думка про те, що це приготоване на швидку руку просте блюдо, в корені невірно. Щоб приготувати по-справжньому смачну ситну юшку, потрібно кулінарну майстерність - додаються в юшку овочі повинні лише відтіняти, і ні в якому разі не перебивати смак основного компонента юшки. Репяная юшка, рецепт якої ви знайдете нижче, також називається в народі репянкой. Репяная юшка - це дуже легке і низькокалорійне блюдо.
приготування:
залити 1,5 літра холодної води у велику каструлю, посолити і довести до кипіння. подрібнити цибулю, нарізати ріпу кубиками. Коли вода закипить, додати овочі в каструлю і варити до тих пір, поки ріпа не буде легко протикати ножем. для 10 хвилин до готовності додати в юшку запашний перець, гвоздику і часник. для 2-3 хвилини до закінчення варіння додати подрібнену зелень кропу і петрушки, розлити юшку по тарілках і відразу подавати.
- вода— 1,5 L
- буряк— 5-6 штук
- небольшая брюква— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- горошини запашного перцю— 2 штуки
- кнопка Gvozdik— 2 штуки
- горошины чёрного перца— 4 штуки
- лавровий лист— 2 штуки
- петрушка— 1 Ст. ложка
- кріп— 1 Ст. ложка
- часник— 4 зубчики
приготування:
залити 1,5 літра холодної води у велику каструлю, посолити і довести до кипіння. подрібнити цибулю, нарізати ріпу кубиками. Коли вода закипить, додати овочі в каструлю і варити до тих пір, поки ріпа не буде легко протикати ножем. для 10 хвилин до готовності додати в юшку запашний перець, гвоздику і часник. для 2-3 хвилини до закінчення варіння додати подрібнену зелень кропу і петрушки, розлити юшку по тарілках і відразу подавати.
Подібні рецепти
Шурпа з яловичини
Рецепт приготування російської юшки з шинкою, горохом, ріпою, цибулею, морквою, коренем петрушки, кмином і кропом. опис приготування: Горох - традиційний продукт російської кухні. Незважаючи на те, що в даний час горохова юшка незаслужено забута і на зміну їй прийшов гороховий суп, це блюдо в ...
Юшка грибна
Рецепт приготування грибної юшки з підберезників з вареними яйцями, цибулею, морквою, картоплею, коріандром і кропом. опис приготування: В даний час слово «юшка» практично не вживається, але в старовину на Русі юшка була одним з популярних і смачних страв. Юшка була придумана селянами, і вжива...
Юшка з риби з Залізних островів
Ще один прекрасний рецепт рибної юшки з серіалу "; Гра престолів ";! Дуже смачна і найпростіша в приготуванні. Відчуйте себе героями улюбленого серіалу. Приготуйте таку юшку. опис приготування: При приготуванні цієї юшки можна використовувати абсолютно будь-яку рибу. А краби цілком можна замін...
Юшка капустяна
Рецепт приготування російської юшки з м'ясом качки, квашеною капустою, морквою, селерою, картоплею і беконом. опис приготування: До капустяної юшці можна подавати пиріжки з начинкою з кислої капусти з грибами. Саму юшку при бажанні можна заправити сметаною. Юшка виходить дуже ситної і ароматно...
Юшка м'ясна
Рецепт приготування російської юшки з яловичиною, картоплею, цибулею і вином. опис приготування: Щоб правильно приготувати м'ясну юшку, не допускайте бурхливого кипіння м'ясного бульйону під час приготування. Найкраще довести його до кипіння, потім зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 4...