Рецепт Тістечко «Зимня вишня»
Тістечко "; Зимова вишня" - красивий і легкий десерт. Такий десерт стане ідеальним завершенням романтичної вечері і справжньою окрасою на святковому столі. яскравий, ніжний і дуже смачний!
опис приготування:
Тістечко "; Зимова вишня" – очень универсальный десерт, так як приготувати його можна з чого завгодно. Якщо у вас немає готового желе, його можна зробити з желатину і компоту, якщо немає під рукою йогурту, його спокійно можна замінити сметаною і т.д. Все залежить від ваших смаків, фантазії, і наявності продуктів у вас на кухні.
Мені подобається цей десерт саме в такому вигляді. Хоча зверху ідеально прикрасити тістечко вишенькою, але у мене під рукою не було, тому полуничка замінила цю ароматну ягоду. Спробуйте цей рецепт, все не так складно, як здається, трохи терпіння і дуже смачний десерт готовий.
- Куряче яйце— 3 штуки
- цукор— 75 грам
- сіль— 1 щіпка
- борошно— 55 грам
- Янодний сироп— 30 грам
- желе ягідне— 2 штуки
- Йогурт з шоколадом— 200 грам
- желатин— 10 грам
влийте окріп, розмішуйте, поки желе повністю розчиниться.
Разлейте желе по чашкам, наповнивши їх на третину. Тепер відправте чашечки в холод для застигання.
Для бісквіта відокремте білки від жовтків.
Білки збийте до стійких піків, додавши дрібку солі, і поступово додайте цукор.
Коли білки будуть пишними і сніжно-білими, прийшла черга жовтків. Додавайте їх по одному, не перестаючи збивати.
Потім акуратно додайте борошно і какао, перемішайте лопаткою.
Влийте тісто в форми, і відправте випікатися в духовку, нагріту до 180 градусів. Випікається бісквіт хвилин 30.
Поки бісквіт випікається, займемося середнім йогуртовим шаром. Всипте желатин в глибокий посуд і залийте окропом. Розмішайте до однорідності.
Додайте шоколадний йогурт, розмішайте все до однорідності.
Ягідне желе в чашках вже трохи зчепилося, пора додавати желе з йогурту. Наповніть ще одну третину чашки і відправте на холод.
Бісквіти дістаньте з духовки, остудіть і просочіть ягідним сиропом.
Бісквіти укладіть зверху на йогуртовий шар, трохи надавав рукою. Бісквіт повинен трохи потонути в йогурті. І знову хвилин на 20-30 поставте в холод.
Коли десерт застигне, акуратно дістаньте тістечко з чашок, посипте кокосовою стружкою. Насолоджуйтесь, десерт готовий!
Подібні рецепти
Коктейльна вишня
смачний, ароматный и нежный пирог к домашнему чаепитию! Ореховое песочное тесто, шоколадный творог, яркая кислинка вишни и воздушное облако безе. Просто чудово! А делается легко! опис приготування: Шоколадный пудинг можно заменить столовой ложкой с горкой кукурузного крахмала и одной-двумя лож...
Тістечко «Білочка»
Точно не згадаю, як і за яких обставин я спробував тістечко "; Білочка ";, але полюбив його з першого разу, вірніше з першого укусу. Хрустка основа і горішки. прекрасне частування! опис приготування: Тісто для приготування тістечка можна заготовити заздалегідь. До речі, із зазначеного в рецепт...
Тістечко «Білосніжка»
Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту. опис приготування: подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тіст...
Тістечко без випічки на Новий рік Щура
Будь-десерт буде до столу, але головне його прикрасити символікою року Щура. Пропоную до процесу залучити дітей і разом з ними приготувати тістечка у вигляді мишок. Це дуже захоплююче. опис приготування: Пропонований мною декор як варіант, для прикраси ви можете взяти горіхи, драже і все що по...
Тістечко «безе»
Для такої страви не потрібно використовувати кілька сортів борошна і робити складний крем, досить лише одного головного інгредієнта. зацікавлені? розповім, як приготувати тістечко «Безе». опис приготування: Безе - це ще один подарунок французьких кондитерів, являє собою легку, повітряну масу. ...