Рецепт Тістечко «Білочка»
Точно не згадаю, як і за яких обставин я спробував тістечко "; Білочка ";, але полюбив його з першого разу, вірніше з першого укусу. Хрустка основа і горішки. прекрасне частування!
опис приготування:
Тісто для приготування тістечка можна заготовити заздалегідь. До речі, із зазначеного в рецепті кількості інгредієнтів виходить дуже багато тістечок, так що можете використовувати не всі відразу і залишити частину на потім. Готові тістечка зберігайте в холодильнику, щоб вони довше зберегли свіжість. хай щастить!
- яєчні жовтки— 3 штуки
- цукор— 1/2 склянки
- крем— 250 грам
- маргарин— 250 грам
- розпушувач— 1 Чайна ложка
- борошно— 4 склянки
- Згущене молоко— 800 грам
- Вершкове масло— 400 грам
- горіхи волоські— 1 Склянка
Пропустіть тісто через м'ясорубку.
Перекладіть тісто на деко і випікайте в духовці, періодично помішуючи тісто лопаткою, щоб воно перетворилося в крихту. Температура в духовці - 200 градусів.
У остигнула крихту підмішати стакан подрібнених горіхів.
За допомогою міксера або блендера збиваємо згущене молоко з маслом.
Додайте крем до печива з горіхами. Ретельно перемішайте і помістіть в холодильник на 1 час.
Сформуйте з приготовленої маси кульки і обваляйте їх в кокосовій стружці або іншої солодкої присипці. Для остаточного застигання помістіть тістечка ще на 1 час в холодильник. Смачного!
Подібні рецепти
Салат «Білочка»
Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту. опис приготування: подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тіст...
Тістечко без випічки на Новий рік Щура
Будь-десерт буде до столу, але головне його прикрасити символікою року Щура. Пропоную до процесу залучити дітей і разом з ними приготувати тістечка у вигляді мишок. Це дуже захоплююче. опис приготування: Пропонований мною декор як варіант, для прикраси ви можете взяти горіхи, драже і все що по...
Тістечко «безе»
Для такої страви не потрібно використовувати кілька сортів борошна і робити складний крем, досить лише одного головного інгредієнта. зацікавлені? розповім, як приготувати тістечко «Безе». опис приготування: Безе - це ще один подарунок французьких кондитерів, являє собою легку, повітряну масу. ...
Тістечко «Буше» класичне
Тістечка "; Буше" готуються з особливого бісквіта, який виходить повітряним і легким. Сьогодні хочу розповісти про класичному варіанті приготування легендарного тістечка. Спробуйте! опис приготування: Так як же приготувати тістечко "; Буше" класичне в домашніх умовах? перше правило: Не забувай...
Тістечко «Чорний ліс»
поєднання вишні, темного шоколаду і вершків напевно люблять багато. Хочу запропонувати вам такий швидкий варіант тістечка, де з'єднані всі ці інгредієнти. Для святкового столу просто ідеально! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати тістечко "; Чорний ліс ";! Назва не випадкова, ті...