Рецепт Тістечко «Білосніжка»
Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту.
опис приготування:
подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тістечка, тим більше їм потрібно постояти і просочитися. Можна, можливо, в принципі, різати і після 3-4 годин, але тістечка будуть сухуваті. після 10 годин виходять найніжніші, таять у роті шматочки.
Легка Лимонна кислинка додає свіжості тістечку і легкості. Летом я добавляю смородину, це виходить вже не зовсім "; Білосніжка ";, але теж дуже смачно.
Смачного!
- борошно пшеничне— 630 грам(тісто — 600 г, крем — 2 ст. л.)
- яйце— 2 штуки
- олія соняшникова— 40 грам
- Молоко— 540 мілілітрів(тісто — 40 мл, крем — 500 мл)
- цукор— 325 грам(тісто — 200 г, крем — 125 г)
- ванільний цукор— 2 штуки(тісто — 1 знову., крем — 1 знову.)
- розпушувач— 10 грам
- вершкове масло— 200 грам
- Лимон— 1 штука
Борошно змішайте з розпушувачем. Всипте суміш в тісто і добре розмішайте.
Замісити туге тісто.
Розділіть його на 3 рівних частини і скачайте їх в кульки.
Коржі розкачайте у формі прямокутника на силіконовій або антипригарной поверхні. Нерівність обріжте.
повинні вийти 3 однакових рівних коржика і обрізки. З них сформуйте міні-корж, в подальшому він послужить нам присипкою для тістечок.
У розігріту до 200 градусів духовку поміщаємо коржі і випікаємо 10-13 хвилин. Тут головне не перетримати. якщо засохнуть, то будуть сильно кришитися.
Приступаємо до приготування крему.
Візьміть 100 мл. молока, борошно, ванільний цукор і цукор-пісок. Збийте до однорідності.
400 мл. молока підігрійте на вогні. Додайте в решті крем, перемішайте і поставте все на вогонь. Постійно помішуйте і доведіть до кипіння. Після чого зніміть з вогню.
Розтоплене вершкове масло збийте міксером, поступово вливайте решті крем. вичавіть сік 1 Лимона і ретельно перемішайте.
Готовим кремом змастіть коржі. Покладіть в стопку один на один. Повинен вийти 3-х шаровий пиріг.
Корж з обрізків натріть на тертці або покришите руками. Прикрасьте пиріг крихтою з цього коржа.
Тортик повинен просочитися мінімум 10-12 годин. Потім поріжте його на 12 тістечок.
Смачного!
Подібні рецепти
Кекси «Білосніжка»
Уявіть собі шоколадно-мигдальний бісквіт з вишнею — пишний, м'який! Два шару тесту — мигдальне та шоколадне, в якому зустрічаються стиглі вишні — соковиті, з приємною кислинкою. Пальчики оближеш! опис приготування: Це дуже класний десерт на всі випадки життя! мука— 250 грам вершкове масло— 1...
Тістечко без випічки на Новий рік Щура
Будь-десерт буде до столу, але головне його прикрасити символікою року Щура. Пропоную до процесу залучити дітей і разом з ними приготувати тістечка у вигляді мишок. Це дуже захоплююче. опис приготування: Пропонований мною декор як варіант, для прикраси ви можете взяти горіхи, драже і все що по...
Тістечко «Білочка»
Точно не згадаю, як і за яких обставин я спробував тістечко "; Білочка ";, але полюбив його з першого разу, вірніше з першого укусу. Хрустка основа і горішки. прекрасне частування! опис приготування: Тісто для приготування тістечка можна заготовити заздалегідь. До речі, із зазначеного в рецепт...
Тістечко «безе»
Для такої страви не потрібно використовувати кілька сортів борошна і робити складний крем, досить лише одного головного інгредієнта. зацікавлені? розповім, як приготувати тістечко «Безе». опис приготування: Безе - це ще один подарунок французьких кондитерів, являє собою легку, повітряну масу. ...
Тістечко «Буше» класичне
Тістечка "; Буше" готуються з особливого бісквіта, який виходить повітряним і легким. Сьогодні хочу розповісти про класичному варіанті приготування легендарного тістечка. Спробуйте! опис приготування: Так як же приготувати тістечко "; Буше" класичне в домашніх умовах? перше правило: Не забувай...