Рецепт Тістечко «Білосніжка»

Рецепт Тістечко «Білосніжка»
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту.

опис приготування:

подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тістечка, тим більше їм потрібно постояти і просочитися. Можна, можливо, в принципі, різати і після 3-4 годин, але тістечка будуть сухуваті. після 10 годин виходять найніжніші, таять у роті шматочки.

Легка Лимонна кислинка додає свіжості тістечку і легкості. Летом я добавляю смородину, це виходить вже не зовсім "; Білосніжка ";, але теж дуже смачно.

Смачного!

  • борошно пшеничне— 630 грам(тісто — 600 г, крем — 2 ст. л.)
  • яйце— 2 штуки
  • олія соняшникова— 40 грам
  • Молоко— 540 мілілітрів(тісто — 40 мл, крем — 500 мл)
  • цукор— 325 грам(тісто — 200 г, крем — 125 г)
  • ванільний цукор— 2 штуки(тісто — 1 знову., крем — 1 знову.)
  • розпушувач— 10 грам
  • вершкове масло— 200 грам
  • Лимон— 1 штука
Тістечко Добре збийте вінчиком яйця, цукор і ванільний цукор. Додайте Молоко тонкою цівкою і рослинне масло. Продовжуйте збивати.

Тістечко Борошно змішайте з розпушувачем. Всипте суміш в тісто і добре розмішайте.

Тістечко Замісити туге тісто.
Розділіть його на 3 рівних частини і скачайте їх в кульки.

Тістечко Коржі розкачайте у формі прямокутника на силіконовій або антипригарной поверхні. Нерівність обріжте.
повинні вийти 3 однакових рівних коржика і обрізки. З них сформуйте міні-корж, в подальшому він послужить нам присипкою для тістечок.

Тістечко У розігріту до 200 градусів духовку поміщаємо коржі і випікаємо 10-13 хвилин. Тут головне не перетримати. якщо засохнуть, то будуть сильно кришитися.

Тістечко Приступаємо до приготування крему.
Візьміть 100 мл. молока, борошно, ванільний цукор і цукор-пісок. Збийте до однорідності.
400 мл. молока підігрійте на вогні. Додайте в решті крем, перемішайте і поставте все на вогонь. Постійно помішуйте і доведіть до кипіння. Після чого зніміть з вогню.

Тістечко Розтоплене вершкове масло збийте міксером, поступово вливайте решті крем. вичавіть сік 1 Лимона і ретельно перемішайте.

Тістечко Готовим кремом змастіть коржі. Покладіть в стопку один на один. Повинен вийти 3-х шаровий пиріг.

Тістечко Корж з обрізків натріть на тертці або покришите руками. Прикрасьте пиріг крихтою з цього коржа.

Тістечко Тортик повинен просочитися мінімум 10-12 годин. Потім поріжте його на 12 тістечок.
Смачного!

Подібні рецепти

Пиріг «Білосніжка»

Кекси «Білосніжка»

Уявіть собі шоколадно-мигдальний бісквіт з вишнею — пишний, м'який! Два шару тесту — мигдальне та шоколадне, в якому зустрічаються стиглі вишні — соковиті, з приємною кислинкою. Пальчики оближеш! опис приготування: Це дуже класний десерт на всі випадки життя! мука— 250 грам вершкове масло— 1...

Тістечко без випічки на Новий рік Щура

Тістечко без випічки на Новий рік Щура

Будь-десерт буде до столу, але головне його прикрасити символікою року Щура. Пропоную до процесу залучити дітей і разом з ними приготувати тістечка у вигляді мишок. Це дуже захоплююче. опис приготування: Пропонований мною декор як варіант, для прикраси ви можете взяти горіхи, драже і все що по...

Тістечко «Білочка»

Тістечко «Білочка»

Точно не згадаю, як і за яких обставин я спробував тістечко "; Білочка ";, але полюбив його з першого разу, вірніше з першого укусу. Хрустка основа і горішки. прекрасне частування! опис приготування: Тісто для приготування тістечка можна заготовити заздалегідь. До речі, із зазначеного в рецепт...

Тістечко «безе»

Тістечко «безе»

Для такої страви не потрібно використовувати кілька сортів борошна і робити складний крем, досить лише одного головного інгредієнта. зацікавлені? розповім, як приготувати тістечко «Безе». опис приготування: Безе - це ще один подарунок французьких кондитерів, являє собою легку, повітряну масу. ...

Тістечко «Буше» класичне

Тістечко «Буше» класичне

Тістечка "; Буше" готуються з особливого бісквіта, який виходить повітряним і легким. Сьогодні хочу розповісти про класичному варіанті приготування легендарного тістечка. Спробуйте! опис приготування: Так як же приготувати тістечко "; Буше" класичне в домашніх умовах? перше правило: Не забувай...