Рецепт Юшка репяная

Рецепт Юшка репяная
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування російської юшки з ріпою, бруквою, цибулею, гвоздикою, запашним і чорним перцем, петрушкою і кропом.

опис приготування:

До 19 століття слово «суп» в кулінарії практично не зустрічалося, зате юшки займали гідне місце в українській кухні. Юшкою називалося будь-яку страву, більшу частину в якому займала рідина - квас, молоко, м'ясної, рибний, грибний або овочевий відвар. Хоча юшки готуються швидко, думка про те, що це приготоване на швидку руку просте блюдо, в корені невірно. Щоб приготувати по-справжньому смачну ситну юшку, потрібно кулінарну майстерність - додаються в юшку овочі повинні лише відтіняти, і ні в якому разі не перебивати смак основного компонента юшки. Репяная юшка, рецепт якої ви знайдете нижче, також називається в народі репянкой. Репяная юшка - це дуже легке і низькокалорійне блюдо.

приготування:

залити 1,5 літра холодної води у велику каструлю, посолити і довести до кипіння. подрібнити цибулю, нарізати ріпу кубиками. Коли вода закипить, додати овочі в каструлю і варити до тих пір, поки ріпа не буде легко протикати ножем. для 10 хвилин до готовності додати в юшку запашний перець, гвоздику і часник. для 2-3 хвилини до закінчення варіння додати подрібнену зелень кропу і петрушки, розлити юшку по тарілках і відразу подавати.


  • вода— 1,5 L
  • буряк— 5-6 штук
  • небольшая брюква— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • горошини запашного перцю— 2 штуки
  • кнопка Gvozdik— 2 штуки
  • горошины чёрного перца— 4 штуки
  • лавровий лист— 2 штуки
  • петрушка— 1 Ст. ложка
  • кріп— 1 Ст. ложка
  • часник— 4 зубчики
До 19 століття слово «суп» в кулінарії практично не зустрічалося, зате юшки займали гідне місце в українській кухні. Юшкою називалося будь-яку страву, більшу частину в якому займала рідина - квас, молоко, м'ясної, рибний, грибний або овочевий відвар. Хоча юшки готуються швидко, думка про те, що це приготоване на швидку руку просте блюдо, в корені невірно. Щоб приготувати по-справжньому смачну ситну юшку, потрібно кулінарну майстерність - додаються в юшку овочі повинні лише відтіняти, і ні в якому разі не перебивати смак основного компонента юшки. Репяная юшка, рецепт якої ви знайдете нижче, також називається в народі репянкой. Репяная юшка - це дуже легке і низькокалорійне блюдо.

приготування:

залити 1,5 літра холодної води у велику каструлю, посолити і довести до кипіння. подрібнити цибулю, нарізати ріпу кубиками. Коли вода закипить, додати овочі в каструлю і варити до тих пір, поки ріпа не буде легко протикати ножем. для 10 хвилин до готовності додати в юшку запашний перець, гвоздику і часник. для 2-3 хвилини до закінчення варіння додати подрібнену зелень кропу і петрушки, розлити юшку по тарілках і відразу подавати.


Подібні рецепти

Юшка горохова

Шурпа з яловичини

Рецепт приготування російської юшки з шинкою, горохом, ріпою, цибулею, морквою, коренем петрушки, кмином і кропом. опис приготування: Горох - традиційний продукт російської кухні. Незважаючи на те, що в даний час горохова юшка незаслужено забута і на зміну їй прийшов гороховий суп, це блюдо в ...

Юшка грибна

Юшка грибна

Рецепт приготування грибної юшки з підберезників з вареними яйцями, цибулею, морквою, картоплею, коріандром і кропом. опис приготування: В даний час слово «юшка» практично не вживається, але в старовину на Русі юшка була одним з популярних і смачних страв. Юшка була придумана селянами, і вжива...

Юшка з риби з Залізних островів

Юшка з риби з Залізних островів

Ще один прекрасний рецепт рибної юшки з серіалу "; Гра престолів ";! Дуже смачна і найпростіша в приготуванні. Відчуйте себе героями улюбленого серіалу. Приготуйте таку юшку. опис приготування: При приготуванні цієї юшки можна використовувати абсолютно будь-яку рибу. А краби цілком можна замін...

Юшка капустяна

Юшка капустяна

Рецепт приготування російської юшки з м'ясом качки, квашеною капустою, морквою, селерою, картоплею і беконом. опис приготування: До капустяної юшці можна подавати пиріжки з начинкою з кислої капусти з грибами. Саму юшку при бажанні можна заправити сметаною. Юшка виходить дуже ситної і ароматно...

Юшка м'ясна

Юшка м'ясна

Рецепт приготування російської юшки з яловичиною, картоплею, цибулею і вином. опис приготування: Щоб правильно приготувати м'ясну юшку, не допускайте бурхливого кипіння м'ясного бульйону під час приготування. Найкраще довести його до кипіння, потім зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 4...