Рецепт Тістечко «безе»

Рецепт Тістечко «безе»
Кількість порцій: 15 Час приготування: 3 г. 30 хв.
Для такої страви не потрібно використовувати кілька сортів борошна і робити складний крем, досить лише одного головного інгредієнта. зацікавлені? розповім, як приготувати тістечко «Безе».

опис приготування:

Безе - це ще один подарунок французьких кондитерів, являє собою легку, повітряну масу. Зробити самостійно такий десерт дуже навіть просто, можна сказати, що простіше, ніж здається. Для безе знадобиться білок і цукор, а для крему використовував вже готову варене згущене молоко.

  • білок курячий— 4 штуки
  • Цукровий пісок— 1 Склянка
  • Варене згущене молоко— 100 грам
Тістечко 1. У мене вже білки залишалися після випічки пирога, відправляю їх попередньо в холодильник, щоб вони були холодними. Вливаю їх в суху (дуже важливо) чашу міксера і збиваю на максимальній швидкості до утворення пишної і стійкої маси.

Тістечко 2. Як тільки маса придбала стійку форму, потроху додаю цукровий пісок.

Тістечко 3. Готовність безе перевіряю дуже просто, невелика кількість крему розтираю між пальцями, якщо цукор не відчуємо - значить безе готово.

Тістечко 4. Беру кондитерський мішок, викладаю в нього білкову масу.

Тістечко 5. Деко застеляють пергаментом і відкидають невеликі тістечка.

Тістечко 6. Духова шафа розігріваю до 100 градусів, відправляю в нього деко з тістечками, випікаю 2 годину.

Тістечко 7. Через відведений час вимикаю вогонь, але залишаю деко всередині ще на 1 час.

Тістечко 8. Дістаю тістечка через 60 хвилин, лопаткою наношу на бічну сторону одного варене згущене молоко.

Тістечко 9. Друге тістечко приклеюю плоскою стороною до першого, подаю тістечка до столу.

Подібні рецепти

Тістечко повітряне безе

Тістечко «безе» (правильний рецепт)

Любителям солоденького присвячується! безе — це одне з найпопулярніших і легких у приготуванні тістечок. повітряне, ніжне, приємною консистенції — воно так і тане в роті. Спробуйте самі! опис приготування: Це класичний рецепт приготування тістечка повітряного безе. Тістечко готується всього з ...

Тістечко «Білосніжка»

Тістечко «Білосніжка»

Ніжне тришарове тістечко з ніжним кремом і легкою кислинкою - відмінне рішення для фуршету або солодкого столу. Прості інгредієнти і нескладне приготування - ще один плюс цього десерту. опис приготування: подивіться, як приготувати тістечко "; Білосніжка ";. Чим ніжніше Ви хочете отримати тіст...

Тістечко без випічки на Новий рік Щура

Тістечко без випічки на Новий рік Щура

Будь-десерт буде до столу, але головне його прикрасити символікою року Щура. Пропоную до процесу залучити дітей і разом з ними приготувати тістечка у вигляді мишок. Це дуже захоплююче. опис приготування: Пропонований мною декор як варіант, для прикраси ви можете взяти горіхи, драже і все що по...

Тістечко «Буше» класичне

Тістечко «Буше» класичне

Тістечка "; Буше" готуються з особливого бісквіта, який виходить повітряним і легким. Сьогодні хочу розповісти про класичному варіанті приготування легендарного тістечка. Спробуйте! опис приготування: Так як же приготувати тістечко "; Буше" класичне в домашніх умовах? перше правило: Не забувай...

Тістечко «Білочка»

Тістечко «Білочка»

Точно не згадаю, як і за яких обставин я спробував тістечко "; Білочка ";, але полюбив його з першого разу, вірніше з першого укусу. Хрустка основа і горішки. прекрасне частування! опис приготування: Тісто для приготування тістечка можна заготовити заздалегідь. До речі, із зазначеного в рецепт...