Рецепт Тістечко «Зимня вишня»

Рецепт Тістечко «Зимня вишня»
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Тістечко "; Зимова вишня" - красивий і легкий десерт. Такий десерт стане ідеальним завершенням романтичної вечері і справжньою окрасою на святковому столі. яскравий, ніжний і дуже смачний!

опис приготування:

Тістечко "; Зимова вишня" – очень универсальный десерт, так як приготувати його можна з чого завгодно. Якщо у вас немає готового желе, його можна зробити з желатину і компоту, якщо немає під рукою йогурту, його спокійно можна замінити сметаною і т.д. Все залежить від ваших смаків, фантазії, і наявності продуктів у вас на кухні.

Мені подобається цей десерт саме в такому вигляді. Хоча зверху ідеально прикрасити тістечко вишенькою, але у мене під рукою не було, тому полуничка замінила цю ароматну ягоду. Спробуйте цей рецепт, все не так складно, як здається, трохи терпіння і дуже смачний десерт готовий.

  • Куряче яйце— 3 штуки
  • цукор— 75 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • борошно— 55 грам
  • Янодний сироп— 30 грам
  • желе ягідне— 2 штуки
  • Йогурт з шоколадом— 200 грам
  • желатин— 10 грам
Тістечко Желе всипте в глибоку тарілку. У мене малинове желе, можна взяти будь-який.

Тістечко влийте окріп, розмішуйте, поки желе повністю розчиниться.

Тістечко Разлейте желе по чашкам, наповнивши їх на третину. Тепер відправте чашечки в холод для застигання.

Тістечко Для бісквіта відокремте білки від жовтків.

Тістечко Білки збийте до стійких піків, додавши дрібку солі, і поступово додайте цукор.

Тістечко Коли білки будуть пишними і сніжно-білими, прийшла черга жовтків. Додавайте їх по одному, не перестаючи збивати.

Тістечко Потім акуратно додайте борошно і какао, перемішайте лопаткою.

Тістечко Влийте тісто в форми, і відправте випікатися в духовку, нагріту до 180 градусів. Випікається бісквіт хвилин 30.

Тістечко Поки бісквіт випікається, займемося середнім йогуртовим шаром. Всипте желатин в глибокий посуд і залийте окропом. Розмішайте до однорідності.

Тістечко Додайте шоколадний йогурт, розмішайте все до однорідності.

Тістечко Ягідне желе в чашках вже трохи зчепилося, пора додавати желе з йогурту. Наповніть ще одну третину чашки і відправте на холод.

Тістечко Бісквіти дістаньте з духовки, остудіть і просочіть ягідним сиропом.

Тістечко Бісквіти укладіть зверху на йогуртовий шар, трохи надавав рукою. Бісквіт повинен трохи потонути в йогурті. І знову хвилин на 20-30 поставте в холод.

Тістечко Коли десерт застигне, акуратно дістаньте тістечко з чашок, посипте кокосовою стружкою. Насолоджуйтесь, десерт готовий!

Подібні рецепти

Пирог «Вишня под снежной шапкой»

Коктейльна вишня

смачний, ароматный и нежный пирог к домашнему чаепитию! Ореховое песочное тесто, шоколадный творог, яркая кислинка вишни и воздушное облако безе. Просто чудово! А делается легко! опис приготування: Шоколадный пудинг можно заменить столовой ложкой с горкой кукурузного крахмала и одной-двумя лож...

Тістечко «Білочка»

Тістечко «Білочка»

Точно не згадаю, як і за яких обставин я спробував тістечко "; Білочка ";, але полюбив його з першого разу, вірніше з першого укусу. Хрустка основа і горішки. прекрасне частування! опис приготування: Тісто для приготування тістечка можна заготовити заздалегідь. До речі, із зазначеного в рецепт...

Тістечко «Білосніжка»

Тістечко «Білосніжка»

Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту. опис приготування: подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тіст...

Тістечко без випічки на Новий рік Щура

Тістечко без випічки на Новий рік Щура

Будь-десерт буде до столу, але головне його прикрасити символікою року Щура. Пропоную до процесу залучити дітей і разом з ними приготувати тістечка у вигляді мишок. Це дуже захоплююче. опис приготування: Пропонований мною декор як варіант, для прикраси ви можете взяти горіхи, драже і все що по...

Тістечко «безе»

Тістечко «безе»

Для такої страви не потрібно використовувати кілька сортів борошна і робити складний крем, досить лише одного головного інгредієнта. зацікавлені? розповім, як приготувати тістечко «Безе». опис приготування: Безе - це ще один подарунок французьких кондитерів, являє собою легку, повітряну масу. ...